Εκθέτες

Χορηγοί – Εκθέτες

6ου YouTruck Fiesta 13 & 14 Οκτωβρίου 2018

 


shell rimula logo-01SHELL RIMULA – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Shell παρουσιάζει τα σύγχρονα λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου Shell Rimula. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άριστη προστασία σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα, μεγαλύτερα διαστήματα για την αλλαγή λιπαντικού και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Shell Rimula. Εξαιρετική προστασία για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου.


MANN-FILTER Logo (Medium)MANN FILTER – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Any use. Any vehicle. Any time.

Αυτό που κάνουμε, το κάνουμε σωστά. Η καλύτερη απόδειξη είναι η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων MANN-FILTER: Με τα καινοτόμα φίλτρα αέρα, πετρελαίου, καυσίμου και καμπίνας, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα φίλτρων για όλους τους τύπους κινητήρων και μηχανών – συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την συντήρηση των φορτηγών.

Ωστόσο, η τεχνογνωσία και η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας ξεπερνούν πολύ τον τομέα των οδικών οχημάτων: Ορίζουμε επίσης παγκόσμια πρότυπα σε βιομηχανικά φίλτρα και εφαρμογές εκτός αυτοκινητοδρόμων.

Παρέχοντας προϊόντα για να καλύψει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του κατασκευαστή, η MANN-FILTER έχει θέσει στον εαυτό της, ένα πρότυπο χωρίς προηγούμενο στην αγορά των φίλτρων. Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των προϊόντων της MANN-FILTER – φυσικά με την ποιότητα πρώτης τοποθέτηση.


papanastasiou

VOLVO TRUCKS and BUSES «Ε. Παπαναστασίου»

Το 1997 σε μια έκταση 20.000 μέτρων ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Παπαναστασίου (μηχανολόγος-μηχανικός), συνεργείο επισκευής βαρέων οχημάτων, πλυντήριο, λιπαντήριο και φανοποιείο αφορώντας τις μάρκες VOLVO, SCANIA, DAF, Mercedes-Benz και MAN.

Γεμάτος όραμα και υπευθυνότητα, με την πολυετή εμπειρεία του και την απόκτηση των πιο σύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων και καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει, απέκτησε επάξια ευρεία φήμη σε όλη την Ελλάδα ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και ανταγωνιστικότερα συνεργεία στον Νομό Βοιωτίας.

Με τον αγώνα, τον δυναμισμό και τη σοβαρότητά του ανήκει πλέον στους επίσημους συνεργάτες του Ομίλου Σαρακάκη.


STAVRAKIS LOGO (3)Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται απο το 1989 στην εμπορία ελαστικών και ζαντών. Με σημεία εξυπηρέτησης, μέσω των συνδεδεμένων εταιρειών, σε Τρίκαλα, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη καθώς και των μονάδων κινητού Service, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε ό,τι αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου.

Κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, γεγονός  που επιβεβαιώνεται κυρίως απο τον μεγάλο βαθμό πίστης των πελατών της και ενισχύεται σε συστηματική βάση με συνεχή εκαίδευση όλων των στελεχών και πιστοποίηση της ολοκληρωμένης ποιοτικής λειτουργίας απο αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς (MICHELIN –  φορέας  πιστοποίησης: TUV AUSTRIA HELLAS).

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας και τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το επίπεδο εμπειρίας που έχει αποκτηθεί απο τα 24 συναπτά έτη αδιάλειπτης και επιτυχημένης λειτουργίας και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω απο 50.000 οχήματα, η ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΕ μπορεί δίκαια να υπερηφανεύεται οτι αποτελεί εγγυήση και σίγουρη επιλογή.

 


logos_etereion (13)

ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Για τα ανταλλακτικά του φορτηγού σας επισκεφτείτε την εταιρία ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ. Η ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ηλεκτρολογικού υλικού και συστημάτων air-condition και κλιματισμού. Από το 1982 παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, καλύπτοντας τις ανάγκες φορτηγών κάθε τύπου.  Θα τα βρείτε στην Α. Βαλαωρίτη 99 στην Θεσσαλονίκη.


samoladasTRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ

Για την ασφάλεια του φορτηγού και των εμπορευμάτων σας εμπιστευτείτε την TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ. Η εταιρία παρέχει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για φορτηγά όλων των τύπων, εθνικών και διεθνών μεταφορών. Απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιόπιστες και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες, και άμεση εξυπηρέτηση από την εταιρία TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ και ξενοιάστε.


26-Κριστάνας-356x151ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ είναι συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο των ζαντών για ελαφρά και βαρέα φορτηγά για πάνω από 45 χρόνια. Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, οικονομία στα καύσιμα & μεγαλύτερη ασφάλεια, η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ προχώρησε στην αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την “ALCOA”, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην παράγωγη σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου για φορτηγά.

 


patounasPATOUNAS TRANSPORT LTD

Η εταιρία PATOUNAS TRANSPORT LTD προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, έτσι ώστε οι παραλαβές και οι παραδόσεις να γίνονται έγκαιρα και με ασφάλεια. Με πολυετή πείρα η εταιρία εγγυάται άριστη ποιότητα υπηρεσιών με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα. Με απόλυτα καταρτισμένους υπαλλήλους, σύγχρονα οχήματα και μηχανήματα και ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής, η PATOUNAS TRANSPORT LTD είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη μεταφορική αποστολή.


25-Βιαξων-Τζινζτιλώνης-Medium-Small viaxon

BΙΑΞΩΝ

Η εταιρεία ΒΙΑΞΩΝ ιδρύθηκε το 1972 από τον Ζήση Τσιντζιλώνη, με έδρα την Αθήνα. Σήμερα διοικείται από τον γιο του, Αργύρη Τσιντζιλώνη. Η ΒΙΑΞΩΝ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με κατασκευές επισκευές & μεταποιήσεις κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία, την σταθερή ποιότητα στην εργασία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την γκάμα ανταλλακτικών από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη.


contliftCONTLIFT

Η CONTLIFT του Δημήτρη Κόντου δεν λείπει ποτέ από το YouΤruck Fiesta! H CONTLIFT δραστηριοποιείται στον χώρο των Container Logistics από το 1996. Βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου με ένα σύγχρονο στόλο ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων οχημάτων, έμπειρους οδηγούς και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών και συνεργατών. Εμπιστευτείτε την CONTLIFT για υπηρεσίες ποιότητας στις μεταφορές, τη διακίνηση και την αποθήκευση των εμπορευμάτων σας.


King Club HellasKing Club Hellas O Βασιλιάς των clubs, με τη ζεστή καρδιά, τον δυνατό παλμό, και την σπουδαία φιλανθρωπική δράση δίνει και φέτος το παρόν στο 6ο YouΤruck Fiesta 2018. Το πρώτο επίσημο club της Ελλάδας είναι ένα ζεστό «σπιτικό» για όσους αγαπούν τα φορτηγά, ανεξαρτήτως μάρκας. Βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη του, αγκαλιάζει τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και προσφέρει αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους.  Κάντε μια βόλτα και θαυμάστε από κοντά τα καλογυαλισμένα αγαπημένα σας SCANIA,  με τις δυνατές μηχανές και τις μοναδικές αερογραφίες τους στο 6o YouΤruck Fiesta 2018!