Ακόμα μία διάκριση για την έκθεση PAST TO THE FUTURE της Mercedes-Benz

Χρυσό και ασημένιο βραβεία στα ERMIS Awards 2023

banner-google-news

Μέσα από ένα ιστορικό ταξίδι, διάρκειας μιας εβδομάδας, η έκθεση Past to the Future, που φιλοξενήθηκε τον Μάιο του 2022 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, είχε κάνει αίσθηση. Oι επισκέπτες και φίλοι της αυτοκίνησης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιστορικά μοντέλα και στιγμές-σταθμούς της μάρκας που εφηύρε το αυτοκίνητο –από το πρώτο όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το τρίτροχο Patent-Motorwagen, που κατασκεύασε ο CarlBenz και κατοχύρωσε το 1886, έως τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όπως την EQS, που κυκλοφορούν στους δρόμους σήμερα και πρόκειται να αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος.

Την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης αυτής επιμελήθηκε η Ομάδα της MAGNA EVENTS, που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη εδώ και πολλά χρόνια της Μercedes-Benz στην Ελλάδα. Σε μια όμορφη τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, η MAGNA EVENTS στην ενότητα «Παραγωγή Εκδηλώσεων» απέσπασε ένα χρυσό (Gold) βραβείο στην κατηγορία Set Construction και ένα ασημένιο (Silver) βραβείο στην κατηγορία Public Events για την παραγωγή της έκθεσης της Mercedes-Benz PAST TO THE FUTURE.

Η Magna Events μοιράστηκε τη διπλή αυτή διάκριση με τους εκπροσώπους της Star Automotive Ελλάς, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον κ. Παναγιώτη Ριτσώνη, Marketing Senior Manager Mercedes-Benz Cars και την κα Αναστασία Μπίτσικα, Events, Retail&Direct Marketing Specialist.

Υπενθυμίζεται, ότι τα Εrmis Awards αποτελούν τον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.