Ελαστικά Giti GSR236 Combi Road για επαγγελματικά οχήματα μικρής και μεσαίας κατηγορίας

banner-google-news

Διαθέσιμο τώρα στη διάσταση 215/75R17.5, το ολοκαίνουριο Giti GSR236 Combi Road είναι το πρώτο ελαστικό κατευθυντήριου άξονα, τελευταίας τεχνολογίας, για επαγγελματικά οχήματα μικρής και μεσαίας κατηγορίας που χρησιμοποιούνται στις τοπικές και διεθνείς μεταφορές.

Σε σύγκριση με το δημοφιλές Giti GAR820, το νέο ελαστικό υπερέχει από κάθε άποψη, με 30% καλύτερες επιδόσεις χιλιομετρικής αντοχής και πέδησης σε βρεγμένο οδόστρωμα, 20% λιγότερο θόρυβο και σημαντικές βελτιώσεις στην αντοχή σε ρωγμές, σκασίματα και στην προστασία του πλευρικού τοιχώματος, αλλά και βελτιωμένη αντίσταση κύλισης και επιδόσεις στο χιόνι.

unnamed (4)

Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις είναι αποτέλεσμα της εξελιγμένης τεχνολογίας της Giti Tire στην κατασκευή ανθεκτικών προϊόντων και στην ανάπτυξη βελτιωμένων σύνθετων υλικών που συνδυάστηκαν με τον καινοτόμο σχεδιασμό τριών αυλακώσεων για μέγιστη αντοχή στην φθορά.

Οι φαρδιές αυλακώσεις στον ώμο του ελαστικού προλαμβάνουν τη φθορά και βελτιώνουν την ευστάθεια στις στροφές, ενώ οι ανθεκτικές λωρίδες προστασίας πλευρικού τοιχώματος προλαμβάνουν τις χαράξεις και τις αλλοιώσεις που οφείλονται στην πρόσκρουση με το κράσπεδο.

unnamed (3)

Το ελαστικό διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα πιστοποιημένες με ετικέτα της ΕΕ κατηγορίας Β, και φέρει το χαρακτηριστικό σύμβολο της νιφάδας χιονιού μέσα σε βουνό με τρεις κορυφές (3PMSF).

Οι διαστάσεις 235/75R17.5 και 245/70R17.5 πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του έτους, ενώ οι διαστάσεις 205/75R17.5 και 225/75R17.5 αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Η διάσταση 265/70R17.5 έχει προγραμματιστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Την ευθύνη για τον σχεδιασμό του Giti GSR236 Combi Road είχε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Giti Tire στο Αννόβερο, Γερμανία.

Autovision New
  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Giti
Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!