Η GRANTEX φιλοξένησε Πασχαλινό παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Η GRANTEX, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, υποστηρίζει ενεργά την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Στο πλαίσιο αυτό, η GRANTEX φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω, για μία ακόμη φορά, το Πασχαλινό παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Μαρτίου.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας μπόρεσαν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, επιλέγοντας δώρα από μία πλούσια συλλογή της ΕΛΕΠΑΠ ARTεμείς: καλαίσθητες λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, ανοιξιάτικα πολύχρωμα στεφάνια, πασχαλινές συνθέσεις και κοσμήματα, όλα δημιουργίες των αποφοίτων εργαζομένων και των εθελοντών της ΕΛΕΠΑΠ.

IMG_1339

«Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε το παζάρι της ΕΛΕΠΑΠ στις εγκαταστάσεις μας, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους μας να κάνουν τις αγορές τους για καλό σκοπό, συμβάλλοντας έτσι στην εξαιρετική πρoσπάθεια που κάνει το φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό αυτό σωματείο στην Ελλάδα που φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία», τονίζει η κα Μαρία Πασχαλίδου, Αντιπρόεδρος & Εμπορική Διευθύντρια της GRANTEX.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ