Δυναμική παρουσία της Massey Ferguson στην 12η Agrothessaly 2019

banner-google-news

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Massey Ferguson στην Ελλάδα θα δώσει δυναμικό παρόν στην 12η έκθεση γεωργικών μηχανημάτων Agrothessaly 2019, που διοργανώνεται από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019 στην Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης Λάρισας, σε συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και τον Δήμο Λαρισαίων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της Massey Ferguson, τέντα Β stand 12, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά γεωργικούς ελκυστήρες από τις σειρές S & GS, καθώς επίσης και τα δενδροκομικά-αμπελουργικά τρακτέρ της σειράς MF3700. H σειρά MF3700 αποτελεί ιδανική λύση για επαγγελματίες αμπελουργούς, φρουτοπαραγωγούς και αγρότες δυσπρόσιτων  εδαφών. Η σειρά MF3700 προσφέρει υψηλές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, άνεση και πολυχρηστικότητα με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τους 75 ίππους μέχρι τους 105.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα πακέτα ειδικών τιμών που προσφέρει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη για τα ετοιμοπαράδοτα τρακτέρ της σειράς MF3700.

Massey Ferguson MF3700 (1)

Εκτός από τα τρακτέρ της σειράς MF3700 διαθέσιμοι θα είναι και γεωργικοί ελκυστήρες των σειρών S & GS με μεγάλο εύρος κινητήρων AGCO-SISU POWER τεχνολογίας Common-rail χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και υψηλών επιδόσεων με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τους 75 – 400 ίππους. Στους ελκυστήρες αυτούς δίνεται η επιλογή  4 διαφορετικών κιβωτίων ταχυτήτων12Χ12 Dyna-4, Dyna-6 και Dyna-VT αι είναι εξοπλισμένοι με το καινοτόμο σύστημα μετεπεξεργασίας καυσίμων χωρίς συντήρηση, Σύστημα που συμβάλει παράλληλα και στην εργονομική σχεδίαση των τρακτέρ προσφέροντας άπλετη εμπρόσθια ορατότητα στοιχείο που συμβάλει στην άνετη και ασφαλή εργασία των αγροτών.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τους αγρότες ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή και τη διανομή των αγροτικών ελαστικών της εταιρείας GOODYEAR by TITAΝ, ελαστικά που προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και τεχνολογίες. Τα ελαστικά της GOODYEAR για τρακτέρ θα είναι διαθέσιμα στο περίπτερο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη ακριβώς δίπλα από τους γεωργικούς ελκυστήρες της Massey Ferguson.