Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics- Cargo Truck & Van Expo» 2021

banner-google-news

Με μεγάλη επιτυχία και 10.800 επισκέπτες ολοκληρώθηκε η 8η διοργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», από την O.MIND CREATIVES. Την Έκθεση στήριξαν με την παρουσία τους ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης και ο αναπληρωτής υπουργό Οικονομικών και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Οι υπουργοί ανακοίνωσαν μια σειρά επενδυτικών προγραμμάτων και θεσμικών παρεμβάσεων βελτίωσης του νομοθετικού έργου που αφορά στην αγορά, το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να στηριχθεί περαιτέρω ο κλάδος, που συμμετέχει κατά 9% στο ΑΕΠ.

Κατά την διάρκεια των 3 εκθεσιακών ημερών, επισκέπτες από το εμπόριο, τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 140 εκθέτες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών, της συσκευασίας, και του επαγγελματικού οχήματος, επιτυγχάνοντας στοχευμένες εμπορικές συνεργασίες.
Τα επιτυχημένα για όλους αποτελέσματα της έκθεσης αναδεικνύουν την σημασία της αγοράς, στην οποία διοργανωτές και εκθέτες επενδύουν, πιστεύοντας στη δυναμική και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της.