Το δώρο-έκπληξη ενός νέου Setra TopClass

banner-google-news

Ο Herning Turist παρέλαβε ένα νέο S 517 HDH. Είναι το πρώτο πούλμαν Setra TopClass στη Δανία που φέρει το νέο οικογενειακό πρόσωπο της μάρκας. Μετά από ολοκληρωμένο λίφτινγκ, τρισδιάστατα γράμματα της μάρκας σε χρώμιο σε γυαλιστερό μαύρο φόντο χαρακτηρίζουν την επόμενη γενιά των λεωφορείων Setra.

Η νέα λειτουργία Active Drive Assist 2 βρίσκεται στο τριαξονικό όχημα, το οποίο χρησιμοποιείται για περιηγήσεις σε όλη την Ευρώπη. Το σύστημα διατηρεί το όχημα στη λωρίδα σε μια καθορισμένη θέση, χρησιμοποιώντας συνεχείς επεμβάσεις διεύθυνσης.

Firmengründer Aage Gasbjerg wurde von seinen Söhnen bei einem Werksbesuch in Neu-Ulm mit dem neuen Bus überrascht Company founder Aage Gasbjerg was surprised with the new coach by his sons during a factory visit in Neu-Ulm.

Η παράδοση στους πελάτες Νeu-Ulm είχε μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση. Ο πατέρας, ceo της εταιρείας, Aage Gasbjerg, ακόμα ενεργός οδηγός και ο ίδιος, εξεπλάγη με την παράδοση του πούλμαν Setra κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο εργοστάσιο. Το όχημα είχαν παραγγείλει κρυφά οι γιοι του Ronny και Rune, που διευθύνουν την οικογενειακή επιχείρηση (η οποία ιδρύθηκε το 1980) από το Herning της Δανίας.

Der neue S 517 HDH ist mit 54 Sitzen ausgestattet The new S 517 HDH features 54 seats

Με το S 517 HDH, η οικογένεια ξεκίνησε ταξίδι 1.000 χιλιομέτρων επιστροφής στο σπίτι – και μάλιστα με τον Aage Gasbjerg στο τιμόνι, ο οποίος σημείωσε ότι «οι νέοι βοηθοί οδήγησης και τα συστήματα πέδησης κάνουν τη δουλειά του οδηγού πολύ πιο εύκολη. Ανυπομονώ για τις πρώτες μου περιοδείες με πελάτες σε αυτό το πούλμαν».