Η DAF Trucks εξασφαλίζει τρία βραβεία στα Fleet News Awards 2024

banner-google-news

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η DAF Trucks τιμήθηκε με τον τίτλο του «Fleet Manufacturer of the Year» στα περίφημα Fleet News Awards 2024 στο Λονδίνο. Επιπλέον, η DAF έλαβε δύο βραβεία για το ευέλικτο φορτηγό διανομής, XD, και το φορτηγό διανομής στην πόλη, LF. Και τα δύο φορτηγά ονομάστηκαν «Καλύτερα άκαμπτο φορτηγά» (όχι αρθρωτά) στις αντίστοιχες κατηγορίες τους άνω και έως 12 τόνων.

Η τελετή των βραβείων Fleet News πραγματοποιείται κάθε χρόνο για να αναγνωρίσει και να τιμήσει εταιρείες και φορτηγά με κορυφαίες επιδόσεις στον κλάδο του στόλου φορτηγών. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από μια ανεξάρτητη ομάδα επαγγελματιών επιχειρήσεων.

Κατασκευαστής της Χρονιάς

Για άλλη μια φορά η DAF Trucks βραβεύτηκε ως «Κατασκευαστής Στόλου της Χρονιάς». Η κριτική επιτροπή σχολίασε: «Με την υποστήριξη του εξαίρετου δικτύου αντιπροσώπων της, η DAF αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει την καλύτερη προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών για τους διαχειριστές στόλου και μεταφορών».

Τα καλύτερα άκαμπτα φορτηγά

Χάρη στα επιτυχημένα μοντέλα LF και XD, η DAF έλαβε τουλάχιστον δύο βραβεία «Best Rigid Truck». Το LF αναδείχθηκε το καλύτερο άκαμπτο στην κατηγορία μέχρι 12 τόνους, ενώ το XD στέφθηκε το καλύτερο άκαμπτο φορτηγό στην κατηγορία άνω των 12 τόνων.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με το LF: «Το LF, που μοιράζεται τις ιδιότητές του με το σημερινό XB, είναι ένα εξαιρετικό φορτηγό με αποδεδειγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Με την άνετη καμπίνα, την εξαιρετική ευελιξία και το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων, είναι η τέλεια επιλογή για πολλούς χειριστές. Είναι ξεκάθαρα το καλύτερο στην κατηγορία».

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε επίσης το DAF XD: «Το XD διαθέτει συστήματα μετάδοσης κίνησης για όλες τις χρήσεις με τις πετρελαιοκίνητες και ηλεκτρικές παραλλαγές του. Ένα σύγχρονο φορτηγό με καλή τεχνολογία και ορατότητα που προσφέρει εξαιρετικό περιβάλλον οδήγησης. Η DAF έχει θέσει την ασφάλεια στην πρώτη γραμμή».