Εκθέτες Motorshow

logo_HERTZ_new4(1)

AUTOHELLAS – HERTZ XΟΡΗΓΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

 

Ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα

Η Hertz στην Ελλάδα

Η Autohellas Hertz ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα βάσει των οικονομικών μεγεθών της και του στόλου των οχημάτων που διαχειρίζεται. Αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως. Το 1999 εισήχθη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, αποτελώντας έως σήμερα και τη μοναδική εταιρεία του κλάδου ενοικίασης αυτοκινήτων που έχει εισαχθεί σε αυτό.

Στην Ελλάδα λειτούργησε για πρώτη φορά το 1962 και μέχρι σήμερα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία παροχής καινοτόμων υπηρεσιών. Έτσι, το 1989 εισάγει πρώτη στην Ελληνική αγορά το θεσμό του Operating Leasing (Μακροχρόνια Μίσθωση Αυτοκινήτων), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπρόσθετα της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων, η Hertz δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, όπως στις πωλήσεις  μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στις ενοικιάσεις επαγγελματικών μηχανημάτων.

Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση – από 1 ημέρα έως 5 χρόνια – η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Το 2013 Autohellas Hertz έφερε πρώτη στην Ελλάδα την υπηρεσία Rent a Van – Ενοικίασης ΙΧ Ελαφρών Φορτηγών έως 3.5 τόνους και μέχρι σήμερα αποτελεί τον νούμερο 1 συνεργάτη όλων των μεγάλων εταιρειών αλλά και ιδιωτών – ελευθέρων επαγγελματιών. Ο στόλος των ελαφρών φορτηγών ξεπερνάει τα 100 όχημα και αποτελείται από ευρεία γκάμα οχημάτων με διαφορετικές διαστάσεις όγκου φόρτωσης και ωφέλιμου φορτιού από 500 έως 1300 κιλά.

Όσο αφορά τον κλάδο της Μακροχρόνιας Μίσθωσης ΙΧ Ελαφρών Φορτηγών έως 3.5 τόνους, η υπηρεσία Hertz adVANtage για περισσότερο από μια δεκαετία βοηθάει στην δημιουργία και την ενίσχυση του εταιρικού σας στόλου με τα ευέλικτα προγράμματά της και με λύσεις που καλύπτουν απόλυτα τις μεταφορικές σας ανάγκες. Με περισσότερα από 3000 βαν στην εγχώρια αγορά η Hertz αποτελεί τον ηγέτη και στην μακροχρόνια μίσθωση ελαφρών φορτηγών.

Λίγα λόγια για την υπηρεσία Operating Leasing

Η Autohellas Hertz, έφερε  πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.


toyota-logo

ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1965, συγκεντρώνοντας έκθεση, ανταλλακτικά και σέρβις σε μία εγκατάσταση. Τη δεκαετία του ’70 η μάρκα ΤΟΥΟΤΑ σημειώνει μια θεαματική πορεία πωλήσεων στην Ελλάδα, με μοντέλα όπως το Corolla, τα ταξί Crown αλλά και την πρώτη Celica που εισήχθη στη χώρα μας.

Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1986 και από τη χρονιά εκείνη ξεκινά μια διαδρομή που σηματοδοτείται από μια σειρά καινοτομιών που άλλαξαν στη συνέχεια το σκηνικό και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και οδήγησαν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της αγοράς και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή.

Η Toyota Ελλάς α.β.ε.ε. εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της TOYOTA MOTOR CORPORATION και είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου INCHCAPE plc.

Η εταιρεία μας είναι απερίσπαστα προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, ενώ η έννοια της εμπιστοσύνης αποτελούσε ανέκαθεν το βασικό θεμέλιο. Αυτό το σαφές και απλό όραμα είναι όχι μόνο η κληρονομιά μας αλλά και το κλειδί της στρατηγικής, της επιτυχίας και της φήμης μας.

Επιμέρους στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, η TΟΥΟΤΑ με τα θρυλικά μοντέλα Hilux και HiΑce, γρήγορα κατέκτησε την προτίμηση των Ελλήνων επαγγελματιών.

H πλήρης γκάμα επιλογών για κάθε επαγγελματική ανάγκη σήμερα, από το σκληροτράχηλο Hilux μέχρι το ευφυές YarisVan και το πολυδιάστατο ProAce, οι ισχυροί κινητήρες με αξεπέραστη οικονομία, αξιοπιστία και αντοχή, η κορυφαία 6ετής εγγύηση καθώς και η ασύγκριτη ποιότητα & φροντίδα After Sales έχουν καταστήσει τα επαγγελματικά οχήματα Toyota τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

 


AI_Autovision_THIVON

AUTOVISION – ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΕΚΘΕΤΩΝ

Η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2010 και αποτελεί τον πρώτο ιδιωτικό φορέα τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Δικτύου της AUTOVISION, του μεγαλύτερου Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα με περισσότερα από  50 σημεία πανελλαδικά.

Η εταιρεία διαθέτει 2 μονάδες ΚΤΕΟ στον νομό Αττικής με εύκολη πρόσβαση από κεντρικές οδικές αρτηρίες, επί της Λεωφ. Θηβών 212 στο Ρέντης και στην Παιανία παραπλεύρως της Αττικής Οδού. Επίσης διαθέτει 1 ΚΤΕΟ στον νομό Κυκλάδων, στην Αλυκή της Πάρου, κοντά στο αεροδρόμιο.

Στα υπερσύγχρονα ΚΤΕΟ της ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε παρέχονται, από εκπαιδευμένο ελεγκτικό προσωπικό ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Ειδικότερα ελέγχονται επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων, βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων και δίκυκλα. Διενεργούνται επίσης έλεγχοι ADR-ATP και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, όπως έλεγχοι εκπαιδευτικών οχημάτων και έλεγχοι διασκευών (υγραεριοκίνηση, φυσικό αέριο, ABS).

Μεριμνώντας για τον πελάτη και τις αυξημένες υποχρεώσεις του, η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. εφαρμόζει πρότυπες μεθόδους εξυπηρέτησης, εφαρμόζοντας ευέλικτο ωράριο λειτουργίας και φροντίζει για την έγκαιρη υπενθύμιση των προθεσμιών ελέγχου με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας (sms) και την αποφυγή επιβάρυνσης του πελάτη με επιπλέον πρόστιμα.

 


Όμιλος Σφακιανάκη

sfakianakis

Ο Όμιλος Σφακιανάκη με συνεχή παρουσία στην αγορά αυτοκινήτου από το 1961, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους Ομίλους του κλάδου αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης όπως η εμπορία αυτοκινήτων λιανικής, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, ασφαλειών, καθώς και μίσθωσης οχημάτων.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων που συνδυάζουν το στυλ ενός επιβατικού αυτοκινήτου με την ικανότητα ενός επαγγελματικού οχήματος για συγκεκριμένη χρήση και προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες που εξυπηρετούν κάθε επαγγελματία.

 

Επαγγελματικά αυτοκίνητα FORD

απο 2 τμχ_mesh_μπουντούζια_295x1-1Η μεγάλη επιτυχία των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Ford βασίζεται στην ολοκληρωμένη γκάμα που προσφέρει αξιοπιστία, οικονομία, αλλά και οδηγική αίσθηση επιβατικού αυτοκινήτου. Από τα «μικρά» Ford Fiesta Van και Ford Transit Courier, το Ford Transit Connect, το Ford Ranger, μέχρι και τα «μεγάλα» Ford Transit Van, η Ford έχει τη λύση για κάθε επαγγελματία.

Επαγγελματικά αυτοκίνητα FIAT

απο 2 τμχ_mesh_μπουντούζια_295x1-2Η νέα ανανεωμένη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων Fiat Professional, η οποία ανανεώθηκε σε μόλις δύο χρόνια, προσφέροντας τις σωστές μεταφορικές λύσεις στους πελάτες όλων των κατηγοριών. Τα αυτοκίνητα της Fiat Professional παρέχουν όλους τους τύπους αμαξώματος, δυνατότητες φόρτωσης, μια ολοκληρωμένη επιλογή μεταξονίων, εκδόσεις με διαφορετικά μήκη και ύψη, σε συνδυασμό με κινητήρες υψηλής απόδοσης και διάφορες επιλογές καυσίμου (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο και φυσικό αέριο).

 


new_logo_attica_2019_4logia

ATTICA GROUP – ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΣΑΝΤΑΣ

Ο Όμιλος Attica  (Attica Group) δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου του ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Ειδικότερα πραγματοποιεί δρομολόγια στις γραμμές εσωτερικού (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Βορειανατολικού Αιγαίου, Νησιά Σαρωνικού, Σποράδες και Κρήτη) και στις γραμμές εξωτερικού (Ελλάδας – Ιταλίας). Από τον Ιούνιο του 2016 ο Όμιλος, μέσω της συγγενούς εταιρίας Africa Morocco Links (AML) άρχισε τη δραστηριοποίηση του με δρομολόγια μεταξύ Μαρόκου και ηπειρωτικής Ευρώπης.

Είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος στον κλάδο του στην Ελλάδα, ο  3ος μεγαλύτερος στη Μεσόγειο και ανάμεσα στους δέκα μεγαλύτερους στην Ευρώπη.


ISUZU-PETROPOULOSISUZU – Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ

Tο 2016 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της αυτοκίνησης, στην ιστορία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και φυσικά στην ιστορία της ISUZU.

Ήταν η χρονιά στην οποία η ISUZU συμπλήρωνε 100 χρόνια από την ίδρυσή της οπότε και ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την παραγωγή οχημάτων το 1916.

Ξεκινώντας από το Wolseley A – 9, ως το σύγχρονο D-MAX, πολύ νερό έχει κυλίσει στον ποταμό Isuzu της περιοχής Ise από τον οποία η εταιρεία πήρε το όνομά της επίσημα λίγα χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Το 1924, η Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering, δηλαδή ο πρόγονος της Isuzu, κατασκεύασε το φορτηγό 1,5 τόνου τύπου CP σε συνεργασία με τη βρετανική Wolseley βάζοντας τα θεμέλια της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη δεκαετία του ’20.

Με αυτά τα θεμέλια της ιστορίας, της τεχνολογίας και του πνεύματος, η ISUZU εξακολουθεί να πρωτοπορεί στη νέα εποχή, με το νέο ISUZU D-MAX, με τον κινητήρα «διαμάντι» των 1,9lt, να αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας του χώρου των pickups.

Η ιστορία της ISUZU είναι πρωτίστως η ιστορία των ανθρώπων της ISUZU. Των μηχανικών, των σχεδιαστών, των ανθρώπων που δουλεύουν για την ISUZU αυτά τα 102 χρόνια.

Πάνω από όλα όμως η ιστορία της ISUZU είναι η ιστορία των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την ISUZU για τη δουλειά στο χωράφι τους, στο επάγγελμά τους ή και στην βόλτα τους!


ΛΑΜΔΑ STAR

Η Λάμδα Star, δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου από το 2013, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας & Επισκευαστής Mercedes-Benz και smart.
Πρόσφατα, το δίκτυο μας επεκτάθηκε και στον τομέα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εγκαινιάζοντας ένα νέο σημείο πώλησης στην Κηφισιά.
Στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης και συνεργάτης μας να εισπράττει καθημερινά από εμάς ενθουσιασμό και εξυπηρέτηση που ξεπερνούν τις προσδοκίες του και να καλύπτει στη Λάμδα Star οποιαδήποτε ανάγκη του.
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται:
 1. Πειραιώς 53, Μοσχάτο 183 46 Athens, Greece +302104853500
2. Α.Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κηφισιά 14564 Athens, Greece +302104853500
Σας περιμένουμε με την υπόσχεση ότι η σχέση μας θα σας κατακτήσει!

 

filosidis logo (Medium)

 

VOLKSWAGEN ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ A.E.

Η Αφοί Φιλοσίδη, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου, παρέχει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Διαθέτοντας την πιο ολοκληρωμένη σειρά Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen με καινοτόμες τεχνολογίες για ασφάλεια, ποιότητα και αντοχή, είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε επαγγελματία. Στην ίδια γκάμα ξεχωριστή θέση κατέχουν τα ειδικά μετασκευασμένα οχήματα για εξειδικευμένες ανάγκες.

Η Αφοί Φιλοσίδη βρίσκεται σε ένα στρατηγικό σημείο δίπλα στον περιφερειακό του Υμηττού – εύκολα προσβάσιμο από Αττική Οδό, από Κατεχάκη, από το κέντρο αλλά και από τα Νότια Προάστια- και είναι πάντα έτοιμη να σας προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της.

Με στόχο  να είναι δίπλα σας και μετά την πώληση του επαγγελματικού, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας, διαμορφώνει μια προσωπική σχέση μαζί σας, κατακτώντας έτσι κορυφαία θέση στην ετήσια έρευνας ικανοποίησης του πελάτη.


1280px-Groupe_renault_smal.svg

ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.

H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.,είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των οχημάτων Renault και Dacia στην Ελλάδα.
Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Renault σχεδιάζει και δημιουργεί ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των επαγγελματιών όλων των κατηγοριών σε όλον τον κόσμο. Τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Renault κατέχουν για δεκαετίες κορυφαίες θέσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά, αποτέλεσμα που οφείλεται τόσο στην πλήρη γκάμα των μοντέλων της, όσο και στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει το επίσημο δίκτυο της μάρκας. Μέσω του προγράμματος Renault Pro+,κάθε επαγγελματίας είναι σίγουρος ότι τόσο κατά την αγορά, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματός του θα απολαμβάνει εξειδικευμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.
Αντίστοιχα η Dacia, με την εμπειρία και τεχνογνωσία του Groupe Renault και τη Value for Money φιλοσοφία της έχει επιτύχει εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή και Eλληνική αγορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Με αιχμή του δόρατος το DOKKER με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του, η Dacia αποτελεί την πλέον ιδανική επιλογή και για τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.


peugeot_koutlas

PEUGEOT ΚΟΥΤΛΑΣ

Η Peugeot KOUTLAS CARS, αποτελεί την λογική συνέχεια της Peugeot στα νότια προάστια με παρουσία και εμπειρία 20 χρόνων, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος, επισκευαστής και πάροχος ανταλλακτικών & όλων των υπηρεσιών της Peugeot. Τα τελευταία χρόνια και παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς, η εταιρία μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις ενοποιώντας την έκθεση νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τον χώρο συντήρησης καθώς και τους χώρους ανταλλακτικών και φανοποιίας.

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται επί της λεωφόρου Πειραιώς 37, στο ύψος της γέφυρας του Μοσχάτου, κάνοντας έτσι την επίσκεψη σας μία εύκολη υπόθεση, είτε με το αυτοκίνητο είτε με το Μετρό ή κάποιο άλλο μέσο Μαζικής Μεταφοράς. Οι νέες εγκαταστάσεις και το έμπειρο προσωπικό του ολοκληρωμένου μας συγκροτήματος κάνει πράξη κάθε μέρα στην ζωή σας, το σύνθημα της Peugeot «Motion & Emotion».


citroenΗ εταιρία Σ. ΤΣΑΠΑΛΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1998. Ιδρύθηκε από το λάτρη του αυτοκινήτου Σπύρο Τσάπαλο και ξεκίνησε ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής του δικτύου της HYUNDAI MOTOR.

Η Ιστορία

To 2003 ακολούθησε επέκταση στο τμήμα του συνεργείου με την προσθήκη εξουσιοδοτημένων επισκευών του δικτύου της KIA MOTORS.

Το 2010 η εταιρία επανήλθε και στο χώρο των πωλήσεων με τη νέα έκθεση της KIA MOTORS στη λεωφόρο Συγγρού.

Το 2016 είναι μια χρονιά σταθμός για την ΤΣΑΠΑΛΟΣ ΑΕ καθώς περήφανα καλωσορίζει στην οικογένεια την CITROEN με την προσθήκη της μάρκας στο συνεργείο καθώς και τη δημιουργία καινούργιας έκθεσης του δικτύου επί της λεωφόρου Συγγρού.

Η Δυναμική

Σήμερα η εταιρία έχει 2 σημεία πωλήσεων επί της λεωφόρου Συγγρού. Την έκθεση της KIA MOTORS στο 230 και την έκθεση της CITROEN στο 214.

Το after sales στεγάζεται σε εγκαταστάσεις της εταιρίας συνολικού εμβαδού 4000τμ στην Λεωφόρο Θεσσαλονίκης 127 στο Μοσχάτο και στις καινούργιες μας εγκαταστάσεις στην Λ. Πειραιώς 28, μοσχάτο.

Τα τμήματα του after sales περιλαμβάνουν συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο καθώς και τμήμα υγραεριοκίνησης και ανταλλακτικών.


Linde-LogoERGOTRAK – LINDE

H Ergotrak, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα, του Γερμανικού οίκου Linde. H Γερμανική εταιρία είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην αγορά μηχανημάτων διακίνησης φορτίων και αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της παραγωγικότητας. Η Linde θεωρεί τα μηχανήματα διακίνησης φορτίων ως μετακινούμενους χώρους εργασίας και για αυτό κατά το σχεδιασμό τους δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη τεχνολογία.

 


empo 22

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ

Η Εμπορική ΑΕΒΕ  δραστηριοποιείται από το 1968 στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξειδικεύεται σε δυο αντικείμενα.

Το ένα τμήμα της εταιρείας κατέχει πρωταρχική θέση στο χώρο των ανταλλακτικών IVECO (Φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών εφαρμογών) ενώ το δεύτερο πρωτοστατεί στο χώρο των ανταλλακτικών συστήματος ανάρτησης για όλους τους κατασκευαστές φορτηγών, λεωφορείων, trailer. Με συνεχή ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση του αποθέματος μας διατηρούμε την θέση μας στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πελατοκεντρικός τρόπος λειτουργίας της εταιρείας, μας οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος εμπορίας φορτηγών IVECO καινούργιων και μεταχειρισμένων ώστε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες προς του υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς πελάτες.


Logo Stathis new22

 

STATHIS ΨΥΞΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 50 χρόνια η εταιρία αυξάνει σταθερά τα μεγέθη της, επεκτείνεται χωροταξικά, προσθέτει καινούργια προϊόντα, διευρύνει τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, πάντα με βασική αρχή την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Με νέες εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένη μηχανοργάνωση και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η «Stathis» παρέχει πλήρεις λύσεις σε όλο το φάσμα των αμαξωμάτων, και ασφαλώς ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση.

Η «Stathis» είναι η εταιρία που έχει τη δύναμη να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Μπορεί να οδηγεί τις εξελίξεις, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή με δυναμισμό, ευελιξία και έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.


titopoulos-1(1)Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ

Η εταιρία «Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ» ιδρύθηκε το 1972 από τον Γεώργιο Τιτόπουλο, ενώ το 1982 πήρε τη νομική μορφή Ανώνυμου Εμπορικής & Βιομηχανικής Εταιρίας με την επωνυμία ΒΙΕΜΕΤ – Γ. Τιτόπουλος ΑΕΒΕ. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στον τομέα της στην Ελλάδα, που με την 45χρονη και πλέον πείρα στην παραγωγή και εμπορία μεταλλικών συστημάτων αποθήκευσης με πελατολόγιο τις μεγαλύτερες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στο χώρο. H ΒΙΕΜΕΤ ΑΕΒΕ από το 1998 κατέχει το πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας Προϊόντος σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008, για το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εγκατάσταση μεταλλικών συστημάτων αποθήκευσης.

Στις ιδιόκτητες βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής εκτάσεως 10.000 τ.μ. με ειδικευμένο προσωπικό, επεξεργάζεται προϊόντα από χάλυβα ψυχρής εξέλασης λεπτότοιχων διατομών, σε όλες τις φάσεις κατεργασίας τους μέχρι το τελικό προϊόν.

Το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της εταιρίας που στελεχώνεται από Πολιτικούς Μηχανικούς – Μηχανολόγους και Οικονομολόγους εκπονεί σχεδιαστικές προτάσεις και μελέτες που διακρίνονται για την εργονομία, τη λειτουργικότητα και την τέλεια εκμετάλλευση χώρων. Οι μελέτες παρουσιάζονται μέσα από Η/Υ και δίνουν σαφή εικόνα για την τελική μορφή και λειτουργία του επαγγελματικού χώρου πριν πραγματοποιηθεί κάποια επένδυση.

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά από τη μελέτη και τον σχεδιασμό και συνεχίζεται μέχρι την μεταφορά, συναρμολόγηση και ανέγερση κατασκευών από ειδικευμένα συνεργεία. Η εξυπηρέτηση του πελάτη όμως δε σταματά εκεί, καθώς προσφέρει άμεση μεταγoραστική εξυπηρέτηση (after sales service). Η ΒΙΕΜΕΤ ΑΕΒΕ παρέχει επίσης  εγγύηση αποκατάστασης κάθε ζημιάς που δεν οφείλεται σε κακή χρήση του έργου. Με οργανωμένο τμήμα Πωλήσεων σε Αθήνα, και στη Οινόφυτα Βοιωτίας, με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα εξυπηρετεί τους πελάτες της σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 1998 με σκοπό την πλήρη κάλυψη των πελατών της και στον εξοπλισμό διακίνησης ιδρύει την ΑΝΥΜΗ ΕΠΕ με αντικείμενο την εμπορία ανυψωτικών μηχανημάτων, την παροχή τεχνικής υποστήριξης καθώς και τον εξοπλισμό σημείων φορτοεκφόρτωσης (βιομηχανικές πόρτες, ράμπες, φραγές). Επίσης  έχει αναπτύξει τμήμα μακροχρόνιας (LTR) και βραχυχρόνιας μίσθωσης (STR) διαθέτοντας πλέον έναν από τους μεγαλύτερους στόλους περονοφόρων στην Ελλάδα. Από το 2001 η ΑΝΥΜΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της κορυφαίας βιομηχανίας ανυψωτικών μηχανημάτων Yale Europe Material Handling, μία από τις τρεις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες ανυψωτικών μηχανημάτων στον κόσμο.


 wavenet-logoWAVENET

Wavenet  είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και αμιγώς Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και εμπορίας προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεματικής και του λογισμικού αυτόματου σχεδιασμού και επεξεργασίας (CAD). Μέσω της πολυετούς εμπειρίας των στελεχών της και της συνεχούς παρακολούθησης των εξελίξεων της τεχνολογίας, προσφέρει καινοτόμες λύσεις στη σύγχρονη Ελληνική επιχείρηση.

Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται σήμερα εκατοντάδες μεγάλες και μικρές εταιρείες της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της μεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων (logistics), διακίνησης επιβατικού κοινού (ΚΤΕΛ, αστικές συγκοινωνίες), ασφάλειας, παροχής υπηρεσιών, εμπορίου, οδικής βοήθειας, ενοικιάσεων μεταφορικών μέσων, υπηρεσιών εκτάκτου ανάγκης, αλλά και ιδιώτες για το προσωπικό τους όχημα.


tsilibaris

TSILIMBARIS – BODY VANS

Έχοντας μια καταξιωμένη παρουσία πολλών ετών, με κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την εμπορικότητά τους, η TSILIMBARIS – BODY VANS αναπτύσσεται δυναμικά, ενισχύοντας την σειρά των ψυκτικών θαλάμων που κατασκευάζει με ευρωπαϊκής προελεύσεως λύσεις. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία μπορεί να προσφέρει όλη την ποικιλία κατασκευών και προσαρμογών που αφορούν σε ψυκτικές λύσεις οχημάτων.

Στόχος μας είναι πάντα, να προσφέρουμε κάθετες λύσεις στον τομέα της ψύξεως, με μηχανισμούς μεταφοράς νωπών η κατεψυγμένων προϊόντων, μονώσεις αυτοκινήτων διανομών, ψυκτικά μηχανήματα και πλήρη σειρά εξαρτημάτων ψυκτικών θαλάμων καθώς και τεχνική υποστήριξη των αμαξωμάτων μετά την εγκατάσταση.

Ειδικά σήμερα, όπου στα πλαίσια της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς και λόγω της ελεύθερης διακινήσεως των προϊόντων επιβάλλεται η τεκμηρίωση της ικανότητας όλων των εμπλεκομένων φορέων στα τρόφιμα ώστε τα αποτελέσματα τους να είναι αξιόπιστα και μη αμφισβητήσιμα. Η TSILIMBARIS – BODY VANS, με άρτια εσωτερική οργάνωση, υλοποιεί το επιχειρησιακό της πρόγραμμα, με ιδία επένδυση και αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων και εγκαταστάσεων, έχοντας ως βαθύτερη μέριμνα την ικανοποίηση των ιδιαίτερων κατασκευαστικών απαιτήσεων των πελατών της.

   Μερικά από τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για το πλήθος αυτών που μας εμπιστεύονται είναι:

 • ο εκσυγχρονισμός της υφιστάμενης υποδομής τους
 • η αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας τους στο αγοραστικό κοινό
 • η ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών ως προς την ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων
 • η λειτουργία της εταιρείας τους με εξελιγμένες, συστηματικές και αποτελεσματικές διαδικασίες μεταφοράς
 • η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη της παραγωγής
 • η εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας

ARONCORP_Logo_2016ARONCORP

Ο επίσημος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Crown για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Όταν πρόκειται για περονοφόρα μηχανήματα, όλα οδηγούν στην εμπειρία. Το κύριο μέλημα της ARONCORP είναι να βοηθήσει την επιχείρησή σας να επιτύχει μέγιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, πάντα σε συνδυασμό με εξοικονόμηση κόστους. Σχεδιασμός που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δουλεύουν.. Με έμφαση στον χειριστή, τα εργονομικά σχέδια του Crown δημιουργούνται για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα, την άνεση και την ασφάλεια.

Από το μικρότερο χειροκίνητο παλετοφόρο μέχρι το πολύ στενών διαδρόμων ανυψωτικό VNA, η Crown σχεδιάζει, κατασκευάζει, διανέμει, εξυπηρετεί και υποστηρίζει προϊόντα χειρισμού υλικών που προσφέρουν στους πελάτες ανώτερη αξία.

Με έμπειρη ομάδα διαχείρισης, που προέρχεται αποκλειστικά από την εφοδιαστική, διαθέτουμε εκτεταμένη τεχνογνωσία και δυναμική στους τομείς των βιομηχανικών λύσεων και του βιομηχανικού μάρκετινγκ, διατηρώντας πάντα την προσέγγισή μας καθαρά πελατοκεντρική.

Οι ιδρυτές της ARONCORP προέρχονται από τον τομέα logistics και material handling, με πολυετή πείρα σε πολυεθνικά περιβάλλοντα.

Με ευρεία γνώση της συγκεκριμένης αγοράς και του βιομηχανικού περιβάλλοντος γενικότερα, η ARONCORP ειδικεύεται στην εξαίρετη και ουσιαστική διάγνωση των αναγκών του πελάτη προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση κατά περίπτωση. Η προσέγγισή μας είναι ολιστική και αυτό μας διαφοροποιεί από την υπόλοιπη αγορά.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να βάλετε τις διαδικασίες σε ένα επίπεδο αξιοποίησης όλων των πόρων της επιχείρησής σας για να επιτύχετε τη μέγιστη παραγωγικότητα σας σε συνδυασμό με λογικές οικονομίες στο κόστος σας.

Ο σχεδιασμός της Crown είναι για σκληρή και βιομηχανική χρήση και τα περισσότερα εξαρτήματα όπως οι κινητήρες χρησιμοποιούνται γι’ αυτό. Web, συστήματα πέδησης, αναρτήσεις και ουσιαστικά το 85% του συνόλου της μηχανής είναι παραγωγή Crown. Για το λόγο αυτό, όντας η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο είναι γνωστή για ηλεκτροκίνητους ανελκυστήρες με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες συντήρησης είναι πάντα σκόπιμες, αποτελεσματικές και προσφέρουν το χαμηλότερο συνολικό κόστος. Το ονομάζουμε Σύστημα Υπηρεσιών Ακεραιότητας του Crown.

Χρησιμοποιώντας μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά CROWN, η ARONCORP είναι πάντα ένας πλήρης σύμμαχος στην πλευρά του πελάτη της, πάντα σεβόμενος τα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών και τις προδιαγραφές που προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας.

Όλα τα μέρη σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και δοκιμάζονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της Crown, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ακεραιότητας. Διανέμουμε ανταλλακτικά μέσα σε 24 ώρες.

Η εταιρεία μας έχει οργανωμένη υπηρεσία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη.

 


 frotcom-loggs

LOGGS CLOUD

 

Το βραβευμένο αυτό  σύστημα online παρακολούθησης και διαχείρισης θερμοκρασιών  και υγρασίας από την Φινλανδία , τώρα και στην Ελλάδα!!!

Το Loggs είναι διακριβωμένο και πιστοποιημένο με βάση το Ευρωπαϊκό  Πρότυπο ΕΝ 12830 όπως επιβάλλεται από την νομοθεσία.

Το Loggs Cloud δίνει  την δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας κάθε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο και απόσταση μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τις συσκευές σας είναι προσβάσιμα  ακριβώς όταν και από όπου τα χρειάζεστε. Οι καταγραφές γίνονται σε πραγματικό  χρόνο με ράδιο κύματα και καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις μέχρι 5 χλμ. Τα καταγραφικά  είναι ιδανικά για κάθε σύστημα ψύξης, πολλαπλά και απομακρυσμένα ψυγεία καθώς επίσης και για θερμοκήπια. Οι ειδοποιήσεις  για αλλαγές θερμοκρασιών είναι αυτοματοποιημένες και έρχονται στο κινητό σας ή στο email σας.

Η εφαρμογή μας, σας δίνει την δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών  θερμοστατών από το ίδιο κινητό με πολύ απλό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες στο  www.loggs.fi

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας

 

FROTCOM

Το βραβευμένο αυτό  σύστημα παρακολούθησης οχημάτων και διαχείρισης στόλου γιορτάζει την  εικοστή δεύτερη επέτειο του φέτος.

Με έναρξη το 1997, το σύστημα  έχει αναπτυχθεί ευρέως από τότε και καινοτόμο όσο ποτέ . Σήμερα διαθέτουμε ένα προηγμένο σύστημα cloud  SaaS – μια ολοκληρωμένη λύση ευφυούς παρακολούθησης οχημάτων και διαχείρισης στόλου οχημάτων, που υιοθετήθηκε από χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως.

Τα  εργαλεία  της Frotcom  περιλαμβάνουν  την παρακολούθηση θέσης μέσω GPS, παρακολούθηση των αισθητήρων των οχημάτων από την ζώνη του οδηγού μέχρι την κατανάλωση  καυσίμων , ανάλυση συμπεριφοράς οδήγησης, έλεγχο εκτέλεσης διαδρομής , διαχείριση καυσίμων, διαχείριση εργατικού δυναμικού, σχεδιασμό διαδρομών και πολλές αναλύσεις .

Μέχρι σήμερα, η Frotcom διατηρεί το ίδιο όραμα: να παρέχει τις πιο έξυπνες λύσεις για την επαγγελματική διαχείριση στόλου, σε εταιρείες που χρειάζονται έξυπνα εργαλεία για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματική χρήση των στόλων τους.

Η Frotcom Hellas  ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ για το 2016 με την τέταρτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις  της εταιρείας και για το 2017 / 2018 την τρίτη θέση.

Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας  και συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και  μαζί μεγαλώνουμε την Frotcom στην Ελλαδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο  www.Frotcom.com

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας


 truck_insurance_logo
TRUCK INSURANCE SAMOLADAS
Για την ασφάλεια του φορτηγού και των εμπορευμάτων σας εμπιστευτείτε την TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ. Η εταιρία παρέχει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για φορτηγά όλων των τύπων, εθνικών και διεθνών μεταφορών. Απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιόπιστες και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες, και άμεση εξυπηρέτηση από την εταιρία TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ και ξενοιάστε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ – ΑΡΩΓΟΙ
 • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑ
 • ΒΙΑΞΩΝ
 • ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ
 • ΓΑΙΣΕΡΛΙΔΗΣ
 • ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.
 • ΧΡΗΣΤΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΩΡΟΣ FLOROIL
 • MC AUTOPARTS ΝΙΚΟΡΕΖΟΣ
 • ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΡΑΤΟΣ
 • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ
 • ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ
 • ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ