Το εμβληματικό Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων

Ένα SUV με μοναδικό στυλ, χαρακτήρα και κληρονομιά

banner-google-news

Η Ford ανακοίνωσε ότι το Bronco προσφέρεται στους ευρωπαίους πελάτες σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό και είναι διαθέσιμο στην hardcore έκδοση Outer Banks και στην Badlands που ξεχωρίζει για τις κορυφαίες ικανότητές της σε ακραίες εκτός δρόμου διαδρομές. Και οι δύο τροφοδοτούνται από τον κινητήρα Ford EcoBoost V6 2.7L που αποδίδει ισχύ 335PS και ροπή 563Nm.

Τα καινοτόμα και πρακτικά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν από την αρχή με γνώμονα τις τολμηρές περιπέτειες σε κάθε είδους επιφάνεια, περιλαμβάνουν αφαιρούμενες πόρτες με δυνατότητα αποθήκευσης μέσα στο αυτοκίνητο, ενσωματωμένα σημεία στήριξης που προορίζονται για την εγκατάσταση αξεσουάρ, καθώς και εξαιρετικά ανθεκτικά και εύκολα στο καθάρισμα εξαρτήματα και επιφάνειες στην περίπτωση που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο δύσκολα.

Η χαρακτηριστική και αδιαμφισβήτητη σχεδίαση εντός και εκτός είναι εμπνευσμένη τόσο από το αυθεντικό Bronco του 1966, όσο και από άλλα μοντέλα της Ford, όπως το στιβαρό F-Series της αμερικανικής αγοράς και η θρυλική Mustang. Το τελικό αποτέλεσμα; Ένα SUV με μοναδικό στυλ, χαρακτήρα και κληρονομιά.

«Το Bronco συμβολίζει το πνεύμα της περιπέτειας της Ford και συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης με έναν εμπνευσμένο, ευφυή σχεδιασμό, το νέο Bronco μεταφέρει αυτό το πάθος για εξερεύνηση στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Jon Williams, γενικός διευθυντής της Ford Blue Europe. «Μετά από απουσία 25 χρόνων, η Αμερική υποδέχτηκε την επιστροφή του Bronco με περισσότερο ενθουσιασμό και αγάπη από όσο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δώσουμε στους ευρωπαίους λάτρεις της αυτοκίνησης μία πρώτη γεύση από το πνεύμα του Bronco».