Ι.Ο.ΑΣ.: 16 χρόνια αγώνας, για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα

banner-google-news

Δεκαέξι χρόνια το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» αγωνίζεται για να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους της χώρας μας, και όχι μόνο. Ένας αγώνας για να ευαισθητοποιηθούν οι οδηγοί, να αποκτήσουν παιδεία οι νέοι και στο «τέλος της ημέρας» να προστατευτούν ζωές, ώστε κανείς να μην βιώσει την απώλεια αγαπημένων  ανθρώπων.

Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται ακατάπαυστα, 16 χρόνια τώρα, για το Ι.Ο.ΑΣ., είναι περήφανοι, διότι με τη βοήθεια των υποστηρικτών του, της πολιτείας, των χορηγών αλλά πάνω απ’ όλα των  εθελοντών του Ινστιτούτου, έχουν συμβάλει την τελευταία δεκαετία στη μείωση κατά 54% των θανατηφόρων τροχαίων και κατά 63% των σοβαρών τραυματισμών και συνεχίζουν, με αφοσίωση, για τη βελτίωση των συνθηκών της Οδικής Ασφάλειας.

Για τους λόγους αυτούς διοργανώνει, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, μια Επετειακή Εκδήλωση, στο ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Φάρος), ανανεώνοντας τη δέσμευσή του στον αγώνα «για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα».
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και την τιμητική παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας και αποτελεί συνδιοργάνωση του Ινστιτούτου με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής.