T?V HELLAS: Επιτυχής η ημερίδα για την παρουσίαση ISO 39001

banner-google-news

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα για την παρουσίαση του νέου προτύπου ISO 39001:2012 για τη Διαχείριση της Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης T?V HELLAS.


 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, γνωστοποιείται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο να υπάρξει πλήρης και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τους τρόπους διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας κατά τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών. Στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών που σχετίζονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με τον κλάδο των Οδικών μεταφορών, παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Product Manager της T?V HELLAS, ανέλαβε την ανάλυση του νέου προτύπου. Παρουσίασε εκτός των άλλων τα αποτελέσματα από τις πρώτες πιστοποιημένες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και τη σύνδεση του ISO 39001:2012 με τα άλλα πρότυπα συστημάτων διαχείρισης. 

Οι ειδικές ομιλητές της ημερίδας ήταν οι Δημήτρης Μανδαλώζης Strategic and Organizational Manager της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και ο Νίκος Μπάκας, Γενικός Διευθυντής της Quality & Safety.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο, ο κ. Μανδαλώζης έκανε λόγο για την εμπειρία της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ έπειτα από την εφαρμογή του Προτύπου. Η εν λόγω εταιρεία μάλιστα αποτελεί τον πρώτο διαχειριστή οδικού δικτύου που θα πιστοποιηθεί με  ISO 39001:2012.

Με τη σειρά του, ο κ. Μπάκας τόνισε τη σπουδαιότητα που φέρει η Αμυντική οδήγηση στην πρόληψη των οδικών συμβάντων. Στην κουβέντα συμμετείχε και ο κ. Γιώργος Ελευθεράκης, Διευθυντής Τροχαίας της Αττικής Οδού, που αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την Τροχαία της Αττικής Οδού για την πρόληψη των οδικών ατυχημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η T?V HELLAS βρίσκεται ανάμεσα στους ελάχιστους διαπιστευμένους Φορείς Πιστοποίησης του προτύπου ISO 39001:2012, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

 

*Φωτογραφίες mike tsolis

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!