Νέο EQT της Mercedes-Benz: ένα πλήρως εξοπλισμένο τροχόσπιτο

Η Mercedes Benz θα αποκαλύψει το concept EQT Marco Polo την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 2 μ.μ.

banner-google-news

Η σειρά αυτή θα προσφέρει μια πρώτη εικόνα για ένα πλήρες μικρό τροχόσπιτο σε βάση μικρού βαν, το οποίο αναμένεται να γιορτάσει το ντεμπούτο του το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Πριν από αυτό, μια πρώτη και εύκολη λύση κάμπινγκ είναι ήδη διαθέσιμη: το νέο EQT, το οποίο επίσης γιορτάζει την πρεμιέρα του, είναι έτοιμο για κάμπινγκ με το ευέλικτο κρεβάτι και την κουζίνα, που μπορούν να εγκατασταθούν και να αφαιρεθούν σε ελάχιστο χρόνο.

Με το EQT Marco Polo, η Mercedes-Benz δίνει μια προεπισκόπηση ενός πλήρως ηλεκτρικού μικρού βαν τροχόσπιτου. Με τον συνδυασμό μιας μοντέρνας φιλοσοφίας κίνησης και ενός καινοτόμου εσωτερικού τροχόσπιτου, το EQT Marco Polo προσφέρει τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια απολαυστική εκδρομή το σαββατοκύριακο, για παράδειγμα. Ταυτόχρονα, είναι κατάλληλο για ευέλικτη καθημερινή χρήση χάρη στην επιλογή της πλήρους αφαίρεσης των χαρακτηριστικών κάμπινγκ με λίγα μόνο απλά βήματα.

BANNER NEWS MERCEDES_728X90

Επιπλέον το νέο EQT προσφέρει μια ελκυστική είσοδο στον πλήρως ηλεκτρικό κόσμο της Mercedes-EQ. Το premium μικρό βαν συνδυάζει τη μεταβλητότητα και το επίπεδο εξοπλισμού υψηλής ποιότητας της T-Class με τα πλεονεκτήματα της πλήρως ηλεκτρικής κίνησης. Συνδυάζει επίσης συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις με άφθονο χώρο. Χάρη στην προστατευμένη εγκατάσταση της μπαταρίας στο κάτω μέρος του αμαξώματος, με ευνοϊκά χαμηλό κέντρο βάρους, προσφέρει σχεδόν την ίδια μεταβλητότητα και πρακτικότητα στο εσωτερικό με τη συμβατικά τροφοδοτούμενη T-Class. Επιπλέον, το πλήρως ηλεκτρικό μικρό φορτηγό, που βασίζεται στην T-Class, προσφέρει χαμηλό επίπεδο φόρτωσης, πρακτικές συρόμενες πόρτες και τυπικά πρότυπα Mercedes άνεσης, συνδεσιμότητας, αξίας και ασφάλειας.