1.300 τράκτορες DAF XF 480 για τo Primafrio Group

banner-google-news

H κορυφαία ισπανική Primafrio συνεχίζει την ανανέωση και αύξηση του στόλου της, αφού μετά τα 300 Volvo FH, προχώρησε σε μια παραγελλία-μαμούθ  με την DAF Trucks για 1.300 φορτηγά XF 480 Super Space Cab. Η παραγγελία του στόλου θα παραδοθεί σύμφωνα με ένα πρόγραμμα παράδοσης που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2023. Η πρώτη παρτίδα των 400 φορτηγών μόλις τέθηκε σε λειτουργία στα δρομολόγια της Primafrio σε όλη την Ευρώπη.

Από την ίδρυσή του στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Όμιλος Primafrio έχει εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο μεταφορέα στον κλάδο, με εξειδίκευση στο χειρισμό ψυχώμενων και κατεψυγμένων τροφίμων και προϊόντων υψηλής αξίας. Ο οργανισμός είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες μεταφορών στην Ευρώπη. Έχει έδρα στη Μούρθια με θυγατρικές στην Ανδαλουσία, την Καταλονία, τη Χώρα των Βάσκων και τη Λισαβόνα, καθώς και στη Γαλλία και τη Γερμανία. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υπερσύγχρονες κλιματιζόμενες αποθήκες για να παρέχουν στους πελάτες ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών logistics .Ο στόλος της Primafrio Group θα περιλαμβάνει 900 οχήματα DAF έως το τέλος του 2020.

1.300 τράκτορες DAF XF 480 για τo Primafrio Group (2)

Διακρίνεται για την αξιοπιστία

«Το 2016 έγινε η πρώτη συμφωνία για παράδοση 1.000 φορτηγών DAF στον Όμιλο Primafrio, από τα οποία τα πρώτα 300 οχήματα τέθηκαν σε λειτουργία το επόμενο έτος. Η καθημερινή πρακτική έδειξε ότι αυτά τα οχήματα θέτουν το σημείο αναφοράς στην αξιοπιστία, την αποδοτικότητα καυσίμου και την άνεση του οδηγού », σχολίασε ο José Esteban Conesa, Διευθύνων Σύμβουλος της Primafrio. «Αυτή η νέα παραγγελία είναι μέρος του σχεδίου ανανέωσης του στόλου μας, το οποίο θα μας επιτρέψει να έχουμε οχήματα με τις τελευταίες διαθέσιμες προηγμένες τεχνολογίες.»

Bελτίωση της κερδοφορίας

«Με τη νέα παραγγελία, ενισχύσαμε την εξαιρετική, επαγγελματική μας σχέση με την DAF», πρόσθεσε ο José Esteban Conesa. «Με τα φορτηγά XF Super Space Cab 1.300 της DAF μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω την κερδοφορία και την αποδοτικότητα στις διαδρομές μας. Επιπλέον, το αποτύπωμα CO2 του στόλου της Primafrio Group θα μειωθεί με τους πολύ αποδοτικούς ελκυστήρες. Το DAF XF ταιριάζει με την επιχειρηματική μας φιλοσοφία: είναι ένα πολύ αξιόπιστο φορτηγό που εγγυάται την έγκαιρη παράδοση, καθώς και ασφάλεια και εξαιρετική άνεση για τους οδηγούς μας.

Τεράστια αναγνώριση

«Το γεγονός ότι κορυφαίοι μεταφορείς όπως ο Όμιλος Primafrio επιλέγουν το DAF XF με βάση τη δική τους μακροχρόνια εμπειρία, είναι μια τεράστια αναγνώριση της αξιοπιστίας, της αποτελεσματικότητας και της άνεσης των οδηγών των φορτηγών», πρόσθεσε ο Richard Zink, διευθυντής Marketing & Sales και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DAF Trucks. «Επιπλέον, αυτή η παραγγελία υπογραμμίζει το θετικό κλίμα της αγοράς: η ζήτηση για μεταφορές επιστρέφει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε τη βιομηχανία μεταφορών με φορτηγά υψηλής ποιότητας.»