Η Διοργάνωση

Μια διαφορετική έκθεση για το επαγγελματικό όχημα ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες της, εγκαινιάζοντας ένα νέο ετήσιο επιχειρηματικό ραντεβού στην έδρα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών  & Αλιείας, στο Ρέντη. Φορτηγά, βαν, pick up, περονοφόρα και κάθε είδους εμπορικό όχημα, καθώς και προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ευρύτερο κλάδο, συνθέτουν για λίγες ημέρες ένα ακαταμάχητο σκηνικό πρό(σ)κλησης των εταιριών του κλάδου, σε ένα εμπορικό περιβάλλον που προάγει νέες συνεργασίες και συναλλαγές. Η Κεντρική Αγορά Αθηνών  έχει εξάλλου εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρκο τροφίμων που υποδέχεται καθημερινά περισσότερα από 4000 επαγγελματικά οχήματα, τα οποία τροφοδοτούν την Αθήνα και τα νησιά με τα προϊόντα της.

motorshow_logo _mΒασικός στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας επικοινωνίας ανάμεσα στους εκθέτες και στο στοχευμένο κοινό επαγγελματιών, που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρησή τους και τον στόλο οχημάτων τους.

Παράλληλα η MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν ευκαιρίες αγορών από ολόκληρο τον κλάδο, με μια και μόνο επίσκεψη.  Οι εισαγωγικές και εμπορικές εταιρίες του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων αποκτούν έτσι, όχι μόνο ένα μοναδικό μέσο προβολής που φτάνει εκεί που πραγματικά χτυπά η καρδιά της οδικής μεταφοράς, αλλά και μια ευκαιρία για άμεση πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

H 1η MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος θα φιλοξενηθεί στη Κεντρική Αγορά Αθηνών, στο Ρέντη, από Κυριακή 31.03.2019 έως Τρίτη 02.04.2019, και ώρες 09:00 – 20:00.

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 6196600

Ο ΧΩΡΟΣ

okaa logoΗ Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη καταλαμβάνει έκταση 260 στρεμμάτων στα οποία δραστηριοποιούνται  περίπου 350 επιχειρήσεις. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία της πόλης, σε μια βιομηχανική ζώνη στην οποία εδρεύουν πολυάριθμες εταιρίες, που μετατρέπουν την περιοχή σε ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά κέντρα των Αθηνών. Σε συνδυασμό με την μεγάλη διέλευση επαγγελματικών οχημάτων και οδηγών, η επιλογή της Κεντρικής Λαχαναγοράς προσφέρει μια στοχευμένη προβολή για τις εταιρίες που διαθέτουν μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα κάθε κατηγορίας.