ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.: 40 χρόνια πείρας, ποιότητας και εξειδίκευσης

Η ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. δεσμεύεται να υλοποιήσει αυτό που αναλαμβάνει

banner-google-news

Η εταιρεία ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.  ιδρύθηκε το 1982 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών φορτηγών, λεωφορείων και επιβατικών αυτοκινήτων.

merc fusoΣτα 40 χρόνια παρουσίας της σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία και καθιερώνεται ως μία κορυφαία επιχείρηση του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και τμήμα logistics, από το 2016 είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης–επισκευαστής της MERCEDESBENZ και  FUSO, ενώ διαθέτει το δικαίωμα επισκευής και διανομής γνήσιων ανταλλακτικών VAN , TRUCK και FUSO. Έχει τη μεγαλύτερη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών MERCEDES BENZ και FUSO και όλες τις απαραίτητες υποδομές για συντήρηση και επιδιόρθωση φορτηγών MERCEDES  VAN & TRUCK. Η τεράστια γκάμα ανταλλακτικών της ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. εξασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επισκευή ή το service του οχήματος άμεσα. Ενώ το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο της και το έμπειρο, πιστοποιημένο από τους συνεργάτες της, εξειδικευμένο προσωπικό διασφαλίζουν την απόλυτη ποιότητα των εργασιών από την είσοδο του οχήματος  έως την τελική του παράδοση στον πελάτη.

Mercedes-Benz AtegoMercedes-Benz Atego

ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Οι στόχοι της εταιρείας ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. συμβαδίζουν με τις αξίες της, ενώ επίκεντρο είναι πάντα ο πελάτης και η άρτια εξυπηρέτηση του. Ως ανθρωποκεντρική εταιρεία:

 • Ενθαρρύνει και επιβραβεύει την υπευθυνότητα, την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία.
 • Ενισχύει την καινοτομία και εξασφαλίζει για τους εργαζομένους της το περιβάλλον εκείνο που εξελίσσει και προωθεί την απόκτηση γνώσης.
 • Ανταμείβει δίκαια τους εργαζομένους και προωθεί κάθε πρωτοβουλία που εξασφαλίζει αξιοπιστία, συνέπεια, ποιότητα και ταχύτητα με σκοπό την εξυπηρέτηση του πελάτη.
 • Σέβεται και αποδεικνύει την εκτίμησή της στους πελάτες της, με την έμπρακτη δέσμευση να υλοποιήσει αυτό που αναλαμβάνει.
 • Αναπτύσσεται , επενδύει, εξελίσσεται με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και φροντίδας των οχημάτων που της εμπιστεύονται.

  

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε. ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ:

 • Προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση. Το τηλεφωνικό κέντρο του συνεργείου δέχεται κλήσεις για βλάβες και επείγοντα περιστατικά και εξυπηρετεί τους πελάτες της σε 24ωρη βάση. (Τηλ. 2310755975 / 2310755825 / 6946672765)
 • Έχει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Το προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες της MERCEDES BENZ με εξειδικευμένα σεμινάρια.
 • Διαθέτει After Sales Service. Καλύπτει το σύνολο των θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει ο κάτοχος φορτηγού. Η υψηλή τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό διασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.
 • Παρέχει ηλεκτρονική διάγνωση. Κάθε όχημα πριν από την είσοδό του στο συνεργείο για οποιαδήποτε επισκευή ελέγχεται παρουσία του πελάτη και ενός πιστοποιημένου τεχνικού συμβούλου, ενώ η ηλεκτρονική διάγνωση παρέχεται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.
 • Διαθέτει Τμήμα ψύξης θέρμανση με τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Freon ενώ παράλληλα αναλαμβάνει την επισκευή και την τοποθέτηση συστημάτων ψύξης και θέρμανσης.
 • Εξασφαλίζει Βιολογικό καθαρισμό καμπίνας με  άρωμα MERCEDES.
 • Προσφέρει άμεσους χρόνους παράδοσης του οχήματος χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Αναγνωρίζει τη μεγάλη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, διατηρεί και εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2015 και διαθέτει πιστοποιητικό Εθνικού Μητρώου Παραγωγών (ΕΜΠΑ) εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών και προϊόντων.

Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας τόσο για τις υπηρεσίες αντιπροσωπείας και εμπορίας ανταλλακτικών όσο και για το συνεργείο επισκευών.

Διαθέτει και πιστοποιητικό εφαρμογής Συστήματος  Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001:2018 για την ασφάλεια των εργαζομένων της ,των πελατών της και όλων εμπλεκόμενων μερών από κινδύνους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κορυτσάς 8, Περιοχή Β’ Κ.Τ.Ε.Ο.
Τ.Θ. 1127, Τ.Κ. 570 09 Καλοχώρι – Θεσσαλονίκης
Email: info@vezirgiannis.gr
Site: http://www.vezirgiannis.gr/

Τμήμα Ανταλλακτικών :
Τηλ. 2310789048,2310 789052 /3/4/5
Fax. 2310 789056
Κινητό επικοινωνίας: 6955692607

YOUTRUCK SITE BANNER_324x150px_ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ_drafts-03

ADVERTORIAL ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ