Μεταφορική προσφέρει εταιρικά αυτοκίνητα, για να ενισχύσει την αφοσίωση των οδηγών

banner-google-news

Οι εταιρείες μεταφορών γεννούν όλο και πιο δημιουργικές ιδέες για να προσελκύσουν εργαζόμενους. Η ολλανδική εταιρεία logistics J. Heebink αποφάσισε να προσφέρει στους οδηγούς της ένα εταιρικό αυτοκίνητο ή ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ως μέσο προσέλκυσης νέων εργαζομένων και διατήρησης του προσωπικού.

«Σε αυτούς τους καιρούς ελλείψεων προσωπικού, η Heebink σκέφτηκε να αυξήσει και να διατηρήσει το εργατικό της δυναμικό. Πολλοί επιχειρηματίες επενδύουν πολλά χρήματα για την πρόσληψη νέου προσωπικού. Προσφέρουν μπόνους για να προσλάβουν νέους εργαζόμενους, ενώ οι υπάρχοντες υπάλληλοι αμείβονται για να φέρουν νέο προσωπικό. Η Heebink επέλεξε μια διαφορετική προσέγγιση», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Heebink ειδικεύεται στις μεταφορές μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας, έχει βάσεις στο Μάντσεστερ και στο Μίλτον Κέινς. Οι οδηγοί φορτηγών της στην Ολλανδία έχουν πλέον πρόσβαση σε 75 πρόσφατα αγορασμένα Kia Picantos καθώς και σε 27 ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκεύασε η Gazelle. Τα αυτοκίνητα και τα ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα σε κάθε οδηγό έως και 32 ώρες την εβδομάδα.