Η MAN παρουσίασε τις limited edition εκδόσεις TGE και TGX Commander

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Η MAN συνεχίζει τις limited edition εκδόσεις με την επιστροφή της σειράς Commander, που παρουσιάστηκε στην έκθεση μεταφορών Compleet στην Ολλανδία στα τέλη Μαρτίου. Κατά τα έτη 80 και 90, η MAN είχε ήδη χρησιμοποιήσει το όνομα Commander για τα φορτηγά μεγάλων αποστάσεων. Τώρα, παρουσίασε τα TGX και TGE Commander στην έκθεση της Hardenberg. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένη έκδοση.

MAN TGX_TGE_COMMANDER (3)

Με τον κινητήρα D38 Euro 6 640 hp, τη μετάδοση TipMatic 12 DD και ένα GVW των 28.000 kg, το TGX ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία του Commander. Η ειδική έκδοση είναι εξοπλισμένη με μια καμπίνα XXL με αεροδυναμικό πακέτο  και πλευρικές ποδιές. Επιπλέον, προσφέρει το πολυτελές πακέτο Commander Lion, το οποίο περιλαμβάνει άνετο κάθισμα οδηγού, εξωτερικούς καθρέφτες και ηλεκτρική θέρμανση, κλιματισμό και ψυγείο κάτω από το κρεβάτι.

Συμπεριλαμβάνεται επίσης το πακέτο MAN Media Professional, το οποίο περιλαμβάνει την πλοήγηση και το ηχοσύστημα MAN, πακέτο χρωμίου για τη μάσκα και το εσωτερικό πακέτο με δερμάτινη ταπετσαρία φιλική προς το περιβάλλον. Για μέγιστη ασφάλεια, η σειρά TGX Commander είναι επίσης εξοπλισμένη με το πακέτο ασφαλείας Light & Visibility Plus και το  Adaptive Cruise Control (ACC).

MAN TGX_TGE_COMMANDER (4)

Από την άλλη, η σειρά TGE Commander Series έκανε επίσης το ντεμπούτο της στην έκθεση. Βασίζεται στην έκδοση με τον κινητήρα Bi-Turbo 2.0 TDI των 177 ίππων και την υπερυψωμένη οροφή (όγκος φορτίου 10,7 m3). Το πακέτο Commander προσφέρει ξεχωριστή εμφάνιση. Η  μπάρα αλουμινίου χαμηλά στην μάσκα, τα πλαινά σκαλοπάτια, εξωτερικό σκιάδιο και οι τροχοί MAK special τονίζουν τον ειδικό χαρακτήρα της έκδοσης. Η κομψότητα εκτείνεται στο εσωτερικό με δερμάτινη ταπετσαρία και επένδυση οροφής σε μαύρο χρώμα. Ο κλιματισμός, τα θερμαινόμενα καθίσματα, οι προβολείς LED, το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης και το σύστημα διαχείρισης στόλου MAN Flight Management Solutions είναι επίσης στάνταρ.

MAN TGX_TGE_COMMANDER (2)

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ