Υπεγράφη σύμβαση για την προμήθεια 200 λεωφορείων CNG της Industria Italiana Autobus

banner-google-news

Υπεγράφη στις 19  Μαρτίου η σύμβαση για την προμήθεια 200 λεωφορείων συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG), μήκους 12 μέτρων, τα οποία θα δρομολογηθούν στην Αθήνα. Την σύμβαση υπέγραψαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο Commercial Operation – Director της εταιρείας «Industria Italiana Autobus», Salvatore Danilo Martelli, παρουσία της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιας για τις Μεταφορές Χριστίνας Αλεξοπούλου και του γενικού γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά.

«Έως το τέλος του 2025 θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας 440 νέα λεωφορεία, λεωφορεία φυσικού αερίου, αλλά και ηλεκτρικά λεωφορεία», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής της σύμβασης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας δήλωσε:

«Πραγματοποιείται, σήμερα, ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων στην Αθήνα. Ένα αναγκαίο βήμα, απόρροια του γερασμένου στόλου που υπάρχει στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, υπογράφεται η σύμβαση προμήθειας 200 νέων λεωφορείων φυσικού αερίου, 12 μέτρων με την Industria Italiana Autobus. Τα λεωφορεία θα παραδοθούν έως το τέλος του 2025. Προσδοκούμε και θα εργαστούμε από κοινού αυτή η καταληκτική ημερομηνία να έρθει νωρίτερα. Έτσι, 440 νέα λεωφορεία θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας έως το τέλος του 2025. Λεωφορεία φυσικού αερίου, αλλά και ηλεκτρικά λεωφορεία.

Η προσπάθεια συνεχίζεται για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Ο Commercial Operation – Director της Industia Italiana Autobus, Salvatore Danilo Martelli, ανέφερε:

«Στην καριέρα μου ως μάνατζερ αυτές οι στιγμές είναι πολύ σημαντικές και αντιπροσωπεύουν τη σημαντική δουλειά για την εταιρεία μας, να διαχειριστούμε την παροχή έργου σε έναν τόσο σημαντικό πελάτη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δώσουμε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον πελάτη μας».