50 αστικά λεωφορεία Citaro στην πολωνική πόλη Wroclaw

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Στα τέλη Μαρτίου 2019, η Daimler Buses υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια 50 λεωφορείων Citaro της Mercedes-Benz στην πόλη Wroclaw, Πολωνία.

Το αρθρωτό λεωφορείο Citaro G μήκους 18,13 μέτρων παρέχει χώρο για εως 140 επιβάτες και είναι ιδανικό για διαδρομές με μεγάλο όγκο επιβατών. Εξοπλισμένο με ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες Euro VI, το Citaro G προσφέρει στις επιχειρήσεις μεταφορών εξαιρετική οικονομία. Όταν υπολογίζονται ανά κεφαλή επιβατών, τόσο το κόστος αγοράς και συντήρησης για το Citaro G είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, όσο και η σχεδίαση χαμηλού δαπέδου, από την πρώτη έως την τελευταία σειρά καθισμάτων, παρέχει υψηλό επίπεδο άνεσης και εξασφαλίζει γρήγορη ροή των επιβατών. Το σύστημα ελέγχου εκτροπής (ATC), το οποίο συνδέει τα μπροστινά και τα πίσω τμήματα του λεωφορείου, εγγυάται επίσης υψηλό βαθμό σταθερότητας και ευελιξίας.

Στο στόλο της εταιρείας μεταφορών του Wroclaw υπάρχουν ήδη 60 λεωφορεία Citaro της Mercedes-Benz από το 2018 και άλλα 100 αστικά λεωφορεία της Mercedes-Benz Citaro από το 2008 και το 2009. Μετά την υπογραφή σύμβασης για 48 αστικά λεωφορεία της Mercedes-Benz με την πόλη Γκντανσκ το Φεβρουάριο του 2019, αυτή είναι ήδη η δεύτερη μεγάλη παραγγελία για τα λεωφορεία της Daimler στην Πολωνία φέτος.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ