Το Actros L Edition 3 τραβάει την προσοχή στους ευρωπαϊκούς δρόμους

banner-google-news

Το ειδικό μοντέλο Actros L Edition 3, περιορισμένο στις 400 μονάδες, με εφέ «Wow» είναι sold out εδώ και μήνες! Έως και 30 επιπρόσθετα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό και το εξωτερικό, καθώς και σχεδιαστικά στοιχεία από την Έκδοση 1 και Έκδοση 2 δίνουν στο φορτηγό έναν αδιαμφισβήτητο χαρακτήρα.

Η ειδική  Έκδοση 3 διαθέτει περίπου 30 αποκλειστικά ειδικά χαρακτηριστικά. Στο κομψό εσωτερικό, διακρίνουμε το ταμπλό και τις λαβές των θυρών σε δέρμα νάπα, διάφορα εσωτερικά μέρη από ανθρακονήματα, την καταπακτή οροφής με ατμοσφαιρικό φωτισμό και τη γωνία του καθίσματος SoloStar με δερμάτινο κάλυμμα σε μπεζ αμυγδάλου.

Το σήμα Edition 3 στην πλευρά του συνοδηγού και το φωτιζόμενο έμβλημα στην είσοδο «Edition 3» στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού είναι επίσης εντυπωσιακά. Το επάνω κρεβάτι παρέχεται με κλινοσκεπάσματα και έχει πλάτος 900 χιλιοστά. Μια ολόπλευρη κουρτίνα χρώματος μπεζ αμυγδάλου εσωτερικά, μαύρη εξωτερικά, εξασφαλίζει κομψή ιδιωτικότητα. Αυτό ισχύει και για την κουρτίνα με το αστέρι της Mercedes-Benz μπροστά από το κρεβάτι.

Ένα φορτηγό με αποκλειστικό χαρακτήρα για παθιασμένους οδηγούς, που τραβάει την προσοχή στους ευρωπαϊκούς δρόμους.