Η Kögel παρουσιάζει ειδική εκδοση Black Edition

Μετά τους κατασκευαστές φορτηγών και τις ειδικές/επετειακές εκδόσεις, σειρά εχουν τα ρυμουλκούμενα. Ο κατασκευαστής ρυμουλκούμενων Kögel φέρνει στην αγορά μια πολύ ειδική έκδοση των ρυμουλκουμένων του, η οποία είναι εντελώς μαύρη.

Η Black Edition χαρακτηρίζεται από μια εντελώς μαύρη εμφάνιση. Μαύρο χρώμα για το μουσαμά, μαύρη πλαίσια λαμπτήρων, μαύρο πλαίσιο. Η Kögel συνδυάζει το σχεδιασμό αυτού του αποκλειστικού ρυμουλκούμενου με τον εκτεταμένο εξοπλισμό: άξονα ανύψωσης, ζάντες Alcoa Dura Bright, κιβώτιο παλετών για 24 τεμάχια, εσωτερικό φωτισμό και φώτα πλευρικής σήμανσης.

Αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια επιγραφή με αύξοντα αριθμό του ρυμουλκούμενου, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τους αριθμούς 1 έως 100 εφόσον είναι διαθέσιμοι.

Το Kögel Black Edition 2019 διατίθεται στις εκδόσεις Kögel Cargo, Kögel Mega ή Kögel Lightplus της γενιάς Novum. Το απόθεμα περιορίζεται στα 100 αντίτυπα για τις Κάτω Χώρες, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός θα ισχύει για κάθε χώρα.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ