Οι υποστηρικτές του YouTruck Fiesta 2016 Μέρος 1ο

Shell RIMULAΕσείς γνωρίζετε την ανανεωμένη σειρά λιπαντικών Shell Rimula; H Shell παρουσιάζει τα σύγχρονα λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου Shell Rimula. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άριστη προστασία σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα, μεγαλύτερα διαστήματα για την αλλαγή λιπαντικού και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Shell Rimula. Εξαιρετική προστασία για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου.

 

autovisionΗ εταιρεία ΙΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε, μέλος του ∆ικτύου AUTOVISION, είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες ΚΤΕΟ για τον επαγγελματία οδηγό. Επισκεφτείτε τα ΚΤΕΟ AUTOVISION στη Λ. Θηβών στον Ρέντη και στην Λ. Μαρκόπουλου στην Παιανία, και απολαύστε τον καφέ σας σε ένα άνετο περιβάλλον μέχρι να ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σας. Εγγυημένες υπηρεσίες, άμεση εξυπηρέτηση, και ευέλικτο ωράριο στο ΙΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε.

 

ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣΜε εμπειρία που αγγίζει τα 70 χρόνια στον κλάδο των ελαστικών, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. χαρακτηρίζεται ως εταιρεία βαρόμετρο στην Ελληνική αλλά και Βαλκανική αγορά ελαστικών. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ασιατικού γίγαντα AEOLUS και με δικό της δίκτυο καταστημάτων και αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα, η ΜΑΞΙΜ-ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. ειδικεύεται στην πώληση όλων των ειδών ελαστικών, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, φορτηγών, χωματουργικά, επιβατικά κλπ.

 

Φραγκουλόπουλος GitiΓια ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις παντού και πάντα, επισκεφτείτε την εταιρία ελαστικών Φραγκουλόπουλος. Με πολυετή εμπειρία στην εισαγωγή και διανομή ελαστικών και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρία fragoulopoulosΦραγκουλόπουλος εγγυάται άριστη ποιότητα ελαστικών από τους μεγαλύτερους οίκους Ευρώπης και Ασίας για επιβατικά, φορτηγά, χωματουργικά και βιομηχανικά οχήματα. Ευχαριστούμε την εταιρία Φραγκουλόπουλος για την υποστήριξή της και φέτος στο 3ο Youtruck Fiesta.

 

Alcoa ΚριστάναςΗ εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ είναι συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο των ζαντών για ελαφρά και βαρέα φορτηγά για πάνω από 45 χρόνια. Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, οικονομία στα καύσιμα & μεγαλύτερη ασφάλεια, η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ προχώρησε στην αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την “ALCOA”, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην παράγωγη σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου για φορτηγά.

 

Mouzakis Truck ServiceMouzakis Truck Service.  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις συνεργείου στον Ασπρόπυργο, η εταιρία Mouzakis Truck Service αναλαμβάνει την επισκευή και τεχνική συντήρηση φορτηγών και ημιφορτηγών MAN & MERCEDES BENZ. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ένα κινητό συνεργείο είναι σε θέση να καλύπτει από την πιο μικρή βλάβη μέχρι και το service εταιρικού στόλου.

 

SuperFast FerriesbluestarAttica Group. Με πυξίδα την ποιότητα και την καινοτομία, η Attica Group, μητρική των εταιριών Superfast Ferries και Blue Star Ferries μας ταξιδεύει σε περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας.  Με 13 υπερσύγχρονα πλοία κατέχει ηγετική θέση στις θαλάσσιες μεταφορές για επιβάτες και φορτηγά στη Ανατολική Μεσόγειο,  και έχει καθιερωθεί στον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών στην Ευρώπη. Κάθε ταξίδι είναι και μια μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας.

 

 

ΛάντζαςΓια να φοράει το φορτηγό σας τα καλύτερα ελαστικά εμπιστευτείτε την εταιρία ΛΑΝΤΖΑΣ PILOT O.E. Προμηθευτείτε ή επισκευάστε τα ελαστικά και τις ζάντες σας στις νέες εγκαταστάσεις, στην περιφερειακή οδό Θηβών – Λιβαδειάς. Με μακρόχρονη πείρα, άριστη τεχνογνωσία και συνεχή τεχνική  εκπαίδευση, η εταιρία ΛΑΝΤΖΑΣ PILOT προσφέρει, εδώ και 56 χρόνια, άριστα προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές.

 

ΔριβάκοςΗ εταιρεία ΔΡΙΒΑΚΟΣ δραστηριοποιείται από το 1969 στην κατασκευή και εμπορία μουσαμάδων φορτηγών αυτοκινήτων. Με σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις,  άρτια καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, κατατάσσεται επάξια στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας μουσαμάδων κάθε τύπου. Ντύστε και το δικό σας φορτηγό με μουσαμάδες από την εταιρία Δριβάκος.

 

Σαμολαδάς Truck InsuranceΓια την ασφάλεια του φορτηγού και των εμπορευμάτων σας εμπιστευτείτε την TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ. Η εταιρία παρέχει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για φορτηγά όλων των τύπων, εθνικών και διεθνών μεταφορών. Απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιόπιστες και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες, και άμεση εξυπηρέτηση από την εταιρία TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ και ξενοιάστε.

 

BEFAΗ εταιρεία ΒΕΦΑ Α.Ε. ασχολείται από το 1969 με την κατασκευή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Εξειδικεύεται στα συστήματα πέδησης, ευστάθειας και ασφάλειας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Η ΒΕΦΑ Α.Ε. διαθέτει γνήσια και πιστοποιημένα ανταλλακτικά από τους μεγαλύτερους οίκους, ενώ η μακρόχρονη πείρα της και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Δείτε το 2ο και 3ο μέρος.

 

YOUTRUCK

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ