Ο ΟΚΑΑ στην 86η ΔΕΘ από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου

banner-google-news

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ) συμμετέχει και φέτος στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (περίπτερο 7, stand 7), που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Με κεντρικό σύνθημα «Μετασχηματίζοντας τον ΟΚΑΑ» παρουσιάζει το υλοποιούμενο Πρόγραμμα του Οργανισμού, που έχει ως βασικούς άξονες την αξιοποίηση των εθνικών υποδομών και περιουσίας και την ψηφιοποίηση πολλών εκ των παρεχόμενων υπηρεσιών, με στόχους την παροχή στο καταναλωτικό κοινό ποιοτικών και σε προσιτές τιμές τροφίμων και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ταυτοχρόνως, υλοποιεί πολλαπλές ενημερωτικές δράσεις για την μείωση της σπατάλης τροφίμων, ενώ εφαρμόζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των οργανικών βιοαπορριμμάτων.

Ειδικές θεματικές ενότητες του ΟΚΑΑ ΑΕ, είναι:
– Το e-Ιχθυόσκαλα, ένα πρότυπο δίκτυο επιλιμένιων logistics με ψηφιακή διασύνδεση
– Το e-Λαχαναγορά, μια πρωτοποριακή εφαρμογή ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, παράλληλα με τα φυσικά καταστήματα των χονδρεμπόρων φρέσκων και νωπών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού
– Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο Εθνικό Σύστημα Αγορών και Logistics που υλοποιεί η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, σε συνδυασμό με την δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων, των logistic center, με νέα ψυγεία, στον Αγ. Ιωάννη, Ρέντη.

Ο ΟΚΑΑ, επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Απόστολος Αποστολάκος, δεν είναι απλώς μια εταιρία του Δημοσίου που συμβάλλει στην εθνική οικονομία, αλλά μια εταιρία που σημαντικό μέρος των κερδών της, επιστρέφεται στους πελάτες-χονδρεμπόρους με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του Οργανισμού , και στους καταναλωτές με την παροχή ελεγμένων και ποιοτικών προϊόντων.

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!