Παρουσίαση του ομίλου KOUSgroup στις εγκαταστάσεις της εταιρείας TRUCKSERVICE

Με ρίζες από τον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας & πορεία στον χώρο υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων από το 1956 συνεχίζουμε δυναμικά!Η δεύτερη γενιά Κουσιορή πλέον, αποτελεί ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα καταξιωμένης επιχείρησης! Η TRUCKSERVICE με πορεία από το 1956 υπάγεται στον Ελληνικό Όμιλο Επιχειρήσεων KOUSgroup!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση του ομίλου KOUSgroup στις εγκαταστάσεις της εταιρείας TRUCKSERVICE!

Στην πρωτοποριακή εκδήλωση – παρουσίαση παρευρέθηκαν στελέχη από όλους τους τομείς της χώρας μας που σχετίζονται με το επαγγελματικό όχημα και όχι μόνο.

KOUS_GROUP_0285_web (Medium)

Ακολούθησαν βραβεύσεις και απονεμήθηκαν πλακέτες σε στελέχη της TRUCKSERVICE καθώς και η παρουσίαση του καινοτόμου διαφημιστικού ψηφιακού τρισδιάστατου spot! Συγκεκριμένα βραβεύτηκε ο διακεκριμένος τοπογράφος μηχανικός Λάμπρος Ι. Μυλωνάς για την πολύτιμη προσφορά του στην εδραίωση των δικαιωμάτων της TRUCKSERVICE & ο ιδρυτής του ομίλου KOUSgroup Βασίλης Θ. Κουσιορής γνωστός και ως ο πατριάρχης υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων!

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ειδική επετειακή κονκάρδα του ομίλου και ακολούθησε ένας μπουφές από το Catering Δειπνοσοφιστήριον και τούρτα TRUCKER από Trois Femmes!

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση της TRUCKSERVICE!

Παράλληλα μπορείτε να δείτε το υπέροχο διαφημιστικό σποτ στο link https://www.facebook.com/truckservicegreece/videos/1976064282455357/ η στο www.trucker.gr

Όμιλος Επιχειρήσεων KOUSgroup

TRUCKSERVICE – Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes!!! www.truckservice.gr

TRUCKER – Ποιότητα & Αξιοπιστία!!! www.trucker.gr

KOUSGROUP – Εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους!!! www.kousgroup.gr

Από το 1956!!!!

 

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ