Παραγγελία-μαμούθ 1.500 DAF XF απο την Girteka

banner-google-news

Με βάση την εξαιρετική εμπειρία χρήσης, η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία μεταφορών Girteka Logistics έχει παραγγείλει ακόμα 1.500 φορτηγά DAF XF. Νωρίτερα φέτος, η Girteka Logistics είχε παραγγείλει 500 ελκυστήρες DAF XF.

«Τα φορτηγά της DAF έχουν αποδώσει ακόμα καλύτερα από το αναμενόμενο», δήλωσε ο Edvardas Liachovičius, Διευθύνων Σύμβουλος της Girteka Logistics. «Είναι εξαιρετικά αξιόπιστα, παρέχουν απαράμιλλη απόδοση καυσίμου και είναι εξαιρετικά άνετα για τους οδηγούς μας. Με αυτά τα 1.500 νέα φορτηγά DAF, μπορούμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές μας σε όλη την Ευρώπη «.

Από την ίδρυσή της στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Girteka Logistics – με έδρα το Βίλνιους της Λιθουανίας – έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία μεταφορών. Ο σύγχρονος στόλος της αποτελείται από πάνω από 5.600 φορτηγά, 5.800 ρυμουλκούμενα και πάνω από 13.000 υπαλλήλους.

DAF XF – ξεπερνώντας τις προσδοκίες

«Η απόφασή μας να επιλέξουμε την πρώτη παρτίδα 500 φορτηγών DAF XF ακολούθησε ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς», πρόσθεσε ο Edvardas Liachovičius. «Στην καθημερινή πρακτική, τα οχήματα ξεπερνούν τις υψηλές μας προσδοκίες σε κάθε πτυχή. Όχι μόνο από επιχειρηματική άποψη, αλλά και από την οπτική γωνία των οδηγών που αγαπούν την εξαιρετικά άνετη καμπίνα και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης. Επιπλέον, τα φορτηγά DAF υποστηρίζουν τις προσπάθειές μας να μειώσουμε το αποτύπωμα CO2 μας. Το νέο XF θέτει ένα νέο πρότυπο στην απόδοση καυσίμου, το οποίο συνδέεται άμεσα με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2. «

fotobig1956

Μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου

Τα 1.500 φορτηγά DAF XF της Girteka Logistics θα είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα PACCAR MX-13 των 12.9 λίτρων (365 kW / 480 hp) σε συνδυασμό με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων TraXon. Τα φορτηγά διαθέτουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως Predictive Cruise Control, Predictive Shifting, Προειδοποίηση αναχώρησης από τη λωρίδα, AEBS και Warning Collision Forward. Για μέγιστο χρόνο λειτουργίας, η Girteka Logistics επέλεξε διαστήματα εξυπηρέτησης έως και 200.000 χιλιομέτρων.

Ισχυρή αναγνώριση των φορτηγών της DAF

«Είμαστε ευτυχείς που ο κορυφαίος μεταφορέας Girteka Logistics επέλεξε και πάλι το νέο DAF XF – Διεθνές φορτηγό της χρονιάς 2018 – για να επεκτείνει περαιτέρω τον εντυπωσιακό στόλο του», δήλωσε ο Richard Zink, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων. «Το γεγονός ότι η απόφαση οδηγείται από τις εξαιρετικές εμπειρίες της Girteka με το DAF XF, απεικονίζει την εξαιρετική ποιότητα, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα και την άνεση του οδηγού. Επιπλέον, η νέα παραγγελία είναι μια μεγάλη αναγνώριση του δικτύου επαγγελματικών αντιπροσώπων μας σε όλη την Ευρώπη «.