Massey Ferguson : To MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive αναδείχτηκε ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’

banner-google-news

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο γεωργικός ελκυστήρας MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive αναδείχτηκε ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’. Το  υψηλού κύρους βραβείο απένειμε μία κριτική επιτροπή από 26 Ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής, πλήρως ψηφιακής εκδήλωσης  που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού ‘Tractor Of The Year 2021’, στις 18 Δεκεμβρίου.

«Όλοι στη Massey Ferguson νιώθουμε συγκινημένοι με τον υπέρτατο τίτλο ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’, δήλωσε ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Massey Ferguson, Ευρώπης & Μέσης Ανατολής. Και πρόσθεσε: «Με τη Σειρά MF 8S, εγκαινιάσαμε μία νέα εποχή, όχι μόνο για τη Massey Ferguson, αλλά και για τον σχεδιασμό των γεωργικών ελκυστήρων και, ασφαλώς, για τους πελάτες μας.
«Αυτό το υψηλού κύρους βραβείο αναγνωρίζει επίσημα ότι η Massey Ferguson εγκαινίασε μία νέα εποχή στη σχεδίαση πρακτικών και αξιόπιστων τρακτέρ. Την ίδια στιγμή  προσφέρουμε μία αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη και παρέχουμε στους πελάτες μας πλεονεκτήματα συνδεσιμότητας και τεχνολογίες smart farming για ένα βιώσιμο μέλλον».

Ο τίτλος ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’ έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα βραβείων του MF 8S. Ειδικότερα, η ψηφιακή παρουσίαση του MF 8S απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο στη κατηγορία “Καλύτερη Χρήση Ψηφιακής Τεχνολογίας” και το Ασημένιο Μετάλλιο ως “Καλύτερο B2B Ψηφιακό/Υβριδικό Event” στο θεσμό Best Event Award Italy 2020, αλλά και το Χρυσό Μετάλλιο στη κατηγορία “Ψηφιακό Event” και ένα ακόμα Χρυσό Μετάλλιο ως “Καλύτερο B2B Ψηφιακό/Υβριδικό Event” στον παγκόσμιο θεσμό Event Award World 2020. Οι διακρίσεις αυτές ουσιαστικά επιβραβεύουν τη στρατηγική παρουσιάσεων και εκδηλώσεων της Massey Ferguson που εφάρμοσε για πρώτη φορά στην Έκθεση EIMA 2018, αναμιγνύοντας τη φυσική παρουσίαση και τις ψηφιακές ικανότητες.

Massey Ferguson To MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive αναδείχτηκε ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’ (5)

Βραβευμένη Τεχνολογία

Ο γεωργικός ελκυστήρας MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive είναι η ναυαρχίδα της Σειράς MF 8S, που περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα με μέγιστη ισχύ από 205hp έως 265hp, όλα, με επιπλέον 20 ίππους όταν γίνεται χρήση του EPM (Engine Power Management)

Εντελώς νέα, η Σειρά MF 8S πρωτοπορεί με σχεδιαστικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς – κινητήρας, καμπίνα, κιβώτια και συστήματα μετάδοσης κίνησης καθώς και νέα χειριστήρια και υπηρεσίες συνδεσιμότητας. Σχεδιασμένη σύμφωνα με πολύ υψηλά πρότυπα, διατίθεται με διαφορετικά πακέτα εξοπλισμού, που προσφέρουν άριστη σχέση αξίας τιμής, και διασφαλίζουν ότι οι αγοραστές θα πληρώνουν μόνο για όσα πραγματικά χρειάζονται.

Massey Ferguson To MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive αναδείχτηκε ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’ (4)

Η μοναδική διάταξη “Protect-U, με κενό 24 εκ. ανάμεσα στην καμπίνα και τον κινητήρα, απομονώνει πλήρως την καμπίνα από το θόρυβο, τη θερμότητα και τους κραδασμούς – ένα στοιχείο που που διαφοροποιεί τη Σειρά MF 8S από τον ανταγωνισμό.

Κορυφαία καμπίνα στη κατηγορία

Η πρωτοποριακή καμπίνα με 4 κολώνες, επίπεδα θορύβου μόλις 68dB (η πιο αθόρυβη της αγοράς), και κεκλιμένο υαλοπίνακα προσφέρει απαράμιλλη ευρυχωρία και ορατότητα. Στο εσωτερικό, παρέχει βέλτιστο έλεγχο  στο χειριστή με νέο μοχλό Multipad και υποβραχιόνιο, μαζί με τεχνολογίες συνδεσιμότητας για έξυπνες γεωργικές εργασίες (smart farming).

Massey Ferguson To MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive αναδείχτηκε ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’ (1)

Το συμβατικό καντράν έχει αντικατασταθεί από το νέο ψηφιακό “MF vDisplay” που τοποθετείται στη δεξιά κολώνα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει μπροστά του μόνο το τιμόνι και το μοχλό Power Control, κάτι που διασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα πάνω από το λεπτό, σαν μέση σφήκας, καπό.

Ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα διασφαλίζεται με MF Connect τηλεμετρία και οθόνη Datatronic 5 στο βασικό εξοπλισμό. Η προαιρετική μονάδα Fieldstar 5 μπορεί να χρησιμοποιείται για τη διαχείριση όλων των Τεχνολογιών MF – μεταξύ των οποίων ο αυτόματος έλεγχος διεύθυνσης MF Guide, και τα MF Section Control και MF Rate Control.

Νέα, πολύ αποδοτικά κιβώτια ταχυτήτων

Εντελώς νέας τεχνολογίας, το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Dyna E-Power συνδυάζει την άνεση ενός CVT με την αποδοτική λειτουργία ενός ημιαυτόματου. Αυτό μειώνει τις απώλειες ισχύος έως 26% στις υψηλότερες ταχύτητες, πετυχαίνοντας οικονομία έως 5%.

Εναλλακτικά, το νέο, ημιαυτόματο κιβώτιο Dyna-7 προφέρει τώρα 28 εμπρόσθιες και οπίσθιες σχέσεις. Εξίσου εύχρηστο και αξιόπιστο με το διακεκριμένο Dyna-6, προσφέρει μία επιπλέον σχέση με πιο ομαλή διαδικασία αλλαγών, είναι και κατά 15% αποδοτικότερο.

Βασισμένο σε ένα μεταξόνιο 3,5 μ. και με έναν ισχυρό, νέο πίσω άξονα, το MF 8S προσφέρει 10% περισσότερη ελκτική ισχύ. Με ισχυρά νέα υδραυλικά συστήματα και PTO, πετυχαίνει  υψηλότερες επιδόσεις, λειτουργεί πιο αποδοτικά και μειώνει το κόστος. Οι γεωργικοί ελκυστήρες της Σειράς MF 8S μπορούν επίσης να εφοδιάζονται με ελαστικά διαμέτρου έως 2,05 μ. (R42), συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας έκδοσης του αποκλειστικού VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT.

Ευρεία γκάμα επιλογών

Η βραβευμένη έκδοση MF 8S Exclusive είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρει στους διαχειριστές εξαιρετική άνεση και ευχρηστία, και τις απαραίτητες λειτουργίες για να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την απόδοση των εργασιών τους.

Massey Ferguson To MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive αναδείχτηκε ‘Τρακτέρ της Χρονιάς 2021’ (3)

Η έκδοση Exclusive είναι ήδη διαθέσιμη. Η γκάμα θα επεκταθεί με τη παρουσίαση της έκδοσης Efficient στις αρχές του 2021 και με τη δυνατότητα επιλογής κιβωτίου ταχυτήτων Dyna-VT (CVT) για όλα τα μοντέλα μέχρι τα τέλη του 2021.