Η Stellantis παρουσιάζει το μέλλον με γνώμονα την τεχνολογία στην CES 2022

banner-google-news

Η έκθεση CES 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, στις 5-8 Ιανουαρίου 2022, θα προσφέρει στους επισκέπτες την δυνατότητα να ρίξουν μια ματιά σε οχήματα και προηγμένες τεχνολογίες από το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της Stellantis. Τεχνολογίες που τροφοδοτούν το μέλλον των 14 εμβληματικών εμπορικών σημάτων της.

Stellantis_at_CES_2022_3 (Medium)

«Το μέλλον της κινητικότητας τροφοδοτείται από την τεχνολογία», δήλωσε ο Carlos Tavares, διευθύνων σύμβουλος της Stellantis. «Η ηλεκτροκίνηση, με τα 30 ηλεκτρικά μοντέλα μας διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων των φορτηγών κυψελών καυσίμου, η συνδεσιμότητα και η αυτονομία είναι όλες σημαντικές πτυχές αυτού του μέλλοντος, αλλά το καθένα δεν μπορεί να σταθεί μόνο του. Η δημιουργικότητα, η μηχανική και οι καινοτόμες συνεργασίες μας επιταχύνουν την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε την καλύτερη και πιο βιώσιμη κινητικότητα για τους πελάτες μας».

Stellantis_at_CES_2022_Chrysler (Medium)

Οι θεατές δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο Λας Βέγκας για να δουν την έκθεση. Η εικονική εμπειρία Stellantis CES 2022 κυκλοφορεί στις 5 Ιανουαρίου 2022 στη διεύθυνση: stellantisces2022.com