Νέα «ασφάλτινη» έκδοση MS-RT για το Ford Ranger

banner-google-news

Η Ford ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του βραβευμένου Ranger  που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς της MS-RT, συνδυάζοντας ένα όχημα εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό  με εξαιρετικές προδιαγραφές και μοναδικές λεπτομέρειες. Το νέο Ranger MS-RT προσφέρει στους πελάτες μια κορυφαία, επικεντρωμένη στην άσφαλτο έκδοση του Ευρωπαϊκού  best-seller . Το νέο όχημα προέρχεται από το Ranger Wildtrak, μοιράζεται τον πλούσιο εξοπλισμό του, το ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου και επιλογές καμπίνας Super Cab ή Double Cab.

2021_FORD_RANGER_DOUBLE_CAB_SUPER_CAB_RANGE_12 (Medium)

Ο κινητήρας diesel Bi-turbo 213 PS 2.0-λίτρων EcoBlue προσφέρει ροπή 500 Nm, ενώ η δύναμη μεταφέρεται μέσω στους 4 τροχούς ενός προηγμένου αυτόματου κιβωτίου 10 ταχυτήτων που προέρχεται απο το Ford Mustang.

2021_FORD_RANGER_MS_RT_DOUBLE_CAB_18 (Medium)

Μοναδικές λεπτομέρειες, όπως η μπροστινή μάσκα, οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών OZ Racing και μυώδες body-kit, εμπνευσμένο από τις αγωνιστικές δημιουργίες του βραβευμένου συνεργάτη  της Ford στα  ράλλυ, M-Sport.

 2021_FORD_RANGER_MS_RT_DOUBLE_CAB_20 (Medium)Το Ranger MS-RT θα είναι διαθέσιμο από αντιπροσώπους της Ford σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές από το καλοκαίρι του 2021.