Η WABCOWÜRTH αυξάνει τη διαγνωστική κάλυψη για τις επισκευές κρυστάλλων

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Με την αυξανόμενη χρήση των Προηγμένων Συστημάτων Υποβοήθησης Οδηγού (ADAS-Advanced Driver Assisting Systems) και των αισθητήρων, οι δρόμοι είναι ασφαλέστεροι. Με αυτό το πλαίσιο είναι σημαντικό να βαθμονομηθούν σωστά τα συστήματα υποβοήθησης καθώς και οι αισθητήρες μετά από μια επισκευή ή αντικατάσταση ανεμοθώρακα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα αυξηθεί η ασφάλεια.

Με την αναβάθμιση 1.28.0 του W. EASY, η WABCOWÜRTH Workshop Services GmbH (WABCOWÜRTH) ανταποκρίθηκε στη νέα έκδοση του LPOS από τη Volvo. Προκειμένου η βαθμονόμηση των μονάδων ελέγχου του οχήματος να πραγματοποιηθεί σωστά, η κάλυψη του συστήματος έχει επεκταθεί. Αυτό ισχύει και για τα λεωφορεία.
Επιπλέον, η WABCOWÜRTH με τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις του συστήματος διάγνωσης W.EASY multibrand, πέτυχε την πλήρη στατική βαθμονόμηση του συστήματος προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας.
Τώρα είναι δυνατή η στατική βαθμονόμηση των Volvo και Renault σε συνδυασμό με τις αντίστοιχες συσκευές οπτικής ρύθμισης. Σύμφωνα με τις OE προδιαγραφές του κατασκευαστή, οι πίνακες αναφοράς πρέπει να προσαρμόζονται στον κινητήριο άξονα. Δεδομένου ότι η WABCOWÜRTH συμμορφώνεται με αυτό, το μόνο πράγμα που είχε απομείνει ήταν να προστεθεί μια διαγνωστική ενότητα. Αυτό γίνεται με τη νέα έκδοση του W.EASY. Συνεπώς, στο μέλλον δεν θα χρειάζονται δυναμικές βαθμονομήσεις για τους συγκεκριμένους δύο κατασκευαστές και τα καταστήματα αντικατάστασης κρυστάλλων θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τεκμηριωμένες βαθμονομήσεις υπό ασφαλείς συνθήκες.

Η WABCOWÜRTH επεκτείνει περαιτέρω την πολυεπίπεδη ικανότητα της στις αντικαταστάσεις κρυστάλλων. Στο μέλλον, θα είναι δυνατή η στατική βαθμονόμηση και τεκμηρίωση στα 4 από τα 7 επαγγελματικά οχήματα.

Οι κατασκευαστές αυτών των οχημάτων είναι MAN, Scania, Volvo και Renault. Με την τρέχουσα κατάσταση, όλα τα άλλα μοντέλα (IVECO, DAF, Mercedes) δεν επιτρέπουν την στατική βαθμονόμηση. Για αυτά τα οχήματα είναι απαραίτητη μια δυναμική βαθμονόμηση. Φυσικά, αυτό είναι επίσης δυνατό με το W.EASY.

Πώς πραγματοποιείται η βαθμονόμηση λεπτομερώς;
Η χρήση του W.EASY επιδεικνύεται λεπτομερώς σε βίντεο στην ιστοσελίδα της WABCOWÜRTH.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα βαθμονόμησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.wabcowuerth.com

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ