Η DELATOLAS EXPRESS CARGO στην «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» – «CARGO TRUCK & VAN EXPO»

Υπηρεσίες μεταφορών, courier, μετακόμισης και 3rd Party Logistics. Επισκεφθείτε την στο περίπτερο C14D13.

banner-google-news

Η εταιρεία DELATOLAS,  έχοντας μια εμπειρία πάνω από μισό αιώνα στην Ελλάδα, με μεγάλη ευελιξία και προσαρμογή στις τάχιστα μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, ειδικά την τελευταία δεκαετία, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή της και τις επενδύσεις.

Με βασικούς πυλώνες τον μεγάλο στόλο ιδιόκτητων μεταφορικών μέσων, τις σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, και επενδύοντας στα πληροφοριακά συστήματα και στο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει ολοκληρωμένες Tailor Made υπηρεσίες κατά μήκος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας βιομηχανικών και εμπορικών εταιρειών, διατηρώντας την πελατοκεντρική φιλοσοφία, αλλά και μια λιτή δομή, που είναι ένα βασικό στοιχείο για να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό κόστος στους πελάτες.

 Αποτέλεσμα της ποιότητας των δραστηριοτήτων είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες. Η εταιρεία διαθέτει Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της DELATOLAS είναι ότι μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις B2B και B2C, από τη διαχείριση του αποθέματος έως και την παράδοση στο τελικό σημείο (last-mile), ακόμα και για ογκώδη αντικείμενα, όπως έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.

 

Για ηλεκτρονικές προεγγραφές πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.

REGISTER