Ένα μοναδικό food truck του Peugeot Design Lab

banner-google-news

Το PEUGEOT Design Lab και η WHIRLPOOL δημιούργησαν μια ξεχωριστή καντίνα, εμπνευσμένη από τον κόσμο των μπιστρό και της γαστρονομίας. Η ιδέα ξεκίνησε από το μοντέλο PEUGEOT EXPERT, το οποίο μετασχηματίστηκε καταλλήλως από την εταιρεία BCC.

Πριν ξαναρχίσει την περιοδεία του τον Απρίλιο του 2022, το Whirlpool Experience Tour θα έχει ολοκληρώσει μια επιτυχημένη πρώτη σεζόν το 2021, με 20 επισκέψεις πόλεων και πολλές παρουσιάσεις.

Peugeot-Expert-Foodtruck-Whirlpool-experience-tour-6 (Medium)

Οι σχεδιαστές του PEUGEOT Design Lab και της WHIRLPOOL έχουν τοποθετήσει την εμπειρία των πελατών στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους, γεγονός που φαίνεται και εδώ: ο σεφ βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τους πωλητές για μια πιο φιλική προσέγγιση κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων. Στο πίσω μέρος της καντίνας υπάρχει ένα σύστημα πολυμέσων με προηγμένο σύστημα ήχου και μεγάλη οθόνη εμπνευσμένη από το «Le Bistrot du Lion», που μεταδίδει σεμινάρια και εξηγεί τα χαρακτηριστικά των φούρνων του food truck.

Whirlpool-Experience-Tour-Peugeot-Design-lab (Medium)

Το Whirlpool Experience Tour προορίζεται για χρήση B2B και απευθύνεται στους πωλητές του δικτύου λιανικής της Whirlpool, σε ειδικούς στο χώρο της γαστρονομίας, καθώς και σε εμπόρους σε όλη τη Γαλλία, ενώ θα συμμετάσχει σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις.