Χειμερινές δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για τα eActros και eEconic

banner-google-news

Οι μηχανικοί της Mercedes-Benz Trucks έβαλαν τα eActros και  eEconic προ-παραγωγής σε μια σειρά διαφορετικών δοκιμών στο Swabian Jura, στο τσουχτερό κρύο του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Οι ειδικοί έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά των μπαταριών και του ηλεκτρικού κινητήρα υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.Τα συστήματα θερμικής και ενεργειακής διαχείρισης δοκιμάστηκαν επίσης εντατικά. Αυτά τα συστήματα διασφαλίζουν ότι τόσο ο κινητήρας όσο και η καμπίνα του οδηγού διατηρούνται ενεργειακά αποδοτικά στις σωστές θερμοκρασίες ακόμα και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι εξαιρετικά χαμηλή. Το eActros δοκιμάστηκε επίσης επιτυχώς  ως πρωτότυπο  από το 2018. Οι τελευταίες δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι το eActros και το eEconic είναι σε θέση να λειτουργούν απροβλημάτιστα σε χειμερινές συνθήκες!

Η έναρξη της σειράς παραγωγής του eActros για διανομή έχει προγραμματιστεί για αυτό το έτος. Ωστόσο, η σειρά παραγωγής eActros θα είναι σημαντικά ανώτερη από το τρέχον πρωτότυπο σε ορισμένες πτυχές, όπως η εμβέλεια, η ισχύς κίνησης και η ασφάλεια. Η σειριακή παραγωγή του eEconic χαμηλού δαπέδου για  δραστηριότητες εντός πόλης, το οποίο βασίζεται στο eActros, έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος – προγραμματίζονται επίσης οι πρώτες δοκιμές πελατών. Το eEconic θα χρησιμοποιηθεί κυρίως ως όχημα συλλογής απορριμμάτων σε εφαρμογές διαχείρισης αστικών αποβλήτων.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ 728Χ90

saloni_digital_ MAGAZINE INSIDE PAGES_2020-12_FINAL-03

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ