ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ: «Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον επαγγελματία αυτοκινητιστή»

ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ:
banner-google-news

«Τα ευρωπαϊκά brands του Ομίλου TRATON θα κλείσουν προσωρινά πολλά παραρτήματα στην Ευρώπη εξαιτίας του COVID-19«, δήλωσε ο Andreas Renschler, διευθύνων σύμβουλος της TRATON και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG.

«Επειδή θέλουμε το εργατικό μας δυναμικό να παραμείνει υγιές, θα μειώσουμε σημαντικά την παραγωγή ή θα τη σταματήσουμε τελείως. Ταυτόχρονα, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρήσουμε ενεργές τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά προς τους πελάτες μας.
Η υποστήριξη της χερσαίας μεταφοράς και, συνεπώς, η παράδοση τροφίμων και φαρμάκων σπάνια ήταν τόσο κρίσιμη όσο είναι σήμερα. Εμείς ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη έχουμε ειδική ευθύνη σε αυτήν την άνευ προηγουμένου κατάσταση».

Στην ερώτηση που απηύθυνε το Youtruck: «Στην Ευρώπη προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις αντιπροσωπείες φορτηγών, που κλείνουν εξαιτίας της επιδημίας του COVID-19: Μπορούν να στηρίξουν την εφοδιαστική αλυσίδα ή όχι;» η MAN ΕΛΛΑΣ απάντησε:

«Οι στιγμές που όλοι μας περνάμε λόγω της πανδημίας του κορωνοΐού είναι δύσκολες. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, όπως γνωρίζετε, η εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων θα παραμείνει ενεργή. Το ίδιο ισχύει και για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, ο οποίος καλείται να εξασφαλίσει ότι δεν θα «σπάσει» η εφοδιαστική αλυσίδα.

Στη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ κατανοούμε απολύτως τη σοβαρότητα της κατάστασης και με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε να στηρίζουμε απρόσκοπτα την εφοδιαστική αλυσίδα. Όπως πλήθος εταιρειών τόσο από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας όσο και εκτός, η εταιρεία λειτουργεί αφενός με προσωπικό ασφαλείας στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, αφετέρου με απομακρυσμένη εργασία από το σπίτι για τους περισσότερους εργαζόμενούς της, με στόχο την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοΐού και την ασφάλεια εργαζομένων και συνεργατών της.

«Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον επαγγελματία αυτοκινητιστή»
Ταυτόχρονα όμως, τόσο η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ όσο και το εξουσιοδοτημένο της δίκτυο διανομέων και συνεργατών τεχνικής υποστήριξης, είναι στη διάθεση του επαγγελματία αυτοκινητιστή, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και για οποιαδήποτε υπηρεσία εκείνος χρειαστεί, από το σύνολο των διαθέσιμων υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του δικτύου μας. Ενδεικτικά και για τον κρίσιμο τομέα των ανταλλακτικών, για παράδειγμα, να αναφέρουμε ότι όλες μας οι παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά και υπάρχει επαρκές απόθεμα σε πλήθος διαφορετικών κωδικών. Άρα τα απαραίτητα «εργαλεία» σε υλικό και τεχνική ή άλλη υποστήριξη για τους πελάτες μας εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα. Στηρίζουμε συνεπώς την εφοδιαστική αλυσίδα, παραμένοντας κοντά στον πιο σημαντικό για εμάς κρίκο της: τον επαγγελματία αυτοκινητιστή και τις ανάγκες του».