Τέσσερα τουριστικά πούλμαν Setra παραδόθηκαν στο Buchard Voyages

banner-google-news

Η ελβετική εταιρεία ταξιδιών «Buchard Voyages» πρόσθεσε τέσσερα νέα τουριστικά πούλμαν Setra στον στόλο της. Τα δύο TopClass S 516 HDH καθώς και τα ComfortClass S 515 HD και S 511 HD, πρώτης κατηγορίας όσον αφορά την ασφάλεια και την άνεση.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, τα οχήματα διαθέτουν κάμερες 360 μοιρών και Active Drive Assist 2, ένα χαρακτηριστικό που διατηρεί τα οχήματα στην απαιτούμενη θέση εντός της λωρίδας και έτσι επιτρέπει την μερική αυτοματοποιημένη οδήγηση σε όλα τα εύρη ταχύτητας. Το σύστημα ψυχαγωγίας είναι μοναδικό και καθιστά εξατομικευμένο περιεχόμενο, όπως ταινίες, μουσική και παιχνίδια, προσβάσιμο σε κάθε θέση μέσω διακομιστή.

cms (2)

Με έδρα το Leytron, η Buchard είναι η κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία στο γαλλόφωνο τμήμα της Ελβετίας, γνωστή και ως «Suisse romande».

Ο συνεργάτης της Postauto χρησιμοποιεί κυρίως τα νέα τουριστικά λεωφορεία Setra για κυκλικές διαδρομές, όπου η εταιρεία απασχολεί 120 άτομα εργατικό δυναμικό, λειτουργεί το δικό της συνεργείο και αυτή τη στιγμή διαθέτει 20 Setra λεωφορεία και τουριστικά πούλμαν σε λειτουργία.