6ο YouTruck Fiesta 13 & 14 Οκτωβρίου 2018

6ο YouTruck Fiesta 13 & 14 Οκτωβρίου 2018 Αεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» Κωπαΐδα Θηβών

Στις 13 & 14 Οκτωβρίου το αεροδρόμιο «ΙΚΑΡΟΣ» στην Κωπαΐδα μετατρέπεται για δεύτερη χρονιά σε ένα μοναδικό θεματικό πάρκο με μια συναρπαστική πίστα αναμετρήσεων, για να υποδεχθεί τα ομορφότερα και δυνατότερα εμπορικά φορτηγά, στη μεγαλύτερη και πιο κεφάτη γιορτή για το επαγγελματικό όχημα.
Tο 6ο YouTruck Fiesta θα απογειώσει και πάλι την αδρεναλίνη σε μια smoke edition αφιερωμένη στους λάτρεις των φορτηγών, σε ένα γιορτινό κλίμα με δυνατό παλμό, πλούσιο θέαμα και συναρπαστικούς διαγωνισμούς.

Όλοι όσοι αγαπούν τα φορτηγά έχουν έναν λόγο να επισκεφθούν το φετινό YouTruck Fiesta που υπόσχεται ένα διήμερο διασκέδασης με πολλά happenings και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Απολαύστε τα αγαπημένα σας φορτηγά σε μοναδικές αναμετρήσεις, shows, διαγωνισμούς δεξιοτήτων και ταχύτητας.

Θαυμάστε τα ομορφότερα φορτηγά της Ελλάδας με τις εντυπωσιακές αερογραφίες και τις απίστευτες καμπίνες, παρακολουθήστε ένα μοναδικό υπερθέαμα στον διαγωνισμό “led” για το καλύτερο φωτισμένο όχημα, και βάλτε τις ωτοασπίδες σας γιατί τα decibel θα ανέβουν στον διαγωνισμό για τη πιο δυνατή εξάτμιση.

Οδηγοί από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη θα συναντηθούν στο 6ο YouTruck Fiesta και θα παρουσιάσουν τα φορτηγά τους στο πιο κεφάτο φεστιβάλ για το φορτηγό και τον επαγγελματία. Ζωντανή μουσική, πλούσιο πρόγραμμα, παρέλαση φορτηγών, και πολλές ακόμα εκπλήξεις υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και να προσφέρουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.
Σταθερά θα λειτουργήσει και αυτή τη χρονιά ο εκθεσιακός μας χώρος για τις εταιρίες που θα μας παρουσιάσουν τα οχήματα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους .

Δείτε το βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης: