Εκθέτες

Χορηγοί – Εκθέτες YouTruck Fiesta European Edition OAKA

002avin

AVIN – ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η AVIN, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ιδρύθηκε το 1977.

Έχοντας διαγράψει μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία, απασχολεί σήμερα πάνω από 170 άτομα και διαθέτει περισσότερα από 465 πρατήρια καυσίμων, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος της είναι να καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού,προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil Hellas.

Μέσα από το υψηλό επίπεδο των προϊόντων, των υπηρεσιών και των προνομίων της, η ΑVIN θα συνεχίσει να εξελίσσεται με στόχο να στηρίζει έμπρακτα κάθε μικρή ή μεγάλη σου διαδρομή.


shell rimula logo-01SHELL RIMULA – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Shell παρουσιάζει τα σύγχρονα λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου Shell Rimula. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άριστη προστασία σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα, μεγαλύτερα διαστήματα για την αλλαγή λιπαντικού και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Shell Rimula. Εξαιρετική προστασία για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου.


MANN-FILTER Logo (Medium)MANN FILTER – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Any use. Any vehicle. Any time.

Αυτό που κάνουμε, το κάνουμε σωστά. Η καλύτερη απόδειξη είναι η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων MANN-FILTER: Με τα καινοτόμα φίλτρα αέρα, πετρελαίου, καυσίμου και καμπίνας, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα φίλτρων για όλους τους τύπους κινητήρων και μηχανών – συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την συντήρηση των φορτηγών.

Ωστόσο, η τεχνογνωσία και η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας ξεπερνούν πολύ τον τομέα των οδικών οχημάτων: Ορίζουμε επίσης παγκόσμια πρότυπα σε βιομηχανικά φίλτρα και εφαρμογές εκτός αυτοκινητοδρόμων.

Παρέχοντας προϊόντα για να καλύψει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του κατασκευαστή, η MANN-FILTER έχει θέσει στον εαυτό της, ένα πρότυπο χωρίς προηγούμενο στην αγορά των φίλτρων. Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των προϊόντων της MANN-FILTER – φυσικά με την ποιότητα πρώτης τοποθέτηση.


ATTICA GROUP – ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η Attica Group κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών θαλασσίων μεταφορών για επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά στην Ανατολική Μεσόγειο και δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Attica Group εξυπηρετεί περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η SUPERFAST FERRIES πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας, από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα προς την Ανκόνα, το Μπάρι και τη Βενετία (σε συνεργασία με την ANEΚ LINES). Η BLUE STAR FERRIES δραστηριοποιείται καθημερινά στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη (σε συνεργασία με την ANEΚ LINES), ενώ η AML δραστηριοποιείται στη γραμμή Tαγγέρη (Μαρόκο) – Aλχεθίρας (Ισπανία).

O στόλος του Ομίλου Attica αποτελείται από υπερσύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία με πρωτοποριακό ναυπηγικό σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά. Οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του επιβάτη, οι αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες εν πλω, οι επιλογές διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η προσοχή στη λεπτομέρεια, έχουν εδραιώσει την Attica στον κλάδο της ναυτιλίας.

Αντίγραφο του blue_star_logo_www_newcolor_outBLUE STAR FERRIES

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, η Εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και πολυτελή στόλο, που άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι, σας ταξιδεύει στην Ελλάδα του 2017, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες χειμώνα – καλοκαίρι σε επιβάτες, ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα.  Όπως και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στα νησιά μας, η Blue Star Ferries δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από τη μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού αυτοκινήτου “YOUTRUCK FIESTA”. Η Blue Star Ferries εύχεται καλή επιτυχία!

RED2LINESSSFcom-01SUPERFAST FERRIES

Η Superfast Ferries, μέλος της Attica Group, πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια στις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας για περισσότερα από 20 χρόνια προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα, άνεση και αξιοπιστία. Στα πλοία Superfast θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.  H Superfast Ferries εύχεται καλή επιτυχία!

 

ANEK LINES LOGOTYPO + wwwANEK LINES

 

ΑΝΕΚ LINES: 5O ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ  ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΑΝΕΚ LINES :5O ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΑΝΕΚ LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 


Kosmocar-LogoKOSMOCAR Α.Ε.

H KOSMOCAR Α.Ε. είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων VOLKSWAGEN, VOLKSWAGEN Επαγγελματικών Οχημάτων, AUDI και ŠKODA στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της συνεργασίας της με την VOLKSWAGEN AG που χρονολογείται από το 1970, κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων VOLKSWAGEN και AUDI. Είναι δε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων 3 σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).

Αυτή η επί 47 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της KOSMOCAR στην Ελλάδα δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της VOLKSWAGEN A.G  αναλαμβάνοντας τον Ιούνιο του 2006 την εκπροσώπηση της BENTLEY ενώ τον Μάρτιο του 2008 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής της Lamborghini και ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2008 επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles S.A.S. Τον Ιανουάριο του 2013 και λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας εταιρίας μοτοσυκλετών Ducati, από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A., η Kosmocar A.E. αναλαμβάνει και την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ από τον Ιούνιο του 2016 εκπροσωπεί και την ŠKODA στην Ελληνική Αγορά.

Στρατηγική πολιτική της KOSMOCAR παραμένει η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους.

Σήμερα η KOSMOCAR διαθέτει δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων ξεχωριστά για τα αυτοκίνητα VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA και VOLKSWAGEN Επαγγελματικά Οχήματα  με κάλυψη σε όλη τη χώρα, οι οποίοι διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τόσο σε υπηρεσίες κατά την πώληση όσο και σε δραστηριότητες μετά την πώληση.

Η συνεχής ανοδική πορεία των πωλήσεών της  αντικατοπτρίζει  την εμπιστοσύνη των πελατών σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η KOSMOCAR και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της. Η φιλοσοφία της KOSMOCAR βασίζεται στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.


man_truck_bus_company_3d_logoMAN ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Η ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., θυγατρική της MAN Truck&Bus στην Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις αξίες της μητρικής εταιρείας, επικεντρώνεται στην αποδοτικότητα και αξιοπιστία στις μεταφορές, προσφέροντας πολυάριθμες εναλλακτικές λύσεις σε νέα και μεταχειρισμένα φορτηγά καθώς και ευρεία γκάμα λεωφορείων για τουριστική, υπεραστική και αστική χρήση.

Στόχος της ΜΑΝ είναι η κάλυψη κάθε μεταφορικής ανάγκης, καθιστώντας τα οχήματα ΜΑΝ με την υψηλή ποιότητά τους, την παρεχόμενη υποστήριξη και το χαμηλό συνολικό κόστος τους την πιο συμφέρουσα επένδυση για κάθε αυτοκινητιστή.

Παράλληλα, η MAN TopUsed μέσω του πανευρωπαϊκού της δικτύου προσφέρει τη δυνατότητα αντικατάστασης του οχήματός σας με ένα νέο εγγυημένο μεταχειρισμένο φορτηγό TopUsed, το οποίο έχει ελεγχθεί στην παραμικρή του λεπτομέρεια και με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυό μας.

Η ΜΑΝ TopUsed δεν προσφέρει απλώς ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο επαγγελματικό όχημα αλλά το συνδυάζει με επαγγελματική συμβουλευτική υποστήριξη, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και εξατομικευμένες χρηματοδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στο μεταφορικό έργο του κάθε επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Στο 5ο You Truck Fiesta η ΜΑΝ TopUsed θα παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα από αξιόπιστα μεταχειρισμένα οχήματα, που θα περιλαμβάνει τόσο τους κορυφαίους τράκτορες για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων TGS και TGX αλλά και πιο προσιτές λύσεις όπως το όχημα αστικών διανομών TGL και φορτηγά υπεραστικών διανομών.

Το πανελλαδικό δίκτυο των 16 εξουσιοδοτημένων συνεργατών τεχνικής υποστήριξης της ΜΑΝ με την κορυφαία τεχνογνωσία, σας εγγυάται ότι θα λάβετε επαγγελματική και άριστη εξυπηρέτηση σε επίπεδο After Sales οποιαδήποτε στιγμή τη χρειαστείτε.


CYCLONΗ LPC A.E. δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή βασικών λιπαντικών, στην παραγωγή και εμπορία συσκευασμένων λιπαντικών προϊόντων  καθώς και στην εμπορία παραφινών και άλλων προϊόντων πετρελαίου. Η LPC έχει ως  πρωταρχικό στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία επενδύει στην τεχνολογική καινοτομία και την έρευνα, έχοντας ως σκοπό την ανάπτυξη προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ χαράσσει μια διαρκώς ανοδική και δημιουργική πορεία στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αγορές που από το 1991 έχει κατακτήσει. H LPC παράγει και διαθέτει τα λιπαντικά CYCLON ενώ είναι αντιπρόσωπος των διεθνούς φήμης λιπαντικών VALVOLINE στην Ελλάδα.
Η LPC A.E. είναι μέλος του Ομίλου Motor Oil


dimigasDIMIGAS – OIL

Στις εγκαταστάσεις της DIMIGAS – OIL στον Ασπρόπυργο, επί της Νότιας Περιφερειακής οδού Γ. Παπανδρέου, λειτουργεί το πλέον σύγχρονο πρατήριο υγρών καυσίμων και λιπαντικών, με την εξασφάλιση ποιότητας από τη SHELL.
Το πρατήριο διαθέτει δεξαμενές τριπλής μόνωσης για σταθερή θερμοκρασία των καυσίμων, και αντλίες WAYNE τελευταίας τεχνολογίας, με αυτόματο καλιμπράρισμα ακόμα και στη διάρκεια λειτουργίας τους, ώστε να διασφαλίζεται η ποσότητα και η ποιότητα καυσίμου.

Στο πρατήριο SHELL της DIMIGAS OIL δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες, Coral Pass, Euroshell, και SHELL Smart Club, που σας ανταμείβει με πλούσια δώρα, μαζεύοντας πόντους από τις αγορές καυσίμων.


autoone fiat logo high resolution-1

AUTOONE A.E.

H AUTOONE A.E., εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, είναι διανομέας στην Ελλάδα του συνόλου των προϊόντων του κατασκευαστή Fiat Group Automobiles Spa: Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional (τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από την Fiat Group Automobiles Hellas A.E.) και Lancia και Jeep (τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από την Lancia Jeep Hellas A.E.). Πρωταρχικός στόχος της Autoone είναι η διαρκής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Η AUTOONE A.E. διαθέτει δύο πολυτελείς εκθέσεις καλύπτοντας τα βόρεια και νότια προάστια του Ν. Αττικής, όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων των παραπάνω μαρκών και δύο εξουσιοδοτημένα συνεργεία (ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΛΥΦΑΔΑ) με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της αυτοκίνητα test drive για όλες τις μάρκες καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.


Alpha_Insurance_Logo-01ALPHA INSURANCE A/S

Από το 2009 εκπροσωπούμε στην Ελλάδα την Alpha Insurance A/S, μέλος του Ομίλου Alpha Group,και μία από τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες της Σκανδιναβίας.

✓ Χώρα εγκατάστασης της η Δανία, με οικονομική αξιολόγηση της χώρας ΑΑΑ, μία από τις 4 εναπομείνασες Ευρωπαϊκές οικονομίες με Αξιολόγηση Α+ .

✓ Αντασφαλιστική κάλυψη 1ης σειράς για όλα τα προϊόντα από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες οι οποίες είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως όπως τη Munich Re και Swiss RE, όλες με αξιολόγηση Α+.

✓ Η συνεχής, ανοδική ανάπτυξη της Εταιρείας αντανακλάται σε μία συνεπή και σημαντική αύξηση των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, παρέχοντας προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.

✓ Η υψηλή κεφαλαιοποίηση και η απόλυτα εναρμόνιση με το Solvency II, εξασφαλίζει τη μελλοντική ανάπτυξή μας.


AutoLukasplatiLOW_2ndΗ εταιρεία Auto St Loukas, Σταύρος Λουκάς και Υιός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1982 και έχει έδρα στα Διόδια Κορίνθου. Αποτελείται από δυναμικό συμβούλων, που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις διεθνών και ελληνικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης στον πελάτη με τους καλύτερους όρους, υπερβαίνοντας ακόμη και τις προσδοκίες του. Η έμφαση στην απλότητα συνεργασίας εξασφαλίζει την λειτουργικότητα και το αποτέλεσμα. Επιλεγμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό υποστηρίζει το καθετί που μπορεί να προκύψει.

Μεγάλη γκάμα:
Φορτηγών αυτοκινήτων – ανατρεπόμενων – επικαθήμενων – επικαθήμενων με θαλάμους – οδοποιητικών μηχανημάτων – απορριμματοφόρων – λεωφορείων
Σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές αποτελούν εγγύηση όχι μόνο για την απόκτηση πελατών αλλά κυρίως για την διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και εξυπηρέτησης μετά την πώληση.
Η μέθοδος πωλήσεών μας αποτελείται από έναν οικονομικό σχεδιασμό με έλεγχο προϋπολογισμού και χρηματοδότησης, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών. Η ακριβής διάγνωση των εκάστοτε αναγκών, η διατύπωση προτάσεων με σημαντική προστιθέμενη αξία και η αποτελεσματική διαχείριση ειδικών περιπτώσεων, λειτουργούν αποδοτικά δημιουργώντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μας με το πελάτη.
Το δίκτυο των πελατών μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, με δυνατότητα εξαγωγών παγκοσμίως. Εισάγουμε τα μηχανήματά μας από Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία και Βέλγιο ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. Πέραν των πωλήσεων διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διάθεση μηχανημάτων σε έργα δημόσια και ιδιωτικά όπως η Εθνική οδός Αθηνών Πατρών, τα ορυχεία Κοζάνης και Πτολεμαϊδας, η Ιόνια οδός και πολλά άλλα.
Η διαχείριση της εμπιστευτικότητας, η ποιοτική επικοινωνία και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση, διατηρούν και επεκτείνουν τη συνεργασία μας με τους πελάτες, επιτυγχάνοντας τη διαχρονική τους αξία.


xytas_new_logo_11Η εταιρεία ΧΥΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1987 στην Νέα Πέραμο Αττικής και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον τομέα πώλησης καυσίμων και στην συνέχεια στον τομέα πώλησης ελαστικών.

Την τελευταία δεκαετία,  υπό  τον διακριτικό τίτλο ΧΥΤΑΣ Center και  την καθοδήγηση του Χύτα Παναγιώτη, διαθέτουμε 3 καταστήματα, με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή της Ελευσίνας.  Σ΄ένα επιβλητικό, σύγχρονο και συνάμα τεράστιο κτίριο 2500 τ.μ. σε συνολική έκταση 6 στρεμμάτων στεγάζονται τα πάντα γύρω από τον κόσμο των ελαστικών και ζαντών! Σε εμάς μπορείτε να βρείτε από μικρά λάστιχα για καροτσάκια εργατών, λάστιχα για περονοφόρα οχήματα, για ΙΧ, 4Χ4, SUV, για moto,  για ελαφρά φορτηγά, για φορτηγά, ενώ η γκάμα μας καλύπτει και τις ανάγκες δομικών και γεωργικών μηχανημάτων, μέχρι και τα θηριώδη dumper.

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από ζάντες, ενώ από τον Νοέμβριο 2010 είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της ιταλικής εταιρείας ζαντών Fondmetal με μια ξεχωριστή μονάδα επισκευής ζαντών αλουμινίου.

Θα μας βρείτε επίσης στο νέο μας κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο (επί της Αγίου Δημητρίου 306) καθώς και στην Νέα Πέραμο Αττικής (επί της ΠΕΟΑΚ).

Η πολυετής παρουσία και εμπειρία μας στον χώρο του αυτοκινήτου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση  για υψηλοτάτου επιπέδου παροχή υπηρεσιών σε σχέση με επώνυμα προϊόντα ποιοτικά ελεγμένα.

Κύριο μέλημά μας είναι η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και η πρόταση των καλύτερων και οικονομικότερων λύσεων για τα αυτοκίνητά τους.

Το αυτοκίνητο σε καλά χέρια.


PLANET DIESEIL LOGO (1)-1

PLANET DIESEL

Στον εξουσιοδοτημένο χώρο Bosch Diesel Center Παπανικολάου ελέγχονται και επισκευάζονται αντλίες πετρελαίου, συστήματα ψεκασμού, τουρμπίνες και μπεκ κάθε τύπου, ενώ πραγματοποιούνται βελτιώσεις πετρελαιοκινητήρων για αύξηση της ιπποδύναμης και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
Με σεβασμό, αξιοπιστία, χαμηλές τιμές και διαφάνεια το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της Diesel Center Παπανικολάου είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της.


logo

Ι.ΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ

Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Τεχνοκίνηση σημαίνει:
•αξιόπιστο και ασφαλή έλεγχο
•απαρέγκλιτη εφαρμογή των Διαδικασιών Διαχείρισης Ποιότητας
•συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση του υπάρχοντος Συστήματος
•διαχείριση Ποιότητας και αποδοτικότητας της εργασίας μέσω αποτελεσματικής
αξιοποίησης ανθρώπων, εξοπλισμού ελέγχων και λοιπών υποδομών.
Πρόσθετες Υπηρεσίες
• Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
• Προληπτικός Έλεγχος, πλήρης ή τμηματικός
• Αρχικός Έλεγχος Διασκευής Υγραεριοκίνησης
• Κάρτα Έλεγχου Καυσαερίων
• Κάρτα Θορύβου
• Έκδοση βεβαίωσης ABS


Η επιχείρηση «ΣΟΥΣΤΕΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ» δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο με την κατασκευή και επισκευή αναρτήσεων βαρέων οχημάτων (σουστων) από το 1955. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εφοδιαστεί με τον κατάλληλο ανθρωπινό και μηχανικό εξοπλισμό ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων. επίσης, λόγω της ιδιομορφίας του αντικείμενου η επιχείρηση μας αναλαμβάνει, κατόπιν παραγγελίας, να παράγει μεταλλικές κατασκευές. Ετσι πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση μας ασχολείται:

εργασίες :

-συντήρηση βαρέων οχημάτων
-ενίσχυση σουστων & σήκωμα-κατέβασμα οχήματος στο επιθυμητό υψος
-κατασκευές σουστων
-μετατροπές εξατμίσεων ,ρεζερβουάρ ,καρότσας
-μεταλλικές κατασκευές κατόπιν παραγγελίας

επισκευές:

-συστήματα αναρτήσεων ( σούστες , αεροφουσκες )
-φρένα
-μηχανικά μέρη ( κινητήρες, σασμάν, διαφορορικα, μειωτήρες )
-εξατμίσεις
-ρεζερβουάρ
-καρότσες-υπερκατασκευες και υδραυλικά συστήματα αυτοματισμών αυτών
-αντ/ση ποδαρικών-βασιλικών Πείρων νταλικών & επισκευή πετάλων

εξοπλισμός συνεργείου (μηχανήματα):

-στρατζα 3μ
-ψαλίδι 3μ
-ηλεκτρική ραουλιερα έως 3μμ
-φρέζα
-3 τόρνοι έως φ750Μ
-δραπανο radial
-ηλεκτροσυγκολλήσεις mig-tig
-κοπή plasma
-πρέσες διάφορων εφαρμογών έως 120tn


logos_etereion (13)

ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Για τα ανταλλακτικά του φορτηγού σας επισκεφτείτε την εταιρία ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ. Η ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ηλεκτρολογικού υλικού και συστημάτων air-condition και κλιματισμού. Από το 1982 παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, καλύπτοντας τις ανάγκες φορτηγών κάθε τύπου.  Θα τα βρείτε στην Α. Βαλαωρίτη 99 στην Θεσσαλονίκη.


samoladasTRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ

Για την ασφάλεια του φορτηγού και των εμπορευμάτων σας εμπιστευτείτε την TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ. Η εταιρία παρέχει ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα για φορτηγά όλων των τύπων, εθνικών και διεθνών μεταφορών. Απολαύστε μοναδικά πλεονεκτήματα, αξιόπιστες και εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες, και άμεση εξυπηρέτηση από την εταιρία TRUCK INSURANCE – ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ και ξενοιάστε.


26-Κριστάνας-356x151ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ Σ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ είναι συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο των ζαντών για ελαφρά και βαρέα φορτηγά για πάνω από 45 χρόνια. Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, οικονομία στα καύσιμα & μεγαλύτερη ασφάλεια, η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ προχώρησε στην αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την “ALCOA”, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην παράγωγη σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου για φορτηγά.


BlueVelvet_plati_2,95Χ1,95-1ASTRO GROUP AE-BLUE VELVET

Το πολυ-καθαριστικό BLUE VELVET (προϊόν ευρεσιτεχνίας-Ελληνικό προϊόν) γνωστό για τη δράση του, δίνει άμεσες λύσεις σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Καταπολεμά δε, μύκητες, μικρόβια και οσμές ακαριαία. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος, η ευκολία χρήσης και η αποτελεσματικότητα του καθιστούν το BLUE VELVET το ιδανικότερο μέσον καθαρισμού για ΙΧ και επαγγελματικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και σκάφη. Παρουσιάζει μειωμένο αφρισμό (οικονομία νερού) και διαλύεται σε όλους τους τύπους νερού (θαλασσινό, βιομηχανικό, υφάλμυρο και απλό ύδρευσης). Είναι συμβατό με όλα τα μηχανικά μέσα καθαρισμού.

ΜΟΝΑ∆ΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΜΟΤΟ-ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Το BLUE VELVET είναι ένα αβλαβές προϊόν για τη θάλασσα και το περιβάλλον.Είναι μη τοξικό,άοσμο,βιοδιασπόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και οπουδήποτε. Με την χρήση του BLUE VELVET εξωτερικά εναποτίθεται φιλμ (σαν να έχει γίνει γυάλισμα). Εξασφαλίζεται προστασία στο αμάξωμα από ρύπους όπως κουτσουλιές, ρετσίνια, πίσσες μυγάκια, κ.λ.π. Παρέχεται προστασία χρώματος 100 % και επιτυγχάνεται άμεσα υψηλή απόδοση βιολογικού καθαρισμού.

Ιδανικό για:

-Εξωτερικό πλύσιμο (πετρέλαιο, βενζίνη, λάδια, σκουριές, άλατα)-Εσωτερικό καθαρισμό (νικοτίνη, καυσαέρια, νερολεκέδες, αίμα και οσμές )-∆άπεδα και μοκέττες-Καθίσματα (δερμάτινα, αλκαντάρα, υφασμάτινα, τζιν και βελούδο)-Κινητήρες, ζάντες, τσιμούχες, σωληνάκια, ελαστικά, πλαστικά μέρη, δάπεδα γκαράζ κ.λ.π.

Πελάτες μας είναι:

Συνεργεία, πλυντήρια, μηχανουργεία, ναυτιλία, αερόπλοια, στρατός, ξενοδοχεία,εστιατόρια, κατοικίες κ.λ.π.Ιδανικό για πάσχοντες από χρόνια αναπνευστικά και αλλεργία.


metafores-batistas-logo-1Οι Μεταφορές Μετακομίσεις ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΤΙΣΤΑΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει με υπευθυνότητα τις απαιτήσεις μιας σύγχρονής μεταφοράς – μετακόμισης εντός και εκτός Ελλάδας. Προσφέρει τις υπηρεσίες της με τα πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς για την καλύτερη ασφάλεια των εμπορευμάτων, αντικειμένων, της οικοσκευή σας αλλά και με τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή, των αντικειμένων σας, κατά τη μεταφορά τους.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους καθ’όλη τη διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων τους. Από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταφοράς στον χώρο σας.

Η μετακόμιση σας είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και για εσάς. Η εταιρεία μας εργάζεται με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό με την καλύτερη τεχνογνωσία, έτσι ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς και σίγουροι για τη σωστή επιλογή σας !!!


patounasPATOUNAS TRANSPORT LTD

Η εταιρία PATOUNAS TRANSPORT LTD προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, έτσι ώστε οι παραλαβές και οι παραδόσεις να γίνονται έγκαιρα και με ασφάλεια. Με πολυετή πείρα η εταιρία εγγυάται άριστη ποιότητα υπηρεσιών με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ταχύτητα. Με απόλυτα καταρτισμένους υπαλλήλους, σύγχρονα οχήματα και μηχανήματα και ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής, η PATOUNAS TRANSPORT LTD είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη μεταφορική αποστολή.


25-Βιαξων-Τζινζτιλώνης-Medium-Small viaxon

BΙΑΞΩΝ

Η εταιρεία ΒΙΑΞΩΝ ιδρύθηκε το 1972 από τον Ζήση Τσιντζιλώνη, με έδρα την Αθήνα. Σήμερα διοικείται από τον γιο του, Αργύρη Τσιντζιλώνη. Η ΒΙΑΞΩΝ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με κατασκευές επισκευές & μεταποιήσεις κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία, την σταθερή ποιότητα στην εργασία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την γκάμα ανταλλακτικών από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη.


contliftCONTLIFT

Η CONTLIFT του Δημήτρη Κόντου δεν λείπει ποτέ από το YouΤruck Fiesta! H CONTLIFT δραστηριοποιείται στον χώρο των Container Logistics από το 1996. Βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου με ένα σύγχρονο στόλο ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων οχημάτων, έμπειρους οδηγούς και οργανωμένο δίκτυο ανταποκριτών και συνεργατών. Εμπιστευτείτε την CONTLIFT για υπηρεσίες ποιότητας στις μεταφορές, τη διακίνηση και την αποθήκευση των εμπορευμάτων σας.


King Club HellasKing Club Hellas O Βασιλιάς των clubs, με τη ζεστή καρδιά, τον δυνατό παλμό, και την σπουδαία φιλανθρωπική δράση δίνει και φέτος το παρόν στο 5ο YouΤruck Fiesta 2017. Το πρώτο επίσημο club της Ελλάδας είναι ένα ζεστό «σπιτικό» για όσους αγαπούν τα φορτηγά, ανεξαρτήτως μάρκας. Βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη του, αγκαλιάζει τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και προσφέρει αξιέπαινο φιλανθρωπικό έργο στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους.  Κάντε μια βόλτα και θαυμάστε από κοντά τα καλογυαλισμένα αγαπημένα σας SCANIA,  με τις δυνατές μηχανές και τις μοναδικές αερογραφίες τους στο 5o YouΤruck Fiesta 2017!


Χορηγοί – Εκθέτες YouTruck Fiesta Summer Edition Παγκρήτιο

 

002avin

AVIN – ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η AVIN, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ιδρύθηκε το 1977.

Έχοντας διαγράψει μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία, απασχολεί σήμερα πάνω από 170 άτομα και διαθέτει περισσότερα από 465 πρατήρια καυσίμων, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στόχος της είναι να καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil Hellas.

Μέσα από το υψηλό επίπεδο των προϊόντων, των υπηρεσιών και των προνομίων της, η ΑVIN θα συνεχίσει να εξελίσσεται με στόχο να στηρίζει έμπρακτα κάθε μικρή ή μεγάλη σου διαδρομή.


shell rimula logo-01SHELL RIMULA – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Shell παρουσιάζει τα σύγχρονα λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου Shell Rimula. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άριστη προστασία σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα, μεγαλύτερα διαστήματα για την αλλαγή λιπαντικού και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Shell Rimula. Εξαιρετική προστασία για πετρελαιοκινητήρες βαρέως τύπου.


MANN-FILTER Logo (Medium)MANN FILTER – ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Any use. Any vehicle. Any time.

Αυτό που κάνουμε, το κάνουμε σωστά. Η καλύτερη απόδειξη είναι η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων MANN-FILTER: Με τα καινοτόμα φίλτρα αέρα, πετρελαίου, καυσίμου και καμπίνας, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα φίλτρων για όλους τους τύπους κινητήρων και μηχανών – συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την συντήρηση των φορτηγών.

Ωστόσο, η τεχνογνωσία και η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας ξεπερνούν πολύ τον τομέα των οδικών οχημάτων: Ορίζουμε επίσης παγκόσμια πρότυπα σε βιομηχανικά φίλτρα και εφαρμογές εκτός αυτοκινητοδρόμων.

Παρέχοντας προϊόντα για να καλύψει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του κατασκευαστή, η MANN-FILTER έχει θέσει στον εαυτό της, ένα πρότυπο χωρίς προηγούμενο στην αγορά των φίλτρων. Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των προϊόντων της MANN-FILTER – φυσικά με την ποιότητα πρώτης τοποθέτηση.


ATTICA GROUP – ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η Attica Group κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών θαλασσίων μεταφορών για επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά στην Ανατολική Μεσόγειο και δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Attica Group εξυπηρετεί περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η SUPERFAST FERRIES πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας, από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα προς την Ανκόνα, το Μπάρι και τη Βενετία (σε συνεργασία με την ANEΚ LINES). Η BLUE STAR FERRIES δραστηριοποιείται καθημερινά στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη (σε συνεργασία με την ANEΚ LINES), ενώ η AML δραστηριοποιείται στη γραμμή Tαγγέρη (Μαρόκο) – Aλχεθίρας (Ισπανία).

O στόλος του Ομίλου Attica αποτελείται από υπερσύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία με πρωτοποριακό ναυπηγικό σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά. Οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του επιβάτη, οι αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες εν πλω, οι επιλογές διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η προσοχή στη λεπτομέρεια, έχουν εδραιώσει την Attica στον κλάδο της ναυτιλίας.

Αντίγραφο του blue_star_logo_www_newcolor_outBLUE STAR FERRIES

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, η Εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και πολυτελή στόλο, που άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι, σας ταξιδεύει στην Ελλάδα του 2017, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες χειμώνα – καλοκαίρι σε επιβάτες, ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα.  Όπως και σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται στα νησιά μας, η Blue Star Ferries δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από τη μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού αυτοκινήτου “YOUTRUCK FIESTA”. Η Blue Star Ferries εύχεται καλή επιτυχία!

RED2LINESSSFcom-01SUPERFAST FERRIES

Η Superfast Ferries, μέλος της Attica Group, πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια στις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας για περισσότερα από 20 χρόνια προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα, άνεση και αξιοπιστία. Στα πλοία Superfast θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις που κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία.  H Superfast Ferries εύχεται καλή επιτυχία!

ANEK LINES LOGOTYPO + wwwANEK LINES

ΑΝΕΚ LINES: 5O ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ  ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΑΝΕΚ LINES :5O ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΑΝΕΚ LINES ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


MB-star_M_n_4C-1

MERCEDES-BENZ HELLAS

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG, Γενικός Διανομέας επιβατηγών & επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz, αυτοκινήτων smart, λεωφορείων Setra και από την 1 η Ιουλίου 2016, τα φορτηγά FUSO εντάχθηκαν στην γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της εταιρείας.

Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά, όπου είναι συγκεντρωμένες όλες οι λειτουργίες των πωλήσεων και του marketing επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης. Στον ίδιο χώρο συστεγάζεται η εταιρεία Mercedes-Benz Financial Services Ελλάς A.E., με στόχο την προσφορά μιας ευρείας γκάμας χρηματοδοτικών προϊόντων στους πελάτες της.

Επίσης διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, το Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore», ενώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά Mercedes-Benz StarClass προωθούνται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και smart.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της. Aποτελεί την πρώτη εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου που από το 2013 εκδίδει ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας. Επίσης, έχει τοποθετήσει φωτοβολταϊκό συγκρότημα ισχύος 302 kW σε επιφάνεια 4.000 τμ. των εγκαταστάσεών της ενώ συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

http://www.mercedes-benz.gr/ & http://gr.smart.com/

http://www.setra.gr/ & http://www.omniplus.gr

join us on

https://www.facebook.com/MercedesBenzGreece

www.roadstars.mercedes-benz.gr


Kosmocar-LogoKOSMOCAR Α.Ε.

KOSMOCAR Α.Ε. είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων VOLKSWAGEN, VOLKSWAGEN Επαγγελματικών Οχημάτων, AUDI και ŠKODA στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της συνεργασίας της με την VOLKSWAGEN AG που χρονολογείται από το 1970, κατάφερε να χαράξει μία επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες-κατόχους των δημοφιλών αυτοκινήτων VOLKSWAGEN και AUDI. Είναι δε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο του αυτοκινήτου που ανέπτυξε από το 1970 ένα πλήρες δίκτυο ολοκληρωμένων συγκροτημάτων 3 σημείων (πωλήσεις, service, ανταλλακτικά).

Αυτή η επί 47 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία της KOSMOCAR στην Ελλάδα δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Όμιλο της VOLKSWAGEN A.G  αναλαμβάνοντας τον Ιούνιο του 2006 την εκπροσώπηση της BENTLEY ενώ τον Μάρτιο του 2008 ανακηρύχθηκε Επίσημος Επισκευαστής της Lamborghini και ένα μήνα αργότερα, τον Απρίλιο του 2008 επελέγη να εκπροσωπεί και την Bugatti Automobiles S.A.S. Τον Ιανουάριο του 2013 και λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας εταιρίας μοτοσυκλετών Ducati, από την Audi AG, μέσω της θυγατρικής της Lamborghini S.P.A., η Kosmocar A.E. αναλαμβάνει και την εκπροσώπηση της Ducati στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ από τον Ιούνιο του 2016 εκπροσωπεί και την ŠKODA στην Ελληνική Αγορά.

Στρατηγική πολιτική της KOSMOCAR παραμένει η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους.

Σήμερα η KOSMOCAR διαθέτει δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων ξεχωριστά για τα αυτοκίνητα VOLKSWAGEN, AUDI, ŠKODA και VOLKSWAGEN Επαγγελματικά Οχήματα  με κάλυψη σε όλη τη χώρα, οι οποίοι διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό τόσο σε υπηρεσίες κατά την πώληση όσο και σε δραστηριότητες μετά την πώληση.

Η συνεχής ανοδική πορεία των πωλήσεών της  αντικατοπτρίζει  την εμπιστοσύνη των πελατών σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η KOSMOCAR και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της. Η φιλοσοφία της KOSMOCAR βασίζεται στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.


GRANTEX_LOGO (Medium)Η GRANTEX, μοναδική εταιρεία κατασκευής υλικών τριβής για οχήματα βαρέως τύπου στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση το 1958. Σήμερα, με ιδιόκτητο εργοστάσιο και με γραμμή παραγωγής που ξεπερνά τα 20.000 προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, η GRANTEX είναι μία σύγχρονη ελληνική βιομηχανία, που χάρη στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, το δυναμισμό, την αξιοπιστία και την οικολογική της συνείδηση, έχει κατακτήσει επάξια μία από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο της στην ελληνική αγορά.

Η GRANTEX, υπηρετώντας την ασφάλεια για περισσότερο από μισό αιώνα, δομείται από ένα σύστημα αξιών και χαρακτηριστικών που συνθέτουν την εικόνα της και καθορίζουν την ανερχόμενη και εξελικτική της πορεία: αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και αντοχή, με αυστηρούς ελέγχους από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν, που διενεργούνται ανά τακτά διαστήματα από μία ομάδα έμπειρων στελεχών, εγρήγορση και ευελιξία απέναντι στα δεδομένα που αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς, παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε ανταγωνιστικές τιμές, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Παράλληλα λειτουργεί με πλήρη κοινωνική υπευθυνότητα, έχοντας ως κύριους πυλώνες τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ομάδα της, άνθρωποι με ταλέντο, γνώσεις και δεξιότητες, επιμονή και συνέπεια, επαγγελματισμό και πάθος, εκπαιδεύεται συνεχώς και στόχο έχει τη συνεχή βελτίωση και την ικανοποίηση των πελατών, που αποτελούν για την GRANTEX πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Το όραμα της GRANTEX είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή του πελάτη, προσφέροντάς του προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, που ικανοποιούν τις ανάγκες του και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του.

Με στρατηγικό σχεδιασμό και πρωτοποριακή σκέψη, δραστηριοποιείται όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως. Σήμερα εξάγει σε 72 χώρες, από τη δυτική και την κεντρική Ευρώπη, έως τις Αραβικές χώρες, τη Ρωσία και την Κίνα. Με τη σχεδίαση, την κατασκευή, την ποιότητα και την υποστήριξη των προϊόντων της, η GRANTEX έχει καταφέρει να κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και συνεχίζει την σταθερά ανοδική πορεία της σε ένα μέλλον που τίποτε δεν την…φρενάρει!


EMA LOGO

CONTINENTAL – CASTROL (EMA)

“Η ΕΜΑ ΑΕ συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές ειδών αυτοκινήτου και μέσω των συνεργατών της προσφέρει στους αυτοκινητιστές προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας, αλλά και στους συνεργάτες της προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλουν στην ανάπτυξη και την κερδοφορία της επιχείρησής τους.

H EMA A.E. αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα για την Ελλάδα του ομίλου Αυτοκίνησης Continental (Continental Automotive Group) που αποτελεί έναν από από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού για την αυτοκινητοβιομηχανία. Όλοι συνεργάζονται σε έναν ενιαίο σχεδιασμό που περιλαμβάνει από ελαστικά μέχρι προηγμένα συστήματα ασφαλείας με ένα κοινό όραμα: να προσφέρει στην αυτοκίνηση περισσότερη ασφάλεια, βιωσιμότητα και διασύνδεση. Εκτός από ελαστικά της μάρκας Continental, η  EMA A.E. εμπορεύεται και άλλες μάρκες του group Continental όπως Uniroyal, General Tire, Barum και Viking.

Επίσης αποτελεί διανομέα των λιπαντικών Castrol και Aral που βρίσκονται στην κορυφή της τεχνολογίας και της καινοτομίας των λιπαντικών κινητήρων. Οι σύγχρονοι κινητήρες λειτουργούν σκληρότερα σε υψηλότερες θερμοκρασίες και σε ακραίες πιέσεις.  Οι μάρκες Castrol και Aral πρωτοπορούν στην τεχνολογία των λιπαντικών και αναπτύσσουν υψηλής απόδοσης λιπαντικά κινητήρων προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια του κινητήρα, επιδόσεις και οικονομία  στους χρήστες των προϊόντων τους.”


pyramis_logoFIAT – ΠΥΡΑΜΙΣ

Η Πυραμις ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και εκπροσωπεί ως αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής τις εταιρείες Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Fiat Professional, Jeep και IVECO.

Με συνεχή παρουσία από το 1974 στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου, η Πυραμις προσφέρει κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και παρεχομένων υπηρεσιών, λύσεις σε κάθε ανάγκη, μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων είναι άρτια εκπαιδευμένοι προκειμένου να παρέχουν πλήρη ενημέρωση για την γκάμα των αυτοκινήτων που διαθέτουμε και να εξασφαλίσουν για τον πελάτη την καλύτερη λύση βάση των δικών του αναγκών. Η εταιρεία διαθέτει μία πελατοκεντρική φιλοσοφία και έχει ως βασική της αρχή να παρέχει λύσεις και να εξασφαλίζει τις καλύτερες παροχές και προσφορές της αγοράς.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και επενδύοντας για την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται με αποτέλεσμα σήμερα να αποτελεί τον αποκλειστικό εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων στο νομό Ηρακλείου και Λασιθίου για τις μάρκες Fiat, Lancia, Alfa Romeo , Fiat Professional, Jeep και IVECO μέσω του καθετοποιημένου συγκροτήματος μας στο 3ο χλμ Ε.Ο. Ηρακλείου Μοιρών.


venerisautoblackH Εμμ. Βενέρης ΑΕ δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων τα τελευταία 22 χρόνια ως Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής στο Ηράκλειο για τις εταιρίες, Nissan, Seat, Suzuki, Citroen, Ssangyong και Chevrolet διαθέτοντας κάθετες μονάδες για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Επίσης, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προβάλλοντας μια αξιόλογη γκάμα μοντέλων από σχεδόν όλες τις διαθέσιμες μάρκες της αγοράς σε ένα κομβικό ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο. Τέλος, η Εμμ. Βενέρης ΑΕ δραστηριοποιείται και στις εταιρικές πωλήσεις καθώς και στον χώρο των ασφαλειών


poweredΤο συνεργείο Powered Giotis-Sakis με την επωνυμία «ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ» ιδρύθηκε το 2005. Η σοβαρότητα και η υπεύθυνη δουλειά είχε σαν αποτέλεσμα το όνομα του συνεργείου να γίνει γνωστό τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η εταιρεία Powered Giotis-Sakis, Δοκιμαστήριο Αντλιών με κύρια δραστηριότητα τις Αντλίες Πετρελαίου, εδρεύει στην πόλη της Κοζάνης και συγκεκριμένα στην Βιομηχανική Περιοχή της Κοζάνης. Δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής Αντλιών Πετρελαίου, Μπεκ, Τουρμπινών και Ανταλλακτικών DIESEL, καθώς και σε αναβαθμίσεις εγκεφάλων.


 FRENlogoΦΡΕΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ 

H Φρενοδυναμική εξειδικεύεται σε :

  • Επισκευές συστημάτων πέδησης
  • Συστήματα αερανάρτησης
  • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών (Wabco, Knorr-Bresme, Haldex, BPW,Textar, Saf, Grammer, Ertlager)
  • Επίσημος συνεργάτης αεροκαθισμάτων Grammer
  • Επίσημος διανομέας ανταλλακτικών Ertlager
  • Διαγνωστικά συστήματα όλων των εταιρειών (Mercedes-Benz, Daf, Volvo,Scania, Man, Iveco)
  • Τοποθέτηση αεροαναρτήσεων σε λεωφορεία & mini-bus
  • Κινητά συνεργεία 24ωρης εξυπηρέτησης

TSAKALAUTOSTATUS Ι. & Μ. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε.

H AUTOSTATUS Ι. & Μ. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια από τους αδερφούς Ιωάννη και Μύρων Τσακαλάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με γοργούς και σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης χάρη στον επαγγελματισμό, την πείρα και το κύρος τη διεύθυνσης καθώς και την άριστη κατάρτιση του προσωπικού της εταιρίας, η AUTOSTATUS I. & M. Tσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε. κατόρθωσε να είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο των ειδών αυτοκινήτου.
Έχοντας σύμμαχο την εμπιστοσύνη των πελατών μας, η εταιρεία μας είναι η μόνη στο χώρο που διαθέτει εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο, και στην Αθήνα με στόχο την πανελλαδική κάλυψη και εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Alpha_Insurance_Logo-01ALPHA INSURANCE A/S

Από το 2009 εκπροσωπούμε στην Ελλάδα την Alpha Insurance A/S, μέλος του Ομίλου Alpha Group,και μία από τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες της Σκανδιναβίας.

✓ Χώρα εγκατάστασης της η Δανία, με οικονομική αξιολόγηση της χώρας ΑΑΑ, μία από τις 4 εναπομείνασες Ευρωπαϊκές οικονομίες με Αξιολόγηση Α+ .

✓ Αντασφαλιστική κάλυψη 1ης σειράς για όλα τα προϊόντα από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες οι οποίες είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως όπως τη Munich Re και Swiss RE, όλες με αξιολόγηση Α+.

✓ Η συνεχής, ανοδική ανάπτυξη της Εταιρείας αντανακλάται σε μία συνεπή και σημαντική αύξηση των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, παρέχοντας προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.

✓ Η υψηλή κεφαλαιοποίηση και η απόλυτα εναρμόνιση με το Solvency II, εξασφαλίζει τη μελλοντική ανάπτυξή μας.


Neonakis_2x1_2ndΗ εταιρεία ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ έχει ως αντικείμενο την επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης και ανάρτησης φορτηγών και άλλων βαρέων οχημάτων καθώς και την εμπορία ανταλλακτικών.

Η επιχείρηση μετρά πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας καθώς λειτουργεί από το 2005. Από το 2010 βρίσκεται σε ιδιόκτητη εγκατάσταση όπου το συνεργείο στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο συνολικού εμβαδού 450 τ.μ. Το προσωπικό τεχνιτών είναι εξοπλισμένο με μια πλήρη σειρά εργαλείων, διαγνωστικών και προγραμμάτων για την κάλυψη όλων των αναγκών ενός σύγχρονου επαγγελματία.

Η εταιρεία διαθέτει κινητό συνεργείο με ένα όχημα 24ωρης εξυπηρέτησης εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά για την άμεση επισκευή βλαβών εκτός έδρας.

Επίσης η παρακολούθηση σεμιναρίων διατηρεί την τεχνογνωσία της επιχείρησης σε υψηλό επίπεδο.

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς ενημέρωσης και εξειδίκευσης στον τομέα της πέδησης, η εταιρεία είναι επίσημος WABCO SERVICE PARTNER σε όλη την Κρήτη.

Όσον αφορά την τοποθέτηση και τον έλεγχο σε συστήματα αντιεμπλοκής πέδησης (ABS) η επιχείρηση έχει εξουσιοδότηση από τις εταιρείες WABCO, KNORR BREMSE και HALDEX.

Σκοπός μας είναι η άριστη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, καθώς προτεραιότητά μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με τις υψηλότερες προδιαγραφές.


logos_etereion (13)

ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Για τα ανταλλακτικά του φορτηγού σας επισκεφτείτε την εταιρία ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ. Η ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ηλεκτρολογικού υλικού και συστημάτων air-condition και κλιματισμού. Από το 1982 παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, καλύπτοντας τις ανάγκες φορτηγών κάθε τύπου.  Θα τα βρείτε στην Α. Βαλαωρίτη 99 στην Θεσσαλονίκη.


lesaspln

LEASEPLAN HELLAS

H LeasePlan Hellas ιδρύθηκε το 2003 και είναι θυγατρική της LeasePlan Corporation N.V κατά 100%. Σε όλη την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, έχουμε διαγράψει δυναμική και σταθερά ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Σήμερα, διαχειριζόμαστε περισσότερα από 20.000 Ι.Χ. αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά φορτηγά (Light Commercial Vehicles), εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.000 πελάτες, οι οποίοι αποτελούνται τόσο από μεγάλες, μεσαίες και μικρές εταιρείες, που κινούνται σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο κι από ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Διεθνώς, το δίκτυο της Leaseplan διαχειρίζεται περίπου 1,7 εκατομμύρια οχήματα, έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Hellas αποτελείται από 100 εργαζόμενους, οι οποίοι με γνώση και εξειδίκευση προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες και τους οδηγούς των αυτοκινήτων που καλύπτουν κάθε ανάγκη και τους οδηγούν ακόμη πιο μπροστά. Αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συνεργάτη μας στην Κρήτη «Entec Consultants». Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 36, Ηράκλειο Κρήτης – Τηλέφωνο: 2810287881.


gaganisΓΑΓΑΝΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η Εταιρεία Γαγάνης δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1986 με δύο κέντρα διανομής, ένα στο Ρέθυμνο με την επωνυμία Ε. & Ν. Γαγάνης Ο.Ε. και ένα στο Ηράκλειο με την επωνυμία Γαγάνης Ο.Ε.Ε.


Στόχος της εταιρείας μας είναι: 
Να προσφέρει στους πελάτες της μια εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών
Να είμαστε πάντοτε δίπλα σας τόσο πριν αλλά και μετά την πώληση.
Να δημιουργεί και να διατηρεί σχέσεις με το επιχειρηματικό περιβάλλον, βασισμένες σε αξίες.
Να παρέχει υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.

Αντιπροσωπεία των γνήσιων ανταλλακτικών της ΜΑΝ.
Παράλληλα διαθέτουμε γκάμα καινούριων ανταλλακτικών αυστηρά επιλεγμένων και από άλλες εταιρείες όπως VOLVO, MERCEDES, DAF SCANIA, που παρέχουν άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Εγγυόμαστε και διαθέτουμε
Εξειδικευμένους πωλητές, με γνώση της αγοράς και του αντικειμένου
Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Κρήτη
Άριστη ποιότητα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς


LOGOAUTO ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ

Η Auto-Chaniotakis ιδρύθηκε το 1981 και έχει εξυπηρετήσει πάνω από 10 000 πελάτες . Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες μας καθώς και η  εγγύηση ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ  καθιστούν το κατάστημά μας ικανό για να βασιστείτε.

Η εταιρεία “AutoChaniotakis” είναι ένας κορυφαίος πωλητής λιπαντικών και μπαταριών υψηλής ποιότητας ,  η πηγή σας για τα καλύτερα ανταλλακτικά και αξεσουάρ στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε μπαταρίες αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών – σκαφών – χωματουργικών μηχανηματων –  ανταλλακτικά και αξεσουάρ για  ευρωπαϊκά και ιαπωνικά αυτοκίνητα.


logo2

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ DIESEL SERVICE

Η εταιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1980, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα συστήματα τροφοδοσίας πετρελαίου από τα μικρά οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι τα βαρέως τύπου (εμπορικά, γεωργικά μηχανήματα, χωματουργικά μηχανήματα μέχρι και σκάφη πετρελαίου).
Τα τελευταία χρόνια τα οχήματα και οι κινητήρες με ψεκασμό Diesel γίνονται ολοένα και ποιο δημοφιλή. Ωστόσο οι μέθοδοι διάγνωσης και επισκευής για τα συστήματα Diesel είναι περίπλοκες. Η επισκευή των εξαρτημάτων Diesel απαιτεί υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ελέγχου, ειδικά εργαλεία και πάνω από όλα την ακρίβεια και την γνώση των εξιδανικευμένων τεχνικών συστημάτων Diesel. Ως μοναδικό συνεργείο BOSCH DIESEL SERVICE στην Κρήτη, είμαστε ειδικά προετοιμασμένοι για την διάγνωση, επισκευή και αντικατάσταση των εξαρτημάτων diesel. Κατά συνεπεία, είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας για κάθε συμβατικό σύστημα Diesel, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και τύπου.
Ως συνεργείο BOSCH DIESEL SERVICE, ανήκουμε στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργείων της BOSCH, του ηγέτη της παροχής σύγχρονης τεχνολογίας Diesel. Χάρη στην πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε με τη διαρκή εξέλιξη και τον πρώτο εξοπλισμό, η BOSCH είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα συστήματα Diesel.


1 (1)

KOUTRIS SA TRANSPORTS & LOGISTICS

Η «Koutris SA Transports & Logistics» με παράδοση στο χώρο της μεταφοράς από το 1936, παρέχει τις επαγγελματικές υπηρεσίες της για περισσότερα από 80 χρόνια. Το 1965 ξεκινήσαμε μεταφορές σε όλη τη χώρα και το 1976 ξεκίνησαν τα δρομολόγια προς διεθνείς προορισμούς, όπως Σουηδία και Δανία. Έχοντας ψυγεία-θαλάμους από το 1991, η Εταιρεία μας επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και αναπτύσσεται ραγδαία με σκοπό την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με και δυνατότητα παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και logistic. To 2012 δημιουργήθηκε και η εταιρεία Μ.Κ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS A.E που δραστηριοποιείται στον τομέα των Διεθνών και Εθνικών Μεταφορών, Third-Party Logistics. Επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και αναπτύσσεται ραγδαία με σκοπό την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

H εταιρεία Mktrans είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων λιπαντικών αυτοκινήτων και μηχανών βαρέου τύπου της Addinol στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η εταιρεία Addinol αναπτύσσει και παράγει λιπαντικά μη ανακυκλωμένα, υψηλής απόδοσης. Οι πελάτες της σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από την σταθερή ποιότητα των λιπαντικών υψηλής απόδοσης, την τεχνογνωσία και την εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε δίπλα σας ώστε να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες με βάση τις ξεχωριστές προδιαγραφές των δικών σας απαιτήσεων.

H Mktrans με υπευθυνότητα και συνέπεια έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και Κύπρο το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των υψηλών απαιτήσεων με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.


dertzis

ΝΤΕΡΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

H εταιρία μας «Ντερτζής Γρηγόριος» δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο απο το 1989. Ασχολείται με την εμπορία αυτοκινήτων – ανταλλακτικών – service και το χονδρικό εμπόριο λιπαντικών.Στον τομέα των λιπαντικών έχουμε την αποκλειστική διάθεση Κρήτης στις εταιρίες Liqui Moly – Meguin – Mobitech, διαθέτοντας μεγάλο στοκ εμπορευμάτων με δίκτυο διανομής δύο πωλητών που εξυπηρετεί ταχύτατα όλη την Κρήτη.


patronakis 200x100cm_2nd (1)Ι.ΚΤΕΟ ΠΑΤΡΩΝΑΚΗΣ

Για έλεγχο ΚΤΕΟ τα πράγματα είναι απλά!Το μεγαλύτερο δίκτυο Ι.ΚΤΕΟ στην Κρήτη για αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο με ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και σε ελάχιστο χρόνο.Για οποιαδήποτε πληροφορία,ραντεβού ή δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας καλέστε στο 10787.


5 X Miliarakis-1

ΝΙΚΟΣ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ

Η εταιρία ελαστικών «Μηλιαράκης Νικόλαος» εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης και λειτουργεί από το 2000.Από το 2014 διαθέτει δύο σημεία εξυπηρέτησης πελατών ένα στην Λ.62 Μαρτύρων 363 στην περιοχή Γιόφυρο του Ηρακλείου και ένα στην Μαυσώλου 178 στην Αλικαρνασσό. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών και ζαντών και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στην επισκευή και τοποθέτηση ελαστικών και ζαντών δουλεύοντας τόσο με επιβατικά όσο και με φορτηγά, λεωφορεία, χωματουργικά μηχανήματα, μοτό κτλ. Διαθέτει κινητό συνεργείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και μεγάλο εκθεσιακό χώρο δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να επιλέξουν το κατάλληλο ελαστικό για το αυτοκίνητο και την οικονομική τους δυνατότητα. Τα δύο καταστήματα λειτουργούν καθημερινά και τα Σάββατα από τις 8 π.μ. έως και τις 4μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2810-254576 (Λ.62 Μαρτύρων) και 2810-286013 (Μαυσώλου 178).


26-Κριστάνας-356x151Η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ είναι συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο των ζαντών για ελαφρά και βαρέα φορτηγά για πάνω από 45 χρόνια. Με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, οικονομία στα καύσιμα & μεγαλύτερη ασφάλεια, η εταιρία ΚΡΙΣΤΑΝΑΣ προχώρησε στην αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με την “ALCOA”, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην παράγωγη σφυρήλατων ζαντών αλουμινίου για φορτηγά.


logothemelisteliko-1                                                                    Η εταιρεία «ΘΕΜΕΛΗΣ» στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου βρίσκεται στο χώρο των ελαστικών και ζαντών, από το 1980. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ελαστικών παντός τύπου.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, προσφέροντάς του τα πιο αξιόπιστα προϊόντα στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Παρέχουμε, επίσης, 24ωρη εξυπηρέτηση με το κινητό μας συνεργείο, προσδοκώντας να ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα, κάθε φορά, στις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΖΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

image(1)Η εταιρία ΖΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ βρίσκεται στο 6 ο χλμ. Ρεθύμνου Σπηλίου και δραστηριοποιείται στο χώρο των φρένων Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων. Εξειδικεύεται στην τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων πέδησης ABS & EBS και διαθέτει μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών KNORR BREMSE, HALDEX & WABCO, προσφέροντας στους πελάτες του υπηρεσίες ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.