Δέκα χρόνια άνετων μετακινήσεων με καθίσματα Setra Voyage

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Πριν από δέκα χρόνια, η Setra παρουσίασε αυτή τη  γενιά καθισμάτων, με γνώμονα την άνεση των επιβατών . Έκτοτε, τα τέσσερα μοντέλα – Setra Voyage, Plus, Supreme και Voyage Ambassador με το μεγάλο πλάτος, έχουν τύχει μεγάλης αποδοχής στους επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα το ταξίδι σε καθίσματα με αναδιπλούμενα μαξιλάρια και πλάτες χαμηλών κραδασμών. Κατόπιν αιτήματος, τα άνετα καθίσματα διατίθενται επίσης με ξεχωριστά ρυθμιζόμενα προσκέφαλα πολυτελείας. Οι εταιρείες πούλμαν μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια σειρά 200 υφασμάτων για να εξατομικεύσουν τις θέσεις τους.

10 Jahre Setra Voyage Omnibussitze Celebrating 10 years of Setra Voyage coach seats

Τα καθίσματα κατασκευάζονται  στο εργοστάσιο λεωφορείων Neu-Ulm της EvoBus GmbH. Εκεί παράγονται επίσης οι δύο παραλλαγές Setra Route και Setra Transit που προορίζονται για χρήση σε υπεραστικά λεωφορεία της σειράς Setra MultiClass.

Die S 516 HDH sind mit hochwertigen Sitzen des Typs Setra Voyage Ambassador ausgestattet. The S 516 HDH models are equipped with high-class Setra Voyage Ambassador seats.

Συνολικά 800.000 καθίσματα έχουν ήδη εγκατασταθεί σε τουριστικά πούλμαν της σειράς Setra TopClass και Setra ComfortClass από τη γενιά Voyage που παρουσιάστηκε επίσημα το 2010. Με τις ενσωματωμένες ζώνες ασφαλείας, την εύκολη ρύθμιση και μια καθορισμένη ζώνη πρόσκρουσης, τα καθίσματα προσφέρουν επίσης εξαιρετική οικονομία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ