Η Greiwing Truck and Trailer Rental επιλέγει την Goodyear

Η εταιρεία ενοικίασης φορτηγών Greiwing Truck and Trailer Rental έχει επιλέξει την Goodyear ως προμηθευτή ελαστικών για τα 750 οχήματα που διαθέτει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Goodyear θα προμηθεύσει όλα τα ελαστικά , συμπεριλαμβανομένων των  οχημάτων που χρησιμοποιούν αναγομωμένα. Η Greiwing θα χρησιμοποιεί επίσης την τηλεματική υπηρεσία Goodyear FleetOnlineSolutions για τη διαχείριση των ελαστικών  και την οδική βοήθεια ServiceLine24h, παρούσα όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο με δίκτυο συνεργείων  σε όλη την Ευρώπη.

530701

Η Goodyear Proactive Solutions TPMS, ένα σύστημα που παρέχει συνεχή παρακολούθηση των πιέσεων και των θερμοκρασιών των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, περιλαμβάνεται επίσης στη σύμβαση, η οποία αρχικά θα υιοθετηθεί σε 250 από τα ρυμουλκούμενα της Greiwing.

 Ο  Simon Greiwing , Διευθυντής ενοικίασης ρυμουλκούμενων,δήλωσε :

«Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε την Goodyear ως νέο συνεργάτη μας στον τομέα των ελαστικών είναι ο συνδυασμός καλής ποιότητας νέου και αναγομωμένου ελαστικού που προσφέρουν και της υπηρεσίας υποστήριξής τους που, μαζί με άλλες λύσεις που παρέχουν, θα μειώσουν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας»,

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ