Το νέο Sprinter και με κίνηση εμπρός!

Με τις δύο πρώτες γενιές του Sprinter, παραδόθηκαν πάνω από 3,4 εκατομμύρια οχήματα σε 130 χώρες. Αυτό επιβεβαιώνει αδιαμφισβήτητα ότι το Sprinter είναι παγκόσμιος παίκτης και πρέπει να καλύπτει ένα απίστευτο εύρος απαιτήσεων αγορών και κλάδων. Γι’ αυτό ακριβώς, το ήδη εκτενές χαρτοφυλάκιο του Sprinterεπεκτάθηκε ακόμα περισσότερο. Στον κόσμο του εφοδιασμού και των μεταφορών του μέλλοντος, οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας είναι η ποικιλία και οι ειδικές λύσεις για κάθε πελάτη. Δεν αρκεί πια να προσφέρεις στους πελάτες ένα καλό όχημα.

2018, The new Sprinter, Launch Campaign, Key Visual

Το νέο Sprinter,ως πολυτάλαντο όχημα, δεν είναι απλώς το σύνολο των εξαρτημάτων του. Με πρωτοφανή αριθμό εκδόσεων και νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας αποτελεί μια απόλυτα προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει τεράστια γκάμα απαιτήσεων επαγγελματικών μεταφορών και κινητικότητας. Αυτό σημαίνει ότι το νέο Sprinter επιτυγχάνει απόλυτα αυτό που έκαναν οι προηγούμενες γενιές: επαναπροσδιορίζει, για άλλη μία φορά, την κατηγορία των van. Το γεγονός αυτό το καθιστά το κορυφαίο εργαλείο δουλειάς που αναβαθμίζει τόσο την κατηγορία του όσο και την επιχείρηση των πελατών.
Το όχημα που προσαρμόζεται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε χρήσης.
Πάνω από 1700 διαφορετικές εκδόσεις Sprinter.Συνδυάζοντας διαφορετικούς τύπους αμαξώματος -κλειστό van, Tourer, καρότσα, σασί, λεωφορειάκι ή τράκτορα-, τρία συστήματα μετάδοσης κίνησης – με προαιρετικό σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς για πρώτη φορά–επιλογές καμπίνας, μήκους αμαξώματος, ωφέλιμου φορτίου και ύψους χώρου φόρτωσης, μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες από 1700 διαφορετικές εκδόσεις Sprinter. Αυτή η ποικιλία κάνει το νέο Sprinter να αποτελεί το ιδανικό όχημα για μια μεγάλη γκάμα μεταφορικών αναγκών και κλάδων. Το εύρος κυμαίνεται από όχημα εργοταξίου με ελκυστική αρχική τιμή μέχρι λεωφορειάκι με πολυτελή εξοπλισμό.

2018, The new Sprinter, Launch Campaign, Front Wheel Drive Cargo

Νέα βασική έκδοση Sprinter με σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς (FWD)
Σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς και νέα κιβώτια ταχυτήτων. Τα δοκιμασμένα συστήματα κίνησης στους πίσω τροχούς αλλά και στους τέσσερις τροχούς συμπληρώνονται σήμερα με ένα νέο σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς στη βασική έκδοση. Λόγω ακριβώς του σχεδιασμού, το ωφέλιμο φορτίο αυτής της έκδοσης είναι αυξημένο κατά 50 κιλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ το κατά 80 χιλιοστά χαμηλότερο κατώφλι χώρου φόρτωσης διευκολύνει σημαντικά τη φόρτωση/εκφόρτωση και την είσοδο/έξοδο.
Στα κυριότερα τεχνικά στοιχεία του νέου Sprinter περιλαμβάνονται δύο νέα κιβώτια ταχυτήτων για το σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς – ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων με μετατροπέα ροπής που αποτελεί σημαντική πρωτιά για αυτή την κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων και ένα επίσης νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.
Πλεονεκτήματα συγκριτικά με το σύστημα κίνησης στους πίσω τροχούς:

Xαμηλότερη τιμή κτήσης
• Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
• Μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο (+50 kg)
• Όγκο χώρου φόρτωσης έως 11,7m3
• Χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης (80mm)
• Διαθέσιμο με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

2018, The new Sprinter, Launch Campaign, Sustainable Cost Effectiveness

Αποκτήστε το τώρα με δωρεάν συντήρηση 2 ετών.
Με την αγορά του νέου σας Sprinter, με σύστημα κίνησης στους εμπρός τροχούς σας, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το συμβόλαιο συντήρησης Maintenance διάρκειας 2 ετών ή 80.000 χλμ. Το συμβόλαιο συντήρησης Maintenance καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών για ότι προβλέπεται από τον κατασκευαστή στις δύο πρώτες προγραμματισμένες συντηρήσεις του οχήματος.
Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Το νέο Mercedes-Benz Sprinter βρίσκεται ετοιμοπαράδοτο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα της επιλογής σας και κλείστε ένα Test Drive.

2018, The new Sprinter, Launch Campaign, Fascinating Product Concept

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ