VW ID. Buzz Cargo

banner-google-news

Είναι το πρώτο βαν από τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen, που αναπτύχθηκε εξαρχής ως ηλεκτρικό όχημα, από το πρώτο σκίτσο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διαθέτει ουδέτερο ισοζύγιο CO2, ενώ προσφέρεται με το κατάλληλο, προαιρετικό Wallbox για το σπίτι.

Μεγάλος χώρος φόρτωσης, με μικρές διαστάσεις και ταυτόχρονα πλήρως ηλεκτρικό. Το ID. Buzz Cargo είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της επαγγελματικής κινητικότητας. Χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση του χώρου φόρτωσης, εντυπωσιάζει με τον χώρο του, στον οποίο μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν δύο κάθετα φορτωμένες ευρωπαλέτες. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη χωρητικότητα φορτίου έως 3,9 κυβικά μέτρα και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο των 650 κιλών, το ID. Buzz Cargo διακρίνεται από κάθε άποψη. Η έξυπνη ιδέα της αποθήκευσης στο Cockpit παρέχει επίσης άφθονο χώρο, στον οποίο σχεδόν όλα τα πράγματα της καθημερινής εργασίας μπορούν να αποθηκευτούν σωστά και με ασφάλεια, πλήθος μικροαντικειμένων. Και με το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, φορτία τρέιλερ έως και 1.000 κιλά είναι επίσης εύκολα εφικτά προσδένονται και μεταφέρονται εύκολα, χάρη στον προαιρετικό κοτσαδόρο.

VW ID Buzz Cargo (3)Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει σύγχρονη κινητικότητα για σχεδόν κάθε επάγγελμα, παραδίδεται με ουδέτερο ισοζύγιο CO2 και μπορεί να διανύσει έως 425 χιλιόμετρα χωρίς επαναφόρτιση. Στον δρόμο, η τεχνολογία Plug & Charge διευκολύνει τη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ακόμη, χάρη στο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με το ID. Buzz Cargo έχετε πρόσβαση σε περιβαλλοντικές ζώνες εντός πόλης, οι οποίες μπορεί να περιοριστούν για οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. 

VW ID Buzz Cargo (6)Το νέο ID. Buzz Cargo υποστηρίζει στην καθημερινή εργασία με πολλές ψηφιακές λειτουργίες και τεχνολογία προσανατολισμένη στο μέλλον. Προαιρετικά, μπορεί να εξοπλιστεί με περισσότερα από 30 συστήματα υποβοήθησης και με εξαιρετική ορατότητα, χάρη στους προαιρετικούς προβολείς LED matrix. Το νέο ID. Buzz Cargo προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ποιότητας. Ταυτόχρονα, είναι πάντα συνδεδεμένο, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα SIM που το καθιστά εφικτό. Έτσι, επιτρέπει τη διατήρηση πλήρως ενημερωμένων ψηφιακώ λειτουργιών του ID. Buzz Cargo. 

VW ID Buzz Cargo (7)Το φάσμα των έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού κυμαίνεται, για πρώτη φορά σε ένα επαγγελματικό όχημα της Volkswagen, από το αυτόματο παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα και τα τοπικά μηνύματα προειδοποίησης και κινδύνου (Car2X) έως την τελευταία έκδοση του προαιρετικού συστήματος Travel Assist με swarm data. Αυτό το σύστημα μπορεί να διατηρήσει το όχημα στη λωρίδα, την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και την ρυθμισμένη μέγιστη ταχύτητα κίνησης. Το Travel Assist χρησιμοποιεί δεδομένα κυκλοφοριακής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοζόμενης καθοδήγησης λωρίδας. 

ΕΥΚΟΛΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ & ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η γρήγορη φόρτιση, η μεγάλη αυτονομία και οι έξυπνες λύσεις φόρτισης εξασφαλίζουν εξαιρετική καταλληλότητα για καθημερινή χρήση στον επαγγελματικό τομέα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης στο δάπεδο του οχήματος του νέου ID. Buzz Cargo παρέχει καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77 kWh (μεικτό: 82 kWh). Με αυτόν τον τρόπο, η αυτονομία ανέρχεται έως και 425 χλμ. χωρίς φόρτιση. Η ισχύς για κανονική φόρτιση (AC), για παράδειγμα σε Wallbox, όπως ο ID. Charger, είναι το πολύ 11 kW. Για γρήγορη φόρτιση (DC), η μέγιστη ισχύς φόρτισης είναι έως 170 kW. Με αυτήν την τεχνολογία, τα δεδομένα επαλήθευσης ταυτότητας αποθηκεύονται μία φορά στο αυτοκίνητο. Μετά από αυτό, ο σταθμός φόρτισης αναγνωρίζει αυτόματα ποιοι είστε, κάτι που είναι πολύ πρακτικό. Αυτή η τεχνολογία είναι διαθέσιμη από το 2022 και θα χρησιμοποιηθεί σταδιακά μέσω ενός προτύπου με πιστοποίηση ISO, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο και περισσότερους σταθμούς φόρτισης Plug & Charge στο μέλλον.

VW ID Buzz Cargo (5)Το νέο ID. Buzz Cargo βασίζεται στην υψηλή ποιότητα. Για την μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης, εγγυόμαστε ότι το ωφέλιμο καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο της μπαταρίας θα είναι τουλάχιστον 70% για οκτώ χρόνια ή έως 160.000 διανυθέντα χιλιόμετρα. Η μπαταρία διακρίνεται για την υψηλή πυκνότητα ενέργειας και ισχύος. Διαθέτει, επίσης, υψηλή σταθερότητα κύκλων, χαμηλή αυτοεκφόρτιση και δεν χρειάζεται συντήρηση.

VW ID Buzz Cargo (4)Ο καινοτόμος ηλεκτρικός κινητήρας του νέου ID. Buzz Cargo εντυπωσιάζει με μέγιστη ισχύ 150 kW. Είναι ενσωματωμένος στον πίσω άξονα για εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου και μεταδίδει κίνηση σε αυτόν. Με μέγιστη ταχύτητα 145 χλμ./ώρα, το ID. Buzz Cargo είναι εξοπλισμένο για όλες σχεδόν τις εργασίες που απαιτεί η σύγχρονη επαγγελματική κινητικότητα. Το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης επιτρέπει την εύκολη ρυμούλκηση φορτίων έως και 1.000 κιλών στον προαιρετικό κοτσαδόρο. Η άμεση ροπή 310 Nm, καθιστά το νέο ID. Buzz Cargo επίσης ένα πολύ δυναμικό όχημα.

Χάρη στον μικρό κύκλο στροφής του, που είναι μόλις 11,09 μέτρα, το νέο ID. Buzz Cargo μπορεί να κινείται, επίσης, ευέλικτα στα στενά δρομάκια της πόλης.