Η Daimler Buses ιδρύει νέα θυγατρική για την κατασκευή e-υποδομών

banner-google-news

Η Daimler Buses ιδρύει μια νέα θυγατρική που της ανήκει εξ ολοκλήρου. Πρόκειται για την Daimler Buses Solutions GmbH, η οποία ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών υποδομών. Τα ηλεκτρικά λεωφορεία μπορούν να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό απόδοσης όταν είναι ενσωματωμένα σε ένα καλά σχεδιασμένο και συντονισμένο σύστημα. Για το λόγο αυτό, η υπάρχουσα εμπειρογνωμοσύνη συγκεντρώνεται στη θυγατρική. Το αυτόνομο καθεστώς και η επιχειρηματική ελευθερία του παρέχουν γρήγορη ανάπτυξη και σύντομες διαδικασίες λήψης αποφάσεων, όπως ακριβώς μια νεοφυής επιχείρηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για τις Δημόσιες Συγκοινωνίες UITP στη Βαρκελώνη ανακοινώθηκε ότι διευθύνων σύμβουλος στην Daimler Buses Solutions GmbH αναλαμβάνει ο Dietrich Müller, πρώην επικεφαλής ηλεκτρονικών συστημάτων της Daimler Buses.

Η εταιρεία θα εξυπηρετεί όλη την Ευρώπη και σε συνεργασία με τους εταίρους, η ηλεκτρονική υποδομή θα παρέχεται από μία μόνο πηγή.

Till Oberwörder, Διευθύνων Σύμβουλος της Daimler Buses: «Στην Daimler Buses έχουμε έναν σαφή ηλεκτρονικό οδικό χάρτη όσον αφορά τα προϊόντα μας. Η στρατηγική μας προσέγγιση για την ηλεκτροκίνηση υπερβαίνει κατά πολύ το ίδιο το όχημα. Οι πελάτες μας δεν χρειάζονται μόνο ηλεκτρικά λεωφορεία, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για τη λειτουργία ηλεκτρικών στόλων».

Mirko Sgodda, Επικεφαλής Μάρκετινγκ, Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών Daimler Buses: «Παρέχουμε ήδη στις εταιρείες μεταφορών πλήρη ηλεκτρονικά συστήματα με το κλειδί στο χέρι σήμερα. Σύμφωνα με τον αυξανόμενο αριθμό λεωφορείων που κινούνται με ηλεκτρισμό, η πολυπλοκότητα της ηλεκτρικής υποδομής αυξάνεται επίσης. Η συγκέντρωση όλων των δραστηριοτήτων σε μια ισχυρή επιχειρηματική μονάδα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τη βέλτιστη διαμόρφωση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών μας για το μέλλον».