Παραγγελία 135 Unimog για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Ρουμανίας

banner-google-news
Η εθνική διοίκηση αυτοκινητοδρόμων της Ρουμανίας (CNAIR) παρήγγειλε 135 οχήματα Unimog. Η πρώτη παρτίδα των 45 οχημάτων έχει πλέον παραδοθεί στη Ρουμανία. Τα υπόλοιπα οχήματα θα ακολουθήσουν σε δύο στάδια μέχρι το 2023. Τα φορτηγά Unimog θα χρησιμοποιούνται σε όλη τη χώρα για κάθε είδους εργασίες συντήρησης δρόμων. Αυτά τα οχήματα που έχουν ήδη παραδοθεί στην CNAIR είναι εξοπλισμένα με μια σειρά εργαλείων για εργασίες κοπής κλαδιών, καθώς και για εφαρμογές καθαρισμού δρόμων και εκχιονισμού. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν 365 ημέρες το χρόνο. Όλα τα εγκατεστημένα εργαλεία προέρχονται από καταξιωμένους κατασκευαστές όπως η Mulag και η Aebi Schmidt.
Unimog-Großauftrag: 135 Fahrzeuge für rumänische Straßenbauverwaltung A major Unimog order: 135 vehicles for Romania's road administration
«Υπάρχουν πολλά θρυλικά οχήματα, αλλά τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη καλυφθεί από τη σκόνη της ιστορίας. Αυτό δεν συμβαίνει με τη Mercedes-Benz Unimog. Έχει γίνει πολύ γρήγορα ένας ζωντανός θρύλος στην αυτοκινητοβιομηχανία. Και έτσι είμαστε ακόμη πιο ικανοποιημένοι που οι ρουμανικές αρχές επέλεξαν αυτό το εμβληματικό όχημα της Mercedes-Benz Special Trucks. Επιπλέον, φέτος το Unimog γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μπορέσαμε να το γιορτάσουμε στη Ρουμανία με ένα έργο τόσο μεγάλης εθνικής σημασίας», εξηγεί ο Valeriu Zaharia, Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.