Massey Ferguson: Νέες εκδόσεις ελκυστήρων NEXT Edition

Οι δημοφιλέστεροι γεωργικοί ελκυστήρες της Massey Ferguson προάγονται στο επόμενο επίπεδο λειτουργικότητας και αξιοπιστίας με τις εκδόσεις ‘NEXT Edition’

banner-google-news

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το λανσάρισμα της νέας έκδοσης γεωργικών ελκυστήρων υψηλών προδιαγραφών ‘NEXT Edition’ στην έκθεση Agritechnica 2019 στο Αννόβερο της Γερμανίας, στις 10 Νοεμβρίου.

Η αποκλειστική έκδοση NEXT Edition διατίθεται τώρα με τέσσερα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Massey Ferguson και συγκεκριμένα με τα:

 • MF 5711    S Dyna-4 (110hp)
 • MF 5713    S Dyna-4 (130hp)
 • MF 7720    S Dyna-VT (200hp)
 • MF 7726    S Dyna-VT (255hp)

Η Massey Ferguson δημιούργησε τις εκδόσεις ‘NEXT Edition’ συνδυάζοντας στοιχεία των γεωργικών ελκυστήρων MF 5700 S Essential και MF 7700 S Exclusive με βελτιωμένα χαρακτηριστικά επιδόσεων και άνεσης. Οι εκδόσεις ‘NEXT Edition’ παρέχονται σε αποκλειστικά, ξεχωριστά χρώματα.

Οι νέες εκδόσεις ανεβάζουν τον πήχη καθώς προσφέρουν απαράμιλλα επίπεδα επιδόσεων και άριστη σχέση κόστους/απόδοσης, με στόχο να βελτιώσουν την παραγωγικότητα επαγγελματιών κτηνοτρόφων, αγροτών, καλλιεργητών δυσπρόσιτων περιοχών και εργοληπτών γεωργικών εργασιών.

«Μελετήσαμε τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες μας σε αυτές τις κατηγορίες με γνώμονα τους δημοφιλέστερους γεωργικούς ελκυστήρες μας και επιπλέον κριτήρια τις επιθυμητές επιλογές, τον εξοπλισμό και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης» δήλωσε ο Francesco Quaranta, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, Massey Ferguson Ευρώπης & Μέσης Ανατολής.

«Για να ενισχύσουμε το κύρος αυτών  των επιτυχημένων μοντέλων, αποφασίσαμε να ικανοποιήσουμε με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών δημιουργώντας ένα πραγματικά ελκυστικό πακέτο. Οι γεωργικοί ελκυστήρες NEXT Edition παρέχουν τώρα το ΕΠΟΜΕΝΟ επίπεδο επιδόσεων και λειτουργικής αξιοπιστίας για αγροτικές εργασίες. Θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης.

«Στην έκδοση NEXT Edition προστίθενται αποκλειστικές και χαρακτηριστικές πινελιές στο εσωτερικό και το εξωτερικό» συνεχίζει. «Οι γεωργικοί ελκυστήρες περιλαμβάνουν το μοναδικό λογότυπο ‘NEXT Edition’ στο καπό, καθώς και μία αποκλειστική πλακέτα στο εσωτερικό με τον αριθμό παραγωγής ‘limited NEXT Edition’. Τα μοντέλα NEXT Edition είναι βαμμένα με την εμβληματική κόκκινη απόχρωση της MF, αλλά φέρουν χαρακτηριστικές μαύρες γρίλιες. Όσοι θέλουν κάτι πιο αποκλειστικό και επιβλητικό, μπορούν να επιλέξουν ένα ολόμαυρο πλαίσιο στην ίδια τιμή» δήλωσε ο Mr Quaranta.

Τα μοντέλα Next Edition διατίθενται για παραγγελία από 1ης Οκτωβρίου, 2019 και θα εκτίθενται στο περίπτερο της Massey Ferguson στην Agritechnica 2019, Hall 20 Stand B14c.

Δύο νέες εκδόσεις MF 5700 S Dyna-4 NEXT Edition

massey

Η Massey Ferguson λανσάρει δύο νέα μοντέλα NEXT Edition στη σειρά MF 5700 S – το MF 5711 S Dyna-4 (110hp) και το MF 5713 S Dyna-4 (130hp).

MF5713S - AllBlack-Next-HR_163261 (Medium)

Και οι δύο γεωργικοί ελκυστήρες είναι εξοπλισμένοι με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-4. Αυτό προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο χωράφι, στη φάρμα ή στο δρόμο – περιλαμβάνοντας 16 εμπρόσθιες και 16 όπισθεν ταχύτητες που επιλέγονται από ένα μοχλό, χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.

Αυτοί οι ευέλικτοι, ευκολοδήγητοι γεωργικοί ελκυστήρες προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα πάνω από το λεπτό ταμπλό και το καπό με το απότομο ρύγχος. Με τον μοναδικό μοχλό στην αγορά Ηλεκτροϋδραυλικής Ρεβέρσας της Massey Ferguson και σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-4, ο χειριστής μπορεί να ελέγχει απευθείας την αλλαγή κατεύθυνσης του γεωργικού ελκυστήρα, να αλλάζει ταχύτητες και να επιλέγει τη νεκρά. Σε συνδυασμό με την αυξημένη υδραυλική παροχή, τους καθιστά τους απόλυτους ελκυστήρες – φορτωτές.

5713S-Red-Black-Next-HR_163246 (Medium)

Τα μοντέλα NEXT Edition επεκτείνουν την ήδη ολοκληρωμένη έκδοση ‘Essential’ που περιλαμβάνει: Μνήμη στροφών κινητήρα, επιλογή νεκράς κατά την πέδηση, κλιματιστικό (A/C), τηλεσκοπικούς καθρέπτες δύο γωνιών και το καπό με απότομο ρύγχος, που προσφέρει απρόσκοπτη ορατότητα. Πρόσθετος εξοπλισμός στην έκδοση NEXT Edition που αυξάνει τις επιδόσεις και την άνεση:

 • Αυτόματο, περιστρεφόμενο κάθισμα με αερανάρτηση
 • Μηχανική ανάρτηση καμπίνας
 • Υδραυλική παροχή 100 lt/mn – για βέλτιστη λειτουργία φορτωτή και αύξηση της  αγροτικής απόδοσης
 • Λειτουργία AutoDrive, στο κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-4, η οποία αλλάζει αυτόματα τις ταχύτητες για αύξηση της απόδοσης και της ευελιξίας
 • Τρεις μηχανικές βαλβίδες υδραυλικού συστήματος
 • Μέχρι 12 LED φώτα εργασίας και δρόμου (ανάλογα με την επιλογή οροφής)
 • Περισσότερες στάνταρ διαστάσεις ελαστικών που περιλαμβάνουν: 540/65R38   440/65R28
 • Πίσω φτερά πλάτους 2,28 m και προεκτάσεις
 • Περισσότερες επιλογές εξοπλισμού για εξατομίκευση των μοντέλων NEX    Edition και συμβατότητα με τις ανάγκες κάθε αγοράς/χώρας

Δύο νέες εκδόσεις MF 7700 S NEXT Editions

massey3

Και τα δύο μοντέλα MF 7720 S NEXT Edition (200hp) και MF 7726 S NEXT Edition (255hp) είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-VT CVT.

MF7726S-Red-Black-Next-HR EDITED_163249 (Medium)

Ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των γεωργικών δραστηριοτήτων από  αγροτικές εργασίες μέχρι αρόσιμες καλλιέργειες και υπεργολαβίες, οι νέοι γεωργικοί ελκυστήρες χρησιμοποιούν αξιόπιστη τεχνολογία, ώστε να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Τα πολύ αποδοτικά μοντέλα NEXT Edition, με εντυπωσιακές ικανότητες έλξης και ανύψωσης υπερέχουν στο χωράφι και στο δρόμο, με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service και μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης προς όφελος του λειτουργικού κόστους.

Τα μοντέλα NEXT Edition αναβαθμίζουν περαιτέρω την έκδοση ‘Exclusive’, που ήδη προσφέρει στον βασικό εξοπλισμό: Kλειστό υδραυλικό κύκλωμα 110 lt/mn, τέσσερις ηλεκτρονικές βαλβίδες υδραυλικού συστήματος, μηχανική ανάρτηση καμπίνας, Μονάδα ελέγχου στο υποβραχιόνιο και joystick Multipad, σύστημα ελέγχου ταχύτητας – cruise control. Επίσης διατίθενται με ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα Quadlink, αυτόματο σύστημα κλιματισμού (A/C), καθρέπτες με ηλεκτρική αποπάγωση και ρύθμιση καθώς και τερματικό Datatronic 4 για διαχείριση όλων των λειτουργιών του γεωργικού ελκυστήρα.

MF7726S-AllBlack-Next-HR EDITED_163248 (Medium)

Επιπλέον αυτού του εντυπωσιακού εξοπλισμού, τα μοντέλα NEXT Edition εφοδιάζονται με ακόμα περισσότερες αυτόματες λειτουργίες και προηγμένα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την άνεση, τον χειρισμό και τις επιδόσεις:

 • Εμπρόσθιο σύστημα ανάρτησης 3ων σημείων βαρέως τύπου εμπρός (IFLS), με ικανότητα ανύψωσης έως 4.000kg, και έλεγχο εμπρόσθιας βαλβίδας
 • SpeedSteer, που προσφέρει ταχύτερους και ευκολότερους ελιγμούς,μειώνοντας τις περιστροφές του τιμονιού που απαιτούνται για να στρίψει το όχημα
 • Auto-Guide ready (προεγκατάσταση για σύστημα καθοδήγησης), που περιλαμβάνει το πρόσθετο τερματικό αφής Fieldstar 5 για περαιτέρω εργασίες γεωργίας ακριβείας.
 • Οπίσθια φτερά πλάτους 2,55 m με προεκτάσεις
 • Φαρδιά εμπρόσθια περιστρεφόμενα φτερά (ανάλογα με τη διάσταση των ελαστικών)
 • Νέες διαστάσεις ελαστικών στον βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνουν τα 650/65R42 – 540/65R30 για βελτίωση της ελκτικής πρόσφυσης και την αποφυγή της συμπίεσης του εδάφους
 • Μέχρι 16 LED φώτα εργασίας και δρόμου
 • Περισσότερες επιλογές και στοιχεία εξοπλισμού για την εξατομίκευση των μοντέλων NEXT Edition, και τη συμβατότητα με τις ανάγκες κάθε χώρας.