Τα νέα υπεραστικά λεωφορεία Setra MultiClass 500 LE θέτουν υψηλά πρότυπα

banner-google-news

Μοναδική και συναρπαστική σχεδίαση, εξαιρετική ευελιξία, κορυφαία ασφάλεια και πρακτικές λύσεις μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια –το εντελώς πρόσφατα εξελιγμένο Setra MultiClass 500 LE θέτει νέα πρότυπα μεταξύ των υπεραστικών λεωφορείων χαμηλής εισόδου.

Λίγο μετά την πρεμιέρα της επόμενης γενιάς των τουριστικών λεωφορείων Setra Comfort Class 500 και Top Class 500, η Setra ανοίγει τώρα ένα νέο κεφάλαιο σε αυτή την κατηγορία με τη σειρά MultiClass 500 LE.

Setra MultiClass 500 LE, S 515 LE, Honiggelb metallic Setra MultiClass 500 LE, S 515 LE, honey yellow metallic

Η νέα MultiClass 500 LE προσφέρει μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία βασίζεται πλέον σε τέσσερα μοντέλα. Μέχρι ακριβώς μπροστά από τον πίσω άξονα, έχει σταθερά χαμηλό δάπεδο και εντυπωσιάζει με τη γρήγορη και άνετη είσοδο και έξοδο στο μπροστινό τμήμα. Τρία χαμηλά σκαλοπάτια οδηγούν στο πίσω τμήμα μπροστά από τον πίσω άξονα. Με την τεχνολογία τουριστικών λεωφορείων για την κίνηση και το πλαίσιο, θέτει επίσης πρότυπα άνεσης για μεγάλα ταξίδια.

Η σειρά MultiClass 500 LE περιλαμβάνει μοντέλα λεωφορείων τακτικής υπηρεσίας με μήκη από 10,51 έως 14,52 μέτρα, με δύο και τρεις άξονες. Καλύπτουν εφαρμογές που κυμαίνονται από τις περιαστικές έως τις υπεραστικές συγκοινωνίες σε αραιοκατοικημένες περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι η νέα γενιά λεωφορείων είναι δοκιμασμένη στον παραδοσιακό τομέα των τακτικών και σχολικών μεταφορών, παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς ή τροφοδοσίας καθώς και εταιρικά ταξίδια.