Το νέο NV400 με ψυκτικό θάλαμο, από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

banner-google-news

Έχοντας ξεκινήσει πρόσφατα την πολλά υποσχόμενη εμπορική του πορεία, το NV400 προσφέρεται από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και σε έκδοση με ψυκτικό θάλαμο!
Συγκεκριμένα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε διασκεύασε τον χώρο φόρτωσης ενός NV400 σε θάλαμο ψυγείου, τηρώντας στο ακέραιο τις προδιαγραφές που προβλέπονται για τέτοιου είδους οχήματα.

NV400_FR_3_rsΤο συγκεκριμένο όχημα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την μεταφορά τροφίμων, καθώς με την ευελιξία του, τον εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και τις ανέσεις που προσφέρει για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του, δύναται να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της μεταφοράς ευπαθών προϊόντων.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το ΝV400 διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθει και στις σκληρές απαιτήσεις του φορτηγού – ψυγείου !

To ψυγείο Nissan ΝV400 αναλυτικά

NV400_FR_2_rsΣτην συγκεκριμένη έκδοση του Nissan NV400, έχει τοποθετηθεί μόνωση στον χώρο φόρτωσης με Panel πάχους 50mm, κατασκευασμένα σε πρέσα κενού όπου εξασφαλίζεται η απουσία αέρα. Το ψυκτικό μηχάνημα είναι της Thermoking, τύπου V 300 ΜΑΧ 20 12V (με λειτουργία από τον κινητήρα του αυτοκινήτου και με πρόσθετη εξωτερική παροχή ρεύματος).

Η μόνωση του θαλάμου έχει πάχος 50 χιλ., με συντελεστή θερμό-περατότητας των πάνελ Κ 0,029W/mK. Το εσωτερικό περίβλημα των πάνελ είναι κατασκευασμένο με πολυεστερικό φύλλο πάχους 1,8 χιλ., κατάλληλο για να έρχεται σε επαφή με τρόφιμα. Το πάνελ του πατώματος αποτελείται από πολυουρεθάνη, κόντρα πλακέ, (κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα),πολυεστερική ρητίνη, ενισχυμένη με ίνες fiber-glass, ενώ η τελική επίστρωση είναι με gel coat (γκρι).

NV400_FR_1_rsΤο πάτωμα του θαλάμου είναι πλήρως στεγανοποιημένο, ενώ όλες οι σφραγίσεις εσωτερικά γίνονται με πολυουρεθανική αρμόκολλα, κατάλληλη για να έρχεται σε επαφή με τρόφιμα. Οι πίσω πόρτες φέρουν ειδική μόνωση, ενώ και η οροφή έχει ενισχυθεί προκειμένου να δεχθεί την εγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος. Ο εσωτερικός φωτισμός είναι τύπο LED και η εγγύηση της μόνωσης ανέρχεται στα 3 έτη.

Ενδεικτικός στάνταρ εξοπλισμός

Το ψυγείο NV400, φέρει τον ακόλουθο στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό:

– ABS, Air condition, Αερόσακο οδηγού, Ράδιο cd, Ηλεκτρικά παράθυρα και Κλειδαριές.
– Μεταλλικό διαχωριστικό (με τζάμι) μεταξύ θαλάμου οδήγησης και χώρου φόρτωσης.
– Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες φόρτωσης και Άγκιστρα στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης.
– Πίσω ανοιγόμενες πόρτες με τζάμι, και με δυνατότητα ανοίγματος 270 μοιρών
– Ζάντες ατσάλινες 16 ιντσών με τάσια κάλυψης. Πλήρης εφεδρικός τροχός.
– Κάθισμα οδηγού με οσφυϊκή υποστήριξη. Διπλό κάθισμα συνεπιβατών.
– Παροχή 12V στο χώρο φόρτωσης και Ρεζερβουάρ καυσίμων 100 Λίτρων.

Τo φορτηγό ψυγείο Nissan NV400 κινείται από τον Euro6, 4κύλινδρο, 16βάλβιδο, προηγμένης τεχνολογίας κινητήρας πετρελαίου, χωρητικότητας 2,3 λίτρων, ροπής 310Nm και απόδοσης 130hp. Ο εν λόγω κινητήρας διακρίνεται τόσο για την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, όσο και για τα μεγάλα διαστήματα συντήρησης που προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ψυγείο Nissan NV400, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων της Nissan –Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., στο τηλέφωνο 210 34 89 258.