Η Mercedes-Benz στοχεύει να υποστηρίξει το δίκτυό της διατηρώντας ανοιχτά 3.000 κέντρα εξυπηρέτησης στην Ευρώπη

Η Mercedes-Benz στοχεύει να υποστηρίξει το δίκτυό της διατηρώντας ανοιχτά 3.000 κέντρα εξυπηρέτησης στην Ευρώπη
SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

H Mercedes-Benz αποφάσισε να αναστείλει μεγάλο μέρος της παραγωγής της στην Ευρώπη, αρχικά για δύο εβδομάδες, εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης της πανδημίας του COVID-19. Αυτό γίνεται σύμφωνα με τις συστάσεις των διεθνών, εθνικών και τοπικών αρχών. Συνδέεται επίσης με την εκτίμηση των εφοδιαστικών αλυσίδων παγκόσμια, ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν: «Η Mercedes-Benz trucks, FUSO και Daimler Buses κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσουν να παρέχουν στους πελάτες τους ανταλλακτικά και να διατηρήσουν τα κέντρα εξυπηρέτησης στην παρούσα κατάσταση. ‘Οπου αυτό είναι δυνατόν οργανωτικά -και το επιτρέπουν τα τοπικά νομικά και επίσημα δεδομένα- έχουμε στόχο να υποστηρίξουμε το δίκτυό μας, διατηρώντας ανοιχτά 3.000 κέντρα εξυπηρέτησης στην Ευρώπη.

Επιδιώκουμε λύσεις, ώστε να κρατήσουμε τα οχήματα των πελατών μας σε κίνηση και να παρέχουμε ανταλλακτικά. Τα φορτηγά και τα λεωφορεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά την περίοδο που διανύουμε. Ακριβώς τώρα τα εμπορικά οχήματα για μεταφορές και logistics πρέπει να είναι διαθέσιμα, το ίδιο και για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Επομένως είναι κρίσιμο τα κέντρα εξυπηρέτησης να παραμείνουν σε λειτουργία, όπου αυτό είναι δυνατόν.
Την ίδια στιγμή η εταιρεία παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να διασφαλίσει την προστασία των πελατών και των εργαζομένων στα κέντρα υπηρεσιών μας που μένουν ανοιχτά».

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ