Λύσεις Συστημάτων Αυτοματοποίησης στην εφοδιαστική αλυσίδα

banner-google-news

Οι εφοδιαστικές εταιρείες και οι εταιρείες μεταφορών σήμερα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της ρομποτικής τεχνολογίας, για να δώσουν ώθηση στην αποδοτικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους. Καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως, μια νέα γενιά ρομποτικών συστημάτων βοηθά τις εταιρείες αυτές να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς.

1525252406641

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS παρέχει Λύσεις Συστημάτων Αυτοματοποίησης, που μπορούν να οδηγήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ποιότητας, της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και των αναγκών των πελατών.

Χάρη στις σύνθετες τεχνολογίες ρομποτικής και επικοινωνιών,  οι σύγχρονες αποθήκες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία διαχείρισης σε σύνδεση με συστήματα ERP και αυτόματης παραγγελιοληψίας. Σε μια αυτόνομη αποθήκη, η διακίνηση και η διαχείριση μπορεί να γίνονται αυτοματοποιημένα και να υποστηρίζονται από εξειδικευμένο λογισμικό.

gizelis2
Η GIZELIS ROBOTICS είναι η νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.


Η τεχνολογία στη μετασκευή και επισκευή οχημάτων

Ο Όμιλος Παπαδάκη πρωτοπορεί στη χρήση αυτοματοποιημένου βιομηχανικού εξοπλισμού, και μπαίνει σύντομα στην εποχή της ρομποτικής και αυτοματοποιημένης λειτουργίας της γραμμής παραγωγής. Ήδη ο κ. Κώστας Γ. Παπαδάκης συναντήθηκε, γι’ αυτόν το σκοπό, με τον κ. Ευάγγελο Γκιζελή, Founder και CEO της Gizelis Robotics. Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της Gizelis Robotics έχουν πολυετή πείρα στον τομέα της ρομποτικής με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της βιομηχανίας. Στη φωτογραφία, o κ. Κώστας Γ. Παπαδάκης με τον κ. Ευάγγελο Γκιζελή, Founder και CEO της Gizelis Robotics (αριστερά) και τον κ. Μάνο Χαβιάρα
(δεξιά).

papadakis(1)