Καλλιστεία YouTruck Fiesta 2018

Δηλώστε Συμμετοχή!

Εξασφαλίστε από σήμερα κιόλας τη συμμετοχή σας στους συναρπαστικούς διαγωνισμούς καλλιστείων του 6ου YouTruck Fiesta 2018.

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και κλείστε από τώρα τη θέση σας στους διαγωνισμούς των καλλιστείων που θα διεξαχθούν στο αεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» στην Κωπαΐδα στις 13 & 14 Οκτωβρίου. Εναλλακτικά, αναζητήστε την αίτηση συμμετοχής στη γραμματεία της διοργάνωσης κατά τις ημέρες διεξαγωγής των διαγωνισμών.

Με βάση την αίτησή σας, η γραμματεία θα σας παραδώσει τις αντίστοιχες καρτέλες συμμετοχής στις κατηγορίες που διαγωνίζεστε.

Τοποθετήστε τις στα παρμπρίζ των οχημάτων σας και… Καλή Επιτυχία!

Στους διαγωνιζόμενους που δεν θα διακριθούν σε κάποια από τις κατηγορίες, θα απονεμηθεί Ειδικό Αναμνηστικό Έπαθλο για τη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς των Καλλιστείων.

Κόστος συμμετοχής: 10€ (Δικαίωμα συμμετοχής σε έως 5 κατηγορίες)

Κόστος 2 € για συμμετοχή σε κάθε επιπλέον κατηγορία

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΟΙΝΟΥ
Και φέτος δίνουμε την ευκαιρία στο κοινό να ψηφίσει ζωντανά τα αγαπημένα του φορτηγά! Το σύνολο των ψήφων του κοινού και της κριτικής επιτροπής θα αναδείξει και τους νικητές!
Τα τελικά αποτελέσματα θα καθοριστούν με βάση το σύνολο των ψήφων που κάθε φορτηγό θα συγκεντρώσει από το κοινό, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής για κάθε κατηγορία.

Η ψηφοφορία του κοινού θα γίνει στην ειδική κάλπη στον χώρο της διοργάνωσης από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 13.00 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 15.00.
Φροντίστε να παραλάβετε έγκαιρα τις καρτέλες της συμμετοχής σας για να δώσετε την ευκαιρία στους επισκέπτες να ψηφίσουν το δικό σας όχημα!

 

Συμπληρώσετε την Αίτηση Συμμετοχής στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ *
EMAIL *
ΜΑΡΚΑ / ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ *
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ *

Επιθυμώ να λάβω μέρος στα καλλιστεία στις παρακάτω κατηγορίες:

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία κατηγορίες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΤΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΦΟΡΤΗΓΑ 10Τ & ΑΝΩ


ΦΟΡΤΗΓΑ 3,5T–10T
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ