To γεγονός της χρονιάς YouTruck Fiesta 2016

banner-google-news

Μια αξέχαστη γιορτή απόλαυσαν οι λάτρεις του επαγγελματικού οχήματος στο αεροδρόμιο ΊΚΑΡΟΣ Κωπαϊδας στις 1 & 2 Οκτωβρίου.

YouTruck Fiesta 2016Το 3ο Youtruck Fiesta άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και πρόσφερε μοναδικό θέαμα και δυναμικό παλμό στους επισκέπτες του, το πρώτο διήμερο του Οκτώβρη.

Με ευνοϊκό καιρό, θετικό κλίμα και ανεβασμένη διάθεση, η φετινή γιορτή ήταν πραγματικά μια special edition για τους λάτρεις του φορτηγού. Επαγγελματικά οχήματα κάθε μάρκας και τύπου ταξίδεψαν από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό και συναγωνίστηκαν στην αρένα του 3ου Youtruck Fiesta στις κατηγορίες των καλλιστείων, των decibel και φυσικά στην ταχύτητα, προσφέροντας ένα αξέχαστο θέαμα στους πάνω από 3.000 επισκέπτες που πέρασαν την πύλη του αεροδρομίου.

YouTruck Fiesta 2016Καλογυαλισμένοι τράκτορες και φορτηγά, ιστορικά οχήματα, αγωνιστικά super trucks και επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου παρέλασαν μπροστά από το κοινό, σε μια επίδειξη αίγλης, δύναμης και ασυναγώνιστου στυλ. Υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, τα φορτηγά μάρσαραν, κόρναραν και άφηναν τους μαύρους καπνούς τους ανεβάζοντας την αδρεναλίνη με αμείωτο ρυθμό.

Το βράδυ του Σαββάτου η προσέλευση του κόσμου συνεχίστηκε μέχρι αργά, αφού μετά την μεγαλοπρεπή παρέλαση των οχημάτων, η νύχτα φωτίστηκε από τα χιλιάδες led λαμπάκια των φορτηγών, ενώ τη σκυτάλη πήρε λίγο αργότερα η ορχήστρα της Βίβιαν Χριστοπούλου που διασκέδασε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

YOUTRUCKimg_0112

Το 3ο Youtruck Fiesta έκλεισε το βράδυ της Κυριακής με τις πολυαναμενόμενες απονομές των κυπέλλων που έβαλαν τέλος στην αγωνία των διαγωνιζόμενων και ένα μοναδικό χορευτικό show από καλλίγραμμα κορίτσια που ανέβασαν την θερμοκρασία.

img_0121Συμμετέχοντες και καλεσμένοι απόλαυσαν ένα μοναδικό διήμερο που τα είχε όλα, μα περισσότερο έσφυζε από την αγάπη για το επάγγελμα και το φορτηγό. Σε αυτό το διήμερο, καμία κόντρα δεν είχε θέση, πέρα από αυτές των αγωνιστικών super trucks. Το 3ο Youtruck Fiesta πέτυχε τον βασικότερο στόχο του για φέτος, που δεν ήταν άλλος από το να ενώσει τους φίλους του φορτηγού σε μια ζεστή γιορτή. Να παρακάμψει και να υπερπηδήσει τις διαφωνίες, τις κακές φωνές και τον αρνητισμό και να αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να περνάμε καλύτερα.

 

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας υποστήριξαν, βρέθηκαν κοντά μας και μοιράστηκαν μαζί μας αυτό το διήμερο.

Αγαπητοί φίλοι, εις το επανιδείν!