Εκθέτες

Χορηγοί – Εκθέτες

6ου YouTruck Fiesta 13 & 14 Οκτωβρίου 2018

 


shell rimula logo-01SHELL RIMULA 

Shell παρουσιάζει τα σύγχρονα λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου Shell Rimula. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άριστη προστασία σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα, μεγαλύτερα διαστήματα για την αλλαγή λιπαντικού και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Shell Rimula. Εξαιρετική προστασία για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου.


papanastasiou

VOLVO TRUCKS and BUSES «Ε. Παπαναστασίου»

Το 1997 σε μια έκταση 20.000 μέτρων ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Παπαναστασίου (μηχανολόγος-μηχανικός), συνεργείο επισκευής βαρέων οχημάτων, πλυντήριο, λιπαντήριο και φανοποιείο αφορώντας τις μάρκες VOLVO, SCANIA, DAF, Mercedes-Benz και MAN.

Γεμάτος όραμα και υπευθυνότητα, με την πολυετή εμπειρεία του και την απόκτηση των πιο σύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει, απέκτησε επάξια ευρεία φήμη σε όλη την Ελλάδα ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και ανταγωνιστικότερα συνεργεία στον Νομό Βοιωτίας.

Με τον αγώνα, τον δυναμισμό και τη σοβαρότητά του ανήκει πλέον στους επίσημους συνεργάτες του Ομίλου Σαρακάκη.


DEFINITIVE LOGO INC TPsprinter-1

KELSA TRUCK PRODUCTS

Η Kelsa με έδρα το Derbyshire της Αγγλίας, σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα βάσεων για προβολείς φορτηγών απο υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο και στιλβωμένες και ανοξείδωτο χάλυβα. Επίσης προσφέρει βελτιωμένες λύσεις φωτισμού από την Hella και τη Britax, καθώς και μια ποικιλία άλλων αξεσουάρ φορτηγών. Οι φωτεινές ράβδοι Kelsa σχεδιάζονται με προσοχή ώστε να συμπληρώνουν την εμφάνιση και την απόδοση φωτισμού του φορτηγού σας.

Σχεδιασμός και Κατασκευή

Όλες οι βάσεις μας είναι διαθέσιμες σε γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και ανοδιωμένο αλουμίνιο και τα περισσότερα κατασκευάζονται στα εργαστήρια μας. Όλες οι ράβδοι έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο, με ελάχιστη (εάν υπάρχει) ανάγκη για τρύπημα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε (αλουμινένιες) ράβδους με στο χρώμα της επιλογής σας.


STAVRAKIS LOGO (3)ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ Α.Ε. 

Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται απο το 1989 στην εμπορία ελαστικών και ζαντών. Με σημεία εξυπηρέτησης, μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών, σε Τρίκαλα, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη καθώς και των μονάδων κινητού Service, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε ό,τι αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου.

Κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, γεγονός  που επιβεβαιώνεται κυρίως απο τον μεγάλο βαθμό πίστης των πελατών της και ενισχύεται σε συστηματική βάση με συνεχή εκαίδευση όλων των στελεχών και πιστοποίηση της ολοκληρωμένης ποιοτικής λειτουργίας απο αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς (MICHELIN –  φορέας  πιστοποίησης: TUV AUSTRIA HELLAS).

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το επίπεδο εμπειρίας που έχει αποκτηθεί απο τα 24 συναπτά έτη αδιάλειπτης και επιτυχημένης λειτουργίας και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω απο 50.000 οχήματα, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ μπορεί δίκαια να υπερηφανεύεται οτι αποτελεί εγγυήση και σίγουρη επιλογή.


PETROPOULOS INTERNATIONAL TRANSPORT-1 (1) (Medium)

SARANTOS PETROPOULOS TRANSPORT

Η εταιρεία μας από το 1985, εδώ και 33 χρόνια, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των Εθνικών και Διεθνών μεταφορών. Η άρτια δομημένη και υποδειγματική λειτουργία της μεταφορικής μας εταιρείας εδράζεται στο έμπειρο και ειδικά καταρτισμένο υπαλληλικό προσωπικό 24 ατόμων που απασχολεί. Έτσι επιτυγχάνουμε να δημιουργήσουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με τους πελάτες μας, και να τους παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους κατά τρόπο έγκαιρο, ασφαλή και αποτελεσματικό.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας εδρεύουν στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής. Πρόκειται για σύγχρονες υποδομές σε άρτια κατάσταση, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας κατά τα Διεθνή Πρότυπα, περιφραγμένες και παρακολουθούμενες από σύστημα ασφαλείας καμερών, ενώ παράλληλα φυλάσσονται όλο το εικοσιτετράωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, από εταιρεία φύλαξης επαγγελματικών χώρων – security. Επιπλέον οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν τα γραφεία αυτής, το χώρο στάθμευσης των φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και την ειδικά διαμορφωμένη μονάδα αποθηκευτικού χώρου των εμπορευμάτων με ελεγχόμενη θερμοκρασία συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ


                                                              VILLIOTIS SCANIA SERVICE             Η villiotisεπιχείρηση Στέλιος Βυλλιώτης ξεκίνησε να λειτουργεί το 1985 στη Λειβαδιά.Αντικείμενο εργασιών ήταν η επισκευή  και η εμπορία τουρμπινών .Το 1997 η επιχείρηση  επεκτάθηκε  σε καινούριο χώρο στο 83ο χλμ Αθηνών-Λαμίας στη Θήβα, όπου εκτός από την επισκευή ξεκίνησε και εμπορία ανταλλακτικών και φορτηγών. Το 2001 η επιχείρηση Στέλιος Βυλλιώτης συνεργάστηκε με την “Σπανός ΑΕΒΕ” από την Θεσσαλονίκη στην προώθηση  του χωματουργικού φορτηγού ASTRA. Παράλληλα,σε συνεργασία με την εταιρία ΑΜΚΟ ξεκίνησε και η κατασκευή λεωφορείου MAN. Το 2001 δύο νέα υποκαταστήματα εμπορίας φορτηγών εγκαινιάστηκαν στην Πάτρα και στη Γερμανία. Το 2004 η επιχείρηση του Στέλιου Βυλλιώτη προμήθευσε με 30 τουριστικά λεωφορεία ΜΑΝ το ΚΤΕΛ και την εταιρία “Αθήνα 2004”. Από το 2009 έως σήμερα η επιχείρηση ασχολείται με την επισκευή και εμπορία φορτηγών Scania.


powered

POWERED GIOTIS-SAKIS

Το συνεργείο Powered Giotis-Sakis με την επωνυμία «ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ» ιδρύθηκε το 2005. Η σοβαρότητα και η υπεύθυνη δουλειά είχε σαν αποτέλεσμα το όνομα του συνεργείου να γίνει γνωστό τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η εταιρεία Powered Giotis-Sakis, Δοκιμαστήριο Αντλιών με κύρια δραστηριότητα τις Αντλίες Πετρελαίου, εδρεύει στην πόλη της Κοζάνης και συγκεκριμένα στην Βιομηχανική Περιοχή της Κοζάνης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής Αντλιών Πετρελαίου, Μπεκ, Τουρμπινών και Ανταλλακτικών DIESEL, καθώς και σε αναβαθμίσεις εγκεφάλων.

Υπηρεσίες

 • Αναβαθμίσεις Εγκεφάλων
 • Σειριακά Προγράμματα
 • Παράλληλοι Εγκέφαλοι
 • Διάγνωση και έλεγχος συστήματος
 • Unit injector
 • Pld
 • Μπεκ
 • Αντλίες Πετρελαίου
 • Τουρμπίνες
 • Μετατροπές
 • Έκδοση κάρτας καυσαερίων

aeroaneseislogov2 ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ                                             Η Εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ ιδρύθηκε για να βρίσκεται πάντα πλάι στην Άνεση του οδηγού και να ανταποκρίνεται Υπεύθυνα και Εγγυημένα στην Εμπορία και Επισκευή Αεροκαθισμάτων Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργων.

Όταν δεν νιώθεις άνετα στο κάθισμα σας για τον λόγο ότι είτε είναι παλιάς γενιάς είτε έχει φθορές, δίνοντας μας πληροφορίες για τον τύπο του οχήματος σας (Τηλεφωνική Επικοινωνία ή με το Email: info@aeroaneseis.gr ) για την άνεση και εργονομική λειτουργία που θέλετε να σας παρέχει ένα κάθισμα, η Εταιρεία ΑΕΡΟΑΝΕΣΕΙΣ θα σας συμβουλεύσει και θα σας δώσει λύση για τον τύπο καθίσματος ISRI ή GRAMMER που αρμόζει στο όχημά σας, με βασικό στοιχείο πάντα την δουλειά σας.

Η Εταιρεία μας για ακόμα μια φορά, πρωτοπορεί στον χώρο της και είναι η μόνη στην Ελλάδα που διαθέτει για την ταχύτερη και εγγυημένη επισκευή του καθίσματός σας, πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, με έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό.


samoladasTRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ

Για την ασφάλεια του φορτηγού και των εμπορευμάτων σας εμπιστευτείτε την TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ. Η εταιρία παρέχει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για φορτηγά όλων των τύπων, εθνικών και διεθνών μεταφορών. Απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιόπιστες και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες, και άμεση εξυπηρέτηση από την εταιρία TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ και ξενοιάστε.


26-Κριστάνας-356x151ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ είναι συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο των ζαντών για ελαφρά και βαρέα φορτηγά για πάνω από 45 χρόνια. Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, οικονομία στα καύσιμα & μεγαλύτερη ασφάλεια, η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ προχώρησε στην αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την “ALCOA”, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην παράγωγη σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου για φορτηγά.


logo (1)Η εταιρεία μας «ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΙ» δραστηριοποιείται εδώ και 41 χρόνια στον κόσμο του ταχογράφου. Με γνώμονα την καινοτομία και την προσπάθεια για συνεχόμενη εξειδίκευση, παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, για τους πελάτες μας, των οποίων οι ανάγκες εξελίσσονται συνεχώς.


PrintΗ εταιρεία ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ν. & Λ. ΟΕ έχει ως αντικείμενο την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης και ανάρτησης φορτηγών οχημάτων καθώς και την εμπορία συναφών ανταλλακτικών. Στην προσπάθεια για ολοκληρωμένη, υψηλών προδιαγραφών, παροχή υπηρεσιών στις παραπάνω δραστηριότητες προστέθηκαν και οι μηχανουργικές εργασίες μετά το 2012.

Η επιχείρηση βρίσκεται από το 2004 σε ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις 1000 τμ σε ένα χώρο που διαθέτει και 1000 τμ για στάθμευση οχημάτων.Το συνεργείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 630 τμ με 5 ράμπες εξυπηρέτησης μήκους 23μ. Το 15μελες προσωπικό τεχνιτών και άλλων ειδικοτήτων είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων, διαγνωστικών και προγραμμάτων για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός απαιτητικού επαγγελματία.

Το μηχανουργείο στεγάζεται σε χώρο 360 τμ και διαθέτει άλλες 2 ράμπες εξυπηρέτησης.
Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο με 3 οχήματα εξυπηρέτησης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για την επισκευή βλαβών εκτός έδρας.

Δέσμευση της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές, ο σεβασμός και η ικανοποίηση του πελάτη και η διατήρηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης. Για τον παραπάνω λόγο τα στελέχη της εταιρείας καθώς και το προσωπικό της παρακολουθούν με συνέπεια τις εξελίξεις του κλάδου.

Η παρακολούθηση σεμιναρίων όπως και οι συχνές επισκέψεις σε εκθέσεις στο εξωτερικό, συντηρούν το τεχνολογικό υπόβαθρο της επιχείρησης σε υψηλό επίπεδο.

Έμπρακτη απόδειξη των στόχων που έχει θέσει η επιχείρηση είναι η εφαρμογή συστήματος ποιότητας από το έτος 2007 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από έναν απ τους αυστηρότερους  φορείς ( Lloyd’s Register LRQA).

Αποτέλεσμα της 30ετούς εμπειρίας των στελεχών καθώς και των συνεχιζόμενων προσπαθειών για απόκτηση τεχνογνωσίας και ποιοτικής προσφοράς υπηρεσιών, είναι οι συμφωνίες της επιχείρησης με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κλάδου.


patounasPATOUNAS TRANSPORT LTD

Η εταιρία PATOUNAS TRANSPORT LTD προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, έτσι ώστε οι παραλαβές και οι παραδόσεις να γίνονται έγκαιρα και με ασφάλεια. Με πολυετή πείρα η εταιρία εγγυάται άριστη ποιότητα υπηρεσιών με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα. Με απόλυτα καταρτισμένους υπαλλήλους, σύγχρονα οχήματα και μηχανήματα και ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής, η PATOUNAS TRANSPORT LTD είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη μεταφορική αποστολή.


25-Βιαξων-Τζινζτιλώνης-Medium-Small viaxonBΙΑΞΩΝ

Η εταιρεία ΒΙΑΞΩΝ ιδρύθηκε το 1972 από τον Ζήση Τσιντζιλώνη, με έδρα την Αθήνα. Σήμερα διοικείται από τον γιο του, Αργύρη Τσιντζιλώνη. Η ΒΙΑΞΩΝ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με κατασκευές επισκευές & μεταποιήσεις κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία, την σταθερή ποιότητα στην εργασία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την γκάμα ανταλλακτικών από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη.


contliftCONTLIFT

Η CONTLIFT του Δημήτρη Κόντου δεν λείπει ποτέ από το YouΤruck Fiesta! H CONTLIFT δραστηριοποιείται στον χώρο των Container Logistics από το 1996. Βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου με ένα σύγχρονο στόλο ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων οχημάτων, έμπειρους οδηγούς και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών και συνεργατών. Εμπιστευτείτε την CONTLIFT για υπηρεσίες ποιότητας στις μεταφορές, τη διακίνηση και την αποθήκευση των εμπορευμάτων σας.


King Club HellasKing Club Hellas O Βασιλιάς των clubs, με τη ζεστή καρδιά, τον δυνατό παλμό, και την σπουδαία φιλανθρωπική δράση δίνει και φέτος το παρόν στο 6ο YouΤruck Fiesta 2018. Το πρώτο επίσημο club της Ελλάδας είναι ένα ζεστό «σπιτικό» για όσους αγαπούν τα φορτηγά, ανεξαρτήτως μάρκας. Βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη του, αγκαλιάζει τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και προσφέρει αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους.  Κάντε μια βόλτα και θαυμάστε από κοντά τα καλογυαλισμένα αγαπημένα σας SCANIA,  με τις δυνατές μηχανές και τις μοναδικές αερογραφίες τους στο 6o YouΤruck Fiesta 2018!


skydiveathenslogoΤην Κυριακή 14 Οκτωβρίου, μη χάσετε το φαντασμαγορικό θέαμα που θα προσφέρουν οι γητευτές των αιθέρων της SKYDIVEATHENS στο 6οYouTruckFiesta 2018!

Έμπειροι αλεξιπτωτιστές θα πραγματοποιήσουν ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο ΙΚΑΡΟΣ της Κωπαϊδας Θηβών, και να μας παρουσιάσουν την μαγεία του skydiving, μιας συναρπαστικής εμπειρίας ζωής που πρέπει να δοκιμάσετε!

Επισκεφτείτε το περίπτερο της SKYDIVEATHENS και προγραμματίστε την δική σας ελεύθερη πτώση, με τη βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών.

To πρότυπο κέντρο αλεξιπτωτισμού SkydiveAthens είναι η μοναδική λέσχη ελεύθερης πτώσης στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί 18θέσιο αεροσκάφος turboprop, που φτάνει το ύψος των 14000 ποδιών σε μόνο 15 λεπτά. Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μπορούν να συγκριθούν με τα καλύτερα κέντρα ελεύθερης πτώσης της Ευρώπης, εύκολα προσβάσιμες από την Αθήνα, μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στο SkydiveAthens θα βρείτε άλματα εθισμού τύπου TANDEM καθώς και το  σύγχρονο πρόγραμμα AFF (AcceleratedFreeFall), το οποίο αποτελεί την πιο σύγχρονη, ταχεία και αποτελεσματική μέθοδο εκπαίδευσης στην ελεύθερη πτώση (skydiving), επιτρέποντας σε αρχάριους μαθητές να γίνουν αυτόνομοι skydivers μέσα σε λίγες μόνο μέρες.