Η Autohellas επενδύει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

banner-google-news

Σε επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ προχώρησε η Autohellas Hertz, ενισχύοντας τη δυναμικότητά της με διαφορετικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα για όλες τις ανάγκες, διαθέτοντας πλέον μια πλήρη σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για εταιρείες και ιδιώτες. Στόχος της εταιρείας είναι να ξεπεράσει τα 200 ηλεκτροκίνητα οχήματα σε ορίζοντα έτους, με τη συνολική επένδυση να αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ. Τη διετία 2019-2020  η Autohellas Hertz επένδυσε 217 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη του στόλου της μακροχρόνιας μίσθωσης και βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Μαγγιώρο, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της Autohellas Hertz,  βασικός στόχος της είναι η δραστική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, επενδύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση του υπάρχοντος ηλεκτροκίνητου στόλου της εταιρείας και συμβάλλοντας στη μετάβαση στην πράσινη τεχνολογία.

«Πριν από 100 χρόνια η Hertz έφερε στην αγορά την υπηρεσία Rent-a-Car και εμείς οφείλουμε να την εξελίσσουμε, προσφέροντας συνεχώς ποιοτικότερες και περιβαλλοντικά πιο φιλικές λύσεις και υπηρεσίες όπως αυτές του Electric Rent και του Electric Lease», δήλωσε χαρακτηριστικά.